• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

2 saat dıkkat ettım sadece. 2 saat ıdrar tuttum. bu arada da 1 bardak su ıctım sadece.acaba 1 bardak sumu etkıledıkı. yaaa anlamadım benn offffff meraktan yapayım dedım yapmaz olaydım korkmaya basladım:ssz::5:adetıme 7 gun var daha

yok yav dün ben 2 saat idrarla yaptım çoook silik çıktı öle olsa koyu çıkmazdı aksine yok olurdu yani ama no panik :)
sakin ol 1 hafta dediğin ne ki geçer canım benim inş. vardır bebiş...

yok yav dün ben 2 saat idrarla yaptım çoook silik çıktı öle olsa koyu çıkmazdı aksine yok olurdu yani ama no panik :)
sakin ol 1 hafta dediğin ne ki geçer canım benim inş. vardır bebiş...

kotu bırsey degıldır demı canım adetıme 7 gun kala tekrar yumurtluyor falan olamam galıba. bırdaha test yapmıcam :14::14: beklıcemm duzgunce sabretmeye calısıcam ıns vardır canım :)cok sagolll cevaladıgın ıcın az rahatladım allah razı olsun

kotu bırsey degıldır demı canım adetıme 7 gun kala tekrar yumurtluyor falan olamam galıba. bırdaha test yapmıcam :14::14: beklıcemm duzgunce sabretmeye calısıcam ıns vardır canım :)cok sagolll cevaladıgın ıcın az rahatladım allah razı olsun

amin canım senden de inş.

Günaydin kizlar gögüslerimin acimasiyla uyandim uçları yara gibi acıyo resmen normalde adet olacağım zaman şişer ve acır ama boyle acima olmamisti nedendir ki iğnenin günüde cuma bitiyo

Sor canim ne olacak 9 ay boyunca yasak diye adam illellah edicek ikinciye zor ikna edersin saka bi yana sor kuzum cekinecek bisey yok c.tesi gidince ogren tamam mi

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Yaaawww kocamda bnle gelio iceri ya haliyle soramiom doktora cekiniom kocam bnden cok konusuo adamin yannda ama bi sekildr ogrencem artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doktorlar yasak demiyoki yedinci aydan sonra dikkat edin iliskiye grmeyin diyolar oglumdada doktor yasak koymamisti

Sibelcim bana kesinlikle yasak dedi tabi 9 ay demedi simdi ilk zamanlarda oledir die dusunuorm ben progestan falanda iciom ya tedbir olarak dedi sanirim

Bende dusuk tehlikesi olanlara bi sure yasak diolar die biliyorum ama sonra bisi yok ne bilim bizde hamis bi ark var doguma kadar yapti :)

Bana dusuk tehliken var demedi bi kereeee aglarim bakkkk sadece tedbirr dedi amaaaa

Arkadaşlar günaydınn ..dün değerimin düştüğünü öğrendikten aonra iyice regl moduna girdim göğüslerim aşırı sızlıo :( kırmızılar gelio sanırım 3 gün kaldı...

💕✨

canım inşallah ama hamile değilmişim gibi geliyor bana bilmiyorum bugün üzerimdede bir umutsuzluk var testte yapmadım zaten

Ya sekercimmmmmm hamissin yaa deme.ole umudunu kaybetme son 4 gun az kaldi ama cuma test yap syine silikse kesin.hamissn teyteeyy sen kendin demiormydn o cizgi kolay kolay cikmaz dieee bende zten bugn acayibm bebegime bisi mi oldu acaba gogs sizlamam nerdeyse yok gibi bilemedm.korkuom bisi olcak diee

Tatlim noldu ya sana kacirdim ben sanirm
canım merve arkadaşımıza üzüldüm eşiyle sorun yaşamışlarda
Ewet kuzucum ciktik coook gusel gecti uzun zaman sonra gusel gecen bir yemek maceramiz oldu :) benimki ay bi kibar eve gelene kadar evden girdik bi caymi icsek dio :) eve gelene kadar bortum bocegim eve gelince :)ilkkez bugun evlendikten sonra ilkkez ayri kalicaz ona uzuluyorum felanlar fistanlar bu benim öküzmü die bi an tereddut ettim :)

ay maşallah Allah muhabbetinizi artırsın inşallah canımsın
Kuzucum bak bu ay digerleri gibi degil bence buda bi belirti degilmi sence ? Bence umudunu kaybetme ve hormonlarini strese sokupta bozma bebegimmmm

inşallah canım ya takmamaya çalışıyorum
canım doktora gitmemiştir eminim çünkü ole şeyler yapmaz ben üzülüyorum diye büyük ihtimal çok kafaya takiyorum ya ondan

yok canım siz dr a gittinmzmi diye sordum . ama seni düşünüpte diyorsa bişey diyemem. sende yanında takmıyo gibi davran bebek olayını

canım inşallah ama hamile değilmişim gibi geliyor bana bilmiyorum bugün üzerimdede bir umutsuzluk var testte yapmadım zaten

canım niye ümitsizliğe kapılıyosun . bence var bebiş. bende hiç umut yok akıntım benimde hiç yok ilk bebekte çok olmuştu akıntım bu ayda fosss gibi

Back
X