• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Canm napim yaa öle evi temzledim bugn annemler taşınıo onlara yardm edcm şimdi çorba yapcmm yanına da bişiler ayarlıcm ( açık yazamıorum belki hamişler vardır canları ister ) onları alıp annemlere gidcmm böle işte ...sabah staj öğlen temzlik akiam annemlere yardım böle geçck bugn..
Tabii değerimin düşmesi canımı sıktı yine bekliorum bakalm nolck belki yarın bi gebelik testi yapcm sabah ruh halime bağlı artık :( :) sen napıosn bakalmmm nasılsnn ??

💕✨

canım bu arada bizim sitede gezinirken biraz eskilerde bişey okudum bayanın kan değeri aynı senin gibi düşmüş 0.1 çıkmış 2-3 gün sonra test yapmış silik çizgi çıkmış gidip kan verdiğindede değeri yanlış hatırlamıyorsam 120 çıkmış senden dolayı dikkatimi çekti yazayım dedim

Takilioz kuzum ben bulaniom oguruom geliom falannn ole gecio cumartesi 9:45 randevum bu arada

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah o öğürmelerin bulanmaların çok sürmez canım bazılarında gebelik boyuncada olabiliyor bu arada randevunada az kalmış bebişin kalp seslerini bi duyalım artık napıyomuş:emir_bebek:

Ben de mi beklesem yaa :( acaba yükselir mi değerim die düşünmekten psikolojim dengem alt üst oldu ..,
Kolay gelsin canm benm işler bitmyck malsf gece geç saate kadar ...bi de sibel sana şe sorcktm mesela bugn ya da yarın cinsel ilişki sakıncalı mıdır ne diosn ??

💕✨

canım hamilelik düşünenler adetten 5 gün önce ilişkiyi bıraksınlar diye nette okudum ben doktordanda duymuştum

Canim o jole geldimi yumurtan catlamis demek sen en az iki gun ust uste calismayi dne aman bu adamlarda bi acayip onlar isteynce biz bahane bulunca bir suru konusurlar ama sen ustune atla dayanamaz hemen harekata gecer sende takma onu bebisi dusun bak ne guzel catlamsta degerlendr bunu kesinlikle

Saol canım umarım kandiririm.bi şey daha sorcam.yumurta catkadiktan sonraki ilski daha önemli dimi.yani bir şey kacirmamis mi oluyorum bundan sonrası icin

inşallah o öğürmelerin bulanmaların çok sürmez canım bazılarında gebelik boyuncada olabiliyor bu arada randevunada az kalmış bebişin kalp seslerini bi duyalım artık napıyomuş:emir_bebek:

Evet yaaa duyalim insallah Yuce Rabbim bize acilar yasatmasn hepimizn kucagini doldursun Aminnn

Saol canım umarım kandiririm.bi şey daha sorcam.yumurta catkadiktan sonraki ilski daha önemli dimi.yani bir şey kacirmamis mi oluyorum bundan sonrası icin

Aynn canim catlamasi en onemlisi catlio spremcik iceri giriverio catlamayan yumurtaya giremio zaten senn jolemsi geldi catladi bende catladi uc gun iliski yasadm ama benm o catladigi gun tuttu bence ole hissettm ben canim sen bizi kacirmadn bu iki gunu iyi degerlendir kandirmaya bakma bosver dusunmeylm bebisi seni ozledim istiorm de bisiler de iste guveniorm sana kocalar dayanamaz merak etme sen

canım bu arada bizim sitede gezinirken biraz eskilerde bişey okudum bayanın kan değeri aynı senin gibi düşmüş 0.1 çıkmış 2-3 gün sonra test yapmış silik çizgi çıkmış gidip kan verdiğindede değeri yanlış hatırlamıyorsam 120 çıkmış senden dolayı dikkatimi çekti yazayım dedim

Gerçekten mii ayyy ne hoooş inş benm de yükselir ya inşallah sibelimm :(

💕✨

Canmm inşaallah ama ne bilimm göğüslerim sanki regl olckmşm gibi sinyal verio e sen nasılsn senin durumlar nasıl bi belirti flan yok mu ??

💕✨

Cnm noyu attm ozeldn umarm becermsmdr.valla bnde belrti cok ama trsiyrm test yapamyrm.en belirgn sag kasgma arada o kadr buyuk sanci giriyoki nefsm kesiliyo felaket akinti var normalde adetten once kupkuru olrdum ha bide tabi arada adet sancisi geliyo.aaa en onemlisi belimin agrsndan oluyorm

Back
X