• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

canımm yaptınmı test daha 3 gun varmıs hayırlısıyla adetın gecıkınce tekrar yaparsında cıft cızgıyı gorursun uns.. offf benımde 6 gun var gecmek bılmedııı ya 20 mayıs bat tarıhım. ıns hepımıznkı tutarr bebısler gelır amınnnn

ınsallahhh tatlımmmm yaaaa beklıyrummm bakalımmm adetımmm gecıkırse tekrarlıcam ıstee

bugün tahlil sonucumu almaya gittim makine bozulmuş yarın çıkacakmış. hayal kırıklığına uğradım resmen akşam okul çıkışı özel hastaneye gitmeye karar verdim. eşim de bir rahat ki, çok sabırsızsın diyor sürekli. bu adamla işim var benim:14:

Dün başardım canım eşimi kandırmayı yarin da devam etmek lazim;)benim yumurtamsı dediğin gibi catladi sanırım ama ilk kez agrim olmadı onun da hsg sen kaynaklandığını düşünüyorum. Bu ay klomen falan da kullanmadimm.ilişki az kolamen yok bakalım bu ay ne olacak.sizinle konustukca çok rahatliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ohhhh misssss ben sana kanar dedim kuzum bu aksamda lazim yalnizzz insallah tutar bu ay tatlim araniz iyi dimi duzeldimi kociskoyla

Kızlar geçen ay adete 1hafta kala karmış şişmişti.şimdi de adete 8 gün var yine karnım şişti ya sanki 4 aylık hamileyim.daha önce olmazdı böyle niye oluyo ki.bu ay da kırmızıları görücem kesin :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın canlarımmm
öncelikle tüm Türkiyemizin başı sağolsun çoook üzgünüz şehitlerimize allahtan rahmet diliyorumm ne desek boş duadan başka
ateş düştüğü yeri yakar kavurur :(((( rabbim ailelerine büyük sabırlar versin

Elif kesinlikle ilac icme kisiden kisiye farkedeer lutfen icmemis ol

Kuzum migrenim tuttu cok fena kulagima kadar dunden beri dayanamadim oluyodum gecmiyodu mecbur kaldimmmm kasiklarimdada sanki bir kutle oturdu allahim onunda agrisi

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Back
X