- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
- #3.881
ooo senin askerlik bitmiş az kalmış:79::79::79:
birde bana sor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo senin askerlik bitmiş az kalmış:79::79::79:
amin inşallah canım en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize birde ovulasyonu sabahın ilk saatlerinde yapmayın diyorlar ve öteki ay 4 saat önce sıvı alımını bitirip yap birde öle dene bakalım belki de sıvıdan kaynaklıdır kuzum
aman be canım sal çayıra mevlam kayıra o zamanben sana bişey diyim mi tatlım ben oğluma hamile kalınca sabah yapıyordum ve sabah çıkıyordu gerçekten su tükektmiyordum 3 gibi yapıyordum ama silik çıkıyordu yani anlayacağın benim sabah çıkabiliyor :)))) ne tersoyum demiii benim ovü testlerim zaten iki çizgi hiiç aynı olmaz biri biraz silik kalır ama hamiş olabiliyorum çok takmamak lazım
Aa hadi bakalim insallah hamiledir leblebi yiorum ama nafile bastrmio iyi gelio mu taze sklms meyve suyu ben Allah in dagind calisiorum burda ole imkanlarmda yok ki cok dustu 9-3 oldu aksam bayilcaktm az kaldi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
birde bana sortest yapmamak için kendimi zor durduruyorum
Sibel kesin.hamile mi acaba cok yazmssnz onu okuyamadm yaaaaa
hmm erken daha 2 gün kala yap canım silikte olsa çıkıyo geç döllenme degilse
Kızlar benimde adete beş altı gün var test yaptım negatif çıktı
canım sen çalışmaları yap. ovu testi sıvı alımında çok silik çıkıyo ben 4 saat bekledim hep.:123::123:siz bugünde bi mik mik yapın![]()
Canımmm, sen benim 3,5 yıldır çektiklerimi görsen.. En sonunda sinir krizi geçirdim. Yeter çocuk falan istemiyorum dedim. Zor günlerdi hala da çok kolay olduğunu söyleyemem. Sen üzerine gitme, yaşı ilerleyince o sana gelecek merak etme..
Kızlar benimde adete beş altı gün var test yaptım negatif çıktı
Zaten her sorunumu yaziom kagida doktorun yanina gidince yoksa unutuorm herseyi saf gibi cikiom hepsini solicem insallah pitpiti duyunca heycandan yine yazip getrdigimi unutmassam solicem cumartesiye az kaldi az daha dayancam kuzumm masallah kizcemizee Rabbim saglikli omurler versin hayirli omru olsun insallahhh adi ne kizinn bi arada acabaaa ayy ne guzl sen sakrak annecigi var yauuu
Ayni ben iste bende snn gibi cok kafama takarim uzulurum prolaktn icin bendr dostinex ictm iki ay haftata iki gun yarim ictim ve cok duzeldi ilac biten adet donemmde klomen ictm catlatma ignesi oldum ve hemen hamile kaldim ama bede pko da vardi tabi ayrica bak bu ay hazir polaktn dusmsken iyi degerlendrmen lazim canim
pazar pazarts salı yani dün oldu 3 gün çalıştık sölemesi ayıptır bende bi istekte vardı genelde yumurtam çatladığı zaman oluyor istek bugün hiiiiççç olmaz bende istemiyorum zaten adamda pestil oldu :))) bugünde istersem sapık diye beni boşar kıııııı :))))
aman be canım sal çayıra mevlam kayıra o zaman![]()
![]()
demi ama birde ilk geceden hamile kalanlar var ya hayranım onlara valla adamlar nokta atışı yapıp hamile kalıyorlarhıhhh işte aynen ondan yapıyorum daha önce test mi vardı gari :)))
ne güzel beraber bekliyelim .çalışma düzenli oldumu canım![]()
hahahaha :)) bekleyin o zman adamının pestili çıkmışş....benim adamda geçen hafta iliğimi kuruttun diyodu. deger canım bebiş için olmazsa gelecek ay gene ugraşacaklar kaçarı yokk
![]()
cok erken yapmışsın canım bazılarının adet gecikmesi ile ortaya çıkıyor benim 4.günde çıkmıştı düşün bozma moralini adete 2 gün kala başlarsın tekrar yapmayaKızlar benimde adete beş altı gün var test yaptım negatif çıktı