- 10 Şubat 2011
- 2.071
- 932
- 373
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.861
canım benmde bat 22 mayıs falan bende çatlıyorum meraktan ama çok erken daa:106::106:kısslarr merhabaaa bende bu ay hamile kalmak istiyordumm ama allah'ın hikmet eşimde bu at ya çok geç geliyordu ya da şehir dışındaydı iki kez birlkitelik yaşadık. onceki satlar 19 mart ve 22 nisandı yani 28 günde olmuyorum her ay 1 gün iki gin sarkıyo boyle düşününce mayıs ayındaki de muhtemeln 22-23- yada 24üne olur. yani 9 yada 10 gün var tekrar deneyelim mi yoksa beklemeli miyim. ay birde psikolojik midir nedir kasıklarımda ağrı oluyor göğüslerim sertleşmiş. değişik duygular içindeyim.
Haklısın canım ya annemin arkadaşıda 25 yıl tüp bebek denefi olmadı.en sonunda menepoza girdim ilaç alayım fiye doktora gitti.meğersem hamileymiş hem de doğal yolla.o yaşta ilk bebeğini aldı kucağına.bu örneği yakından nilip görmeme rağmen işte bir an umutsuzluğa kapılıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydıın mileeeetttt yok mu test yapan bize güzel haberler veren sabırsızlanıyorummmbebiş istiyoruz uleynnnn
canım hayırlı olsun hamile 2 etti. sibelde hamile
günaydın canım şafak sayıyoz bizde bat a 9 :18::18:
ovulasyon testini yanlış yapıyor olabilir misin 4 saat sıvı tüketme ve 3 4 damladan fazla damlatma canım ben 2 ay önce 7 8 damla damlatıyordum ve hiç çıkmadı seninde öle olabilir mi ki? Adamı da zorlama kedi gibi şırnaş o zaten kaplan kesilir
Hayit kapilma lutfen hormonlari degistrme canim stres prolaktin yukseltir oda hamisligi onler sen sakin ol umutsuzlanma bak harika ornek var yakinnda bak bana ilk ayimda klomen ve igneyle hamile kaldim yani Rabbim ol der olur sen kafana takma herkes farkli Rabbimdn herseyin hayirlisini istiyoruz insllah senin iinde hayirlisi olur canim iliskiye girerken bile bebek icin gibi dusunme rahat ol emin ol herseyin vakti var bizler cok sabirsizis senn bilinen bir sorunn vs var mi peki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sibel kesin.hamile mi acaba cok yazmssnz onu okuyamadm yaaaaa
canım benimde bata 9 var
Kızlar 3 yıllık evliyim 27 yaşındayım ve 2 aydır bebek için çalışıyoruz 6 gündür hergün çalışma yapıyoruz.dün ilk defa hemen ayaklarımı duvara kaldırdım.eşim bu ne ya işin bitti hemen ayağını kaldırdın dedi.kavga ettik gece gece.kendini kullanmış hissediyomuş.sinir oldum ya sanki bebeği sadece ben istiyorum yasizin kocalarda var mı böyle bişi??? Bir de bugün benim doğum günüm yani hiç eve gidesim yok
selam canım, bende 3,5 yıllık evliyim. 9 aydır bebek istiyorum. ilk başta herşey normalken 3 ay önce sebebpsiz kanamalar oldu tekrar kontrole gittiğimde pco dendi ve klomen+çatlatıcı iğne tedavisine başladım. cuma günü iğnemi vuruldum. cmtesi iki ilişki oldu. fakat eşimle h.sonu tartıştık. ve bir daha henüz ilişki yaşanmadı. bu dönemin çok önemli olduğunu bilmesine rağmen kendini geri çekiyor. bende çok sinirlendim. dün gece ağla ağla helak oldum
Canım kocam çok rahat.eğer sorun bendeyse boşanırım sen çok çocuk istiyosun diyo.sanki ben çocuğu başkasından istiyorum.ben kocamı sevdiğim için ondan bebeğim olsun istiyorum.ama hep ters ters cevap veriyo.artık bende bebek şagı açmıcsm olursa olur olmazsa da yapacak bişi yok
benim son 6
canım silik çıkmıştı bugünde tekrarlıcak. senin de bulantın varsa canım leblebi ye bastıryo tansiyona dikkat et şimdi okudum bendede vardı .tansiyonum düşerdi meyve suyu iç taze sıkılmış
Tansiyon korkutuo benide iste canim yaa dun aksam yogrt yedim 14 oldu bi ara ama yine dusuk canim hic bisi istemio kiii su bile icemiom kuzummm evet siz daha hamis kalcaniz dua ediom insllah hemen hamis kalcanz sen bi adet olda insallahhh
amin inşallah canım en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize birde ovulasyonu sabahın ilk saatlerinde yapmayın diyorlar ve öteki ay 4 saat önce sıvı alımını bitirip yap birde öle dene bakalım belki de sıvıdan kaynaklıdır kuzumo şu şekilde benim aklıma takılıyor bebeim ben çok su içiyorum çay vs ile birlikte 3 litreyi buluyor 3 gün önce sanki bişey vardıda çıkmıyor gibiydi işte o zaman akıntımda vardı açıkçası ilşkide o zamana denk geldi ama şimdi hiç çıkmıyor sabah namazına kalkınca da 2 bardak su içiyorum mutlaka etkiliyordur ayyy sağlıklı olsunda ama çok uzun sürmesin inş seninde benimde hemen olur canım yaaa
Prolaktin sıkıntım var canım 2 ay dostinex içtim bu ay bıraktım.stress benim diğer adım herşeyi stres yaparım hemen karamsar olup en kötüsünü düşünürüm elinde değil
o şu şekilde benim aklıma takılıyor bebeim ben çok su içiyorum çay vs ile birlikte 3 litreyi buluyor 3 gün önce sanki bişey vardıda çıkmıyor gibiydi işte o zaman akıntımda vardı açıkçası ilşkide o zamana denk geldi ama şimdi hiç çıkmıyor sabah namazına kalkınca da 2 bardak su içiyorum mutlaka etkiliyordur ayyy sağlıklı olsunda ama çok uzun sürmesin inş seninde benimde hemen olur canım yaaa
şu tansiyon konusunu dr unla mutlaka görüş bebeim bende kızımda senin gibiydim doğru düzgün bişey yiyemedim ne bir vitamin ne de takviye edecek gıdalar ama şükür kızım iyi şimdi sen düşünme bunları sadece aç kalmamaya çalış yerim ben o bıdığı :)
şu tansiyon konusunu dr unla mutlaka görüş bebeim bende kızımda senin gibiydim doğru düzgün bişey yiyemedim ne bir vitamin ne de takviye edecek gıdalar ama şükür kızım iyi şimdi sen düşünme bunları sadece aç kalmamaya çalış yerim ben o bıdığı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?