• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Valla canım ya hiç bişi hissetmiyorum ya :( daha doğrusu hissedipte hayal kırıklığına uğramamak için bedenimi dinlememeye çalışıyorum :) ama dün çalıştıktan sonra sol tarafımda birşeyler hissetim sanki :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hay Allah imm sen bendrnde pimpiriksin kuzum madem.ole.iki gun calis ust uste birak baktn pompiste agrin var uzatma ayaklari dik havaya bekle sonra bi guzel uyu insallah tutar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet tamamen aynı belirtiler bende de oldu bende çok hevesliyim ilk çocuktan sonra 3 yıldır korunuyoruz öyle bir iki denemeyle olmaz ama allah'ın takdiri.

Yaaa hevesimi kirmaaaa:-( ayni belirtiler oldu ama bebis yokmu, ilk bebistemi oldu anlamadim:-( hala gogusler agriyor bu arada

Yaaa hevesimi kirmaaaa:-( ayni belirtiler oldu ama bebis yokmu, ilk bebistemi oldu anlamadim:-( hala gogusler agriyor bu arada

yok canım çok şükür 3 yaşında bir oğlum var ondan sonra korunduk korunmayı yeni bıraktık herkes hemen olmaz diyor ya o yüzden emin olamıyorum çok heveslenemiyorum

Benim.ilk denemede oldu canim.sen hevesini kirma sakin herkes ayni degil

Hiç üzülme Rabbim ol derse olur niye olmasın benim bi arkadaşım dört aylık evli dört aylık hamile olur yani

Cnm doktora mi gidicn

Canmm evet iki gun once yaptirmistim ya 3.54 cikmisti merak ettim yukselmis mi acaba die.benim tahmini yumurtlama tarihimden itibaren 14. Gunum bugn 12. Gun yaptirmistm bi de bugn yaptircm napiim merak ediorum duramiorum :D

💕✨

Inns.kizlar yaaa cok isteyince olmaz diyor lar ama napiim istiyorum ins.hepimiz kavusuruz bebislerimize benim reglime daha var ya kizlar birde ilk ilisjidenn sonra bi ruya gormustum yorumunda dualarin kabul olcak diodu belki ondanda hevves ettim

bende zor duruyorum eşim kızıyo :( benimde psikolojimi bozuyosun böyle yaparak diye ama elimde değil hem iğnenin etkisinin geçmesini hemde adet gününü sabırsızlıkla beklemedeyim canlarr

ıns guzel haberler verırız canım hakkımızda hayırlısı olsun ıns. cokcabuk gecsın zaman ıns

Kizlar birsey sormak istiyorum benim reglim duzensiz 38 gunu buluyor hatta gectigi oldu dr gittigimde tarihler sordu senin gec yumurtlama donemin gibi bisey dedi sen adet ilk gunu itibaren 12gun sonraki on gün iliskiye gir dedi simdi en son 15 nisanda adet oldum artik bittimi yumurtalama donemin 5 gun once basladim 1gun ara verdim iliskiye daha yapmam icin firsat varmi ben hic anlamiyorum

Back