- 2 Mayıs 2014
- 384
- 59
- 48
- 32
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #4.501
Bat 19-20 mayis. Ama 9mayistan beri bel ağrım da ölüyorum. Bugun de sol kasigima uykumda donerken bir aci saplandı uykudan uyandim. Göğüslerim tasti iyice buyudu. 6 gün varken dün test yaptim. Negatifi gördüm. Ya erken çıkmadı ya da..... simdi senin belirtileri görünce tanidik geldi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evt cnm ins gebeyizdir.bn cesaret edp test yapamyrm.ama su an felaket bi bulanti basladi okcm bulantdn
Ohh valla ne guzel yatcam hemen gidip
Seninkiler daha net :) insaallah hayırlı haberler veririz birbirimize..
berfinnnnn test yaptınmı tatlımmm
Cnm bn nacizane fikirlerimi ve gorduklerimi syldm.madem sen bunlarin aksni dusunysn o zaman burdakilere sormycm.rabbimin hkmetinden tabi sual olnmaz bn genel anlamda knstm
Canım benim bata 5 gün var ama erken gebelik testinde çift çizgiyi gördüm biraz silik de olsa. Kan tahliline gittim 1,5 saat sonra belli olacakkızlarrr yaaa napıyımm ben bat a 4 kaldı test yapıyıımı smdık catlıycamm ggslerm agryo adet belırtlerı var ama kaskılarımda da agrı var napcm bn gebelıkmı adetmıı heycandan olcemmmmm
Ben fikrinize önerinize saygı duyuyorum hatta cvp verdiğiniz içinde tşk ettim neden alınganlık gösterdiniz ozmn sorma dediniz ki. burda sizler gibi bnde büyük umutlarla anne olacağım günün heyecanındayım. Ve sizler benden bir adım öndesiniz. Bende edindiğim bilgilerimi yazdım size. Dediğiniz gibi düşük riski var ama sağlıkla doğuranlar da var demek istemiştim ben. sizi kırdıysa sözlerim k.bakmayın.
inşAllah en kısa zamnda bir bebek haberi alırsınz
Canım benim bata 5 gün var ama erken gebelik testinde çift çizgiyi gördüm biraz silik de olsa. Kan tahliline gittim 1,5 saat sonra belli olacak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar bat bugündü gelen yok, zaten 2. çizgiyi paylaşmıştım sizinle. tahlil sonucumu yarın alıyorum, alır almaz paylaşırım.
kızlarrr yaaa napıyımm ben bat a 4 kaldı test yapıyıımı smdık catlıycamm ggslerm agryo adet belırtlerı var ama kaskılarımda da agrı var napcm bn gebelıkmı adetmıı heycandan olcemmmmm
yaaaa heweslendrme benı ıns hamıssındırrr bende yapsam ya negatfff cıkarsaaa yaaaauzulurum
Aynn canim catlamasi en onemlisi catlio spremcik iceri giriverio catlamayan yumurtaya giremio zaten senn jolemsi geldi catladi bende catladi uc gun iliski yasadm ama benm o catladigi gun tuttu bence ole hissettm ben canim sen bizi kacirmadn bu iki gunu iyi degerlendir kandirmaya bakma bosver dusunmeylm bebisi seni ozledim istiorm de bisiler de iste guveniorm sana kocalar dayanamaz merak etme sen
Cnm evde testini ne zaman yapmstn sen
Berfin bnde senle aynym ama cesaret edip yapamyrm:thumbdown:
Berfin bnde onlari gorunce hveslnyrm ama korkudan yapamyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?