Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Evt cnm ins gebeyizdir.bn cesaret edp test yapamyrm.ama su an felaket bi bulanti basladi okcm bulantdn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evt cnm ins gebeyizdir.bn cesaret edp test yapamyrm.ama su an felaket bi bulanti basladi okcm bulantdn

Seninkiler daha net :) insaallah hayırlı haberler veririz birbirimize..

merhaba kızlar
nasılsınız diyemiyorum ben haberleri bu sabah seyrettim
dün seyretmemiştim sabahtan beri başım çatlıyor ağrıdan
ağlamaktan helak oldum.
Bu nasıl bir acıdır Ya RAbbim...
Hayatını kaybedenlere allahtan rahmet
yaralılara acil şifalar yakınlarınada sabır diliyorum ...

bu arada ben yanlış hesaplamışım
normalde bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım.
yarın bekliyorum ama yarın kesin gelir.
hayırlısı.
Soma da anneler eşler kaybettikleri canlarına ağlarken benim adet oldum diye üzülüp ağlamam söz konusu bile olamaz.

DERDİMİ DİNLEDİM DERDİMDEN İĞRENDİM
ONUN DERDİNİ GÖRDÜM DERDİME İMRENDİM

Ben fikrinize önerinize saygı duyuyorum hatta cvp verdiğiniz içinde tşk ettim neden alınganlık gösterdiniz ozmn sorma dediniz ki. burda sizler gibi bnde büyük umutlarla anne olacağım günün heyecanındayım. Ve sizler benden bir adım öndesiniz. Bende edindiğim bilgilerimi yazdım size. Dediğiniz gibi düşük riski var ama sağlıkla doğuranlar da var demek istemiştim ben. sizi kırdıysa sözlerim k.bakmayın.

inşAllah en kısa zamnda bir bebek haberi alırsınz

kızlarrr yaaa napıyımm ben bat a 4 kaldı test yapıyıımı smdık catlıycamm ggslerm agryo adet belırtlerı var ama kaskılarımda da agrı var napcm bn gebelıkmı adetmıı heycandan olcemmmmm

kızlarrr yaaa napıyımm ben bat a 4 kaldı test yapıyıımı smdık catlıycamm ggslerm agryo adet belırtlerı var ama kaskılarımda da agrı var napcm bn gebelıkmı adetmıı heycandan olcemmmmm
Canım benim bata 5 gün var ama erken gebelik testinde çift çizgiyi gördüm biraz silik de olsa. Kan tahliline gittim 1,5 saat sonra belli olacak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kirilmadm bn sni kirdm sanrmama bn senin icin soyldm bunu hormonlarin normale binince bebegin olursa riskin az olur.yani en azndan dusuk acisi cekmzsn

Berfin bnde senle aynym ama cesaret edip yapamyrm:thumbdown:

Saol canım benim iyi ki varsiniz.Allah senin iyi kalbinin mukafatini verdi.inşallah hayırlisiyla bebeğini de kucağına almayı nasip eder Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…