• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

amin inşallah canım en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize birde ovulasyonu sabahın ilk saatlerinde yapmayın diyorlar ve öteki ay 4 saat önce sıvı alımını bitirip yap birde öle dene bakalım belki de sıvıdan kaynaklıdır kuzum

ben sana bişey diyim mi tatlım ben oğluma hamile kalınca sabah yapıyordum ve sabah çıkıyordu gerçekten su tükektmiyordum 3 gibi yapıyordum ama silik çıkıyordu yani anlayacağın benim sabah çıkabiliyor :)))) ne tersoyum demiii benim ovü testlerim zaten iki çizgi hiiç aynı olmaz biri biraz silik kalır ama hamiş olabiliyorum çok takmamak lazım

ben sana bişey diyim mi tatlım ben oğluma hamile kalınca sabah yapıyordum ve sabah çıkıyordu gerçekten su tükektmiyordum 3 gibi yapıyordum ama silik çıkıyordu yani anlayacağın benim sabah çıkabiliyor :)))) ne tersoyum demiii benim ovü testlerim zaten iki çizgi hiiç aynı olmaz biri biraz silik kalır ama hamiş olabiliyorum çok takmamak lazım
aman be canım sal çayıra mevlam kayıra o zaman :D :D:1:

Aa hadi bakalim insallah hamiledir leblebi yiorum ama nafile bastrmio iyi gelio mu taze sklms meyve suyu ben Allah in dagind calisiorum burda ole imkanlarmda yok ki cok dustu 9-3 oldu aksam bayilcaktm az kaldi :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evden çıkmadan bi bardak iç . tuzlu ayranda iyi gelir. ay canım şöyle 4 aylık oldugunda rahatlarsın hamileligin tadı 4,5,6. aylar sonra gene zorlanmaya başlıyosun :49:. sonra göbişten uyuyamıyosun daha bir sürü şey ama deger .Rabbim kucagına almayıda nasip etsinn

canım sen çalışmaları yap. ovu testi sıvı alımında çok silik çıkıyo ben 4 saat bekledim hep.:123::123:siz bugünde bi mik mik yapın:48::48:

pazar pazarts salı yani dün oldu 3 gün çalıştık sölemesi ayıptır bende bi istekte vardı genelde yumurtam çatladığı zaman oluyor istek bugün hiiiiççç olmaz bende istemiyorum zaten adamda pestil oldu :))) bugünde istersem sapık diye beni boşar kıııııı :))))

Canımmm, sen benim 3,5 yıldır çektiklerimi görsen.. En sonunda sinir krizi geçirdim. Yeter çocuk falan istemiyorum dedim. Zor günlerdi hala da çok kolay olduğunu söyleyemem. Sen üzerine gitme, yaşı ilerleyince o sana gelecek merak etme..

Rabbim sana da inş en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı basip eder canım benim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zaten her sorunumu yaziom kagida doktorun yanina gidince yoksa unutuorm herseyi saf gibi cikiom hepsini solicem insallah pitpiti duyunca heycandan yine yazip getrdigimi unutmassam solicem cumartesiye az kaldi az daha dayancam kuzumm masallah kizcemizee Rabbim saglikli omurler versin hayirli omru olsun insallahhh adi ne kizinn bi arada acabaaa ayy ne guzl sen sakrak annecigi var yauuu

inş duyacaksın hemde kıpır kıpır şimdidem kocaman bir maşaalah bebişcanımıza :nazar: :nazar: :nazar: benim kuzunun adı ecem öykü :)))

Ayni ben iste bende snn gibi cok kafama takarim uzulurum prolaktn icin bendr dostinex ictm iki ay haftata iki gun yarim ictim ve cok duzeldi ilac biten adet donemmde klomen ictm catlatma ignesi oldum ve hemen hamile kaldim ama bede pko da vardi tabi ayrica bak bu ay hazir polaktn dusmsken iyi degerlendrmen lazim canim

Valla adetin bitiminde eşim yoktu yanımda.o yüzden adetin 11.12.13.14.15. Günleri çalışabildik.inş olur bu ay.çalışmaya devam edeyim mi daha canım ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

pazar pazarts salı yani dün oldu 3 gün çalıştık sölemesi ayıptır bende bi istekte vardı genelde yumurtam çatladığı zaman oluyor istek bugün hiiiiççç olmaz bende istemiyorum zaten adamda pestil oldu :))) bugünde istersem sapık diye beni boşar kıııııı :))))

hahahaha :)) bekleyin o zman adamının pestili çıkmışş....benim adamda geçen hafta iliğimi kuruttun diyodu :74::74:. deger canım bebiş için olmazsa gelecek ay gene ugraşacaklar kaçarı yokk:27::37::37:

ne güzel beraber bekliyelim .çalışma düzenli oldumu canım:38::38:

yok canım malesef olmadı ayın 3 ve 5 i oldu 5 de ovulasyon testi pozitifdi ama ayın 6ve 7 de nobetlerimiz vardı olmadı 8 de olmadı yani o 2 günde inşallah tutmuştur

hahahaha :)) bekleyin o zman adamının pestili çıkmışş....benim adamda geçen hafta iliğimi kuruttun diyodu :74::74:. deger canım bebiş için olmazsa gelecek ay gene ugraşacaklar kaçarı yokk:27::37::37:

betüşüm inan ki bir istek vardı bende bebiş içinde istiyorum ama bu başkaydı yahuu :))) şimdi canım istemese deselerki ahada şimdi hamile kalacaksın yeminle olmaz yaw zorla olmuyor beeeee :))))

Kızlar benimde adete beş altı gün var test yaptım negatif çıktı:(

cok erken yapmışsın canım bazılarının adet gecikmesi ile ortaya çıkıyor benim 4.günde çıkmıştı düşün bozma moralini adete 2 gün kala başlarsın tekrar yapmaya

Kızlar hamileyimmmmmmmmmm:):) 3. Aşılamam tut bu ay tutsun die o kadar cok şey yaptımki anlatamam inş rabbim evlat isteyen hiç kimsenin kucagını boş bırakmaz ...

Back