Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

canım benmde bat 22 mayıs falan bende çatlıyorum meraktan ama çok erken daa:106::106:

Son düzenleme:

Hayit kapilma lutfen hormonlari degistrme canim stres prolaktin yukseltir oda hamisligi onler sen sakin ol umutsuzlanma bak harika ornek var yakinnda bak bana ilk ayimda klomen ve igneyle hamile kaldim yani Rabbim ol der olur sen kafana takma herkes farkli Rabbimdn herseyin hayirlisini istiyoruz insllah senin iinde hayirlisi olur canim iliskiye girerken bile bebek icin gibi dusunme rahat ol emin ol herseyin vakti var bizler cok sabirsizis senn bilinen bir sorunn vs var mi peki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o şu şekilde benim aklıma takılıyor bebeim ben çok su içiyorum çay vs ile birlikte 3 litreyi buluyor 3 gün önce sanki bişey vardıda çıkmıyor gibiydi işte o zaman akıntımda vardı açıkçası ilşkide o zamana denk geldi ama şimdi hiç çıkmıyor sabah namazına kalkınca da 2 bardak su içiyorum mutlaka etkiliyordur ayyy sağlıklı olsunda ama çok uzun sürmesin inş seninde benimde hemen olur canım yaaa

Prolaktin sıkıntım var canım 2 ay dostinex içtim bu ay bıraktım.stress benim diğer adım herşeyi stres yaparım hemen karamsar olup en kötüsünü düşünürüm elinde değil

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sibel kesin.hamile mi acaba cok yazmssnz onu okuyamadm yaaaaa

canım silik çıkmıştı bugünde tekrarlıcak. senin de bulantın varsa canım leblebi ye bastıryo tansiyona dikkat et şimdi okudum bendede vardı .tansiyonum düşerdi meyve suyu iç taze sıkılmış

Canımmm, sen benim 3,5 yıldır çektiklerimi görsen.. En sonunda sinir krizi geçirdim. Yeter çocuk falan istemiyorum dedim. Zor günlerdi hala da çok kolay olduğunu söyleyemem. Sen üzerine gitme, yaşı ilerleyince o sana gelecek merak etme..

canım silik çıkmıştı bugünde tekrarlıcak. senin de bulantın varsa canım leblebi ye bastıryo tansiyona dikkat et şimdi okudum bendede vardı .tansiyonum düşerdi meyve suyu iç taze sıkılmış

Aa hadi bakalim insallah hamiledir leblebi yiorum ama nafile bastrmio iyi gelio mu taze sklms meyve suyu ben Allah in dagind calisiorum burda ole imkanlarmda yok ki cok dustu 9-3 oldu aksam bayilcaktm az kaldi

şu tansiyon konusunu dr unla mutlaka görüş bebeim bende kızımda senin gibiydim doğru düzgün bişey yiyemedim ne bir vitamin ne de takviye edecek gıdalar ama şükür kızım iyi şimdi sen düşünme bunları sadece aç kalmamaya çalış yerim ben o bıdığı :)

amin inşallah canım en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize birde ovulasyonu sabahın ilk saatlerinde yapmayın diyorlar ve öteki ay 4 saat önce sıvı alımını bitirip yap birde öle dene bakalım belki de sıvıdan kaynaklıdır kuzum

Ayni ben iste bende snn gibi cok kafama takarim uzulurum prolaktn icin bendr dostinex ictm iki ay haftata iki gun yarim ictim ve cok duzeldi ilac biten adet donemmde klomen ictm catlatma ignesi oldum ve hemen hamile kaldim ama bede pko da vardi tabi ayrica bak bu ay hazir polaktn dusmsken iyi degerlendrmen lazim canim

canım sen çalışmaları yap. ovu testi sıvı alımında çok silik çıkıyo ben 4 saat bekledim hep.:123::123:siz bugünde bi mik mik yapın

Zaten her sorunumu yaziom kagida doktorun yanina gidince yoksa unutuorm herseyi saf gibi cikiom hepsini solicem insallah pitpiti duyunca heycandan yine yazip getrdigimi unutmassam solicem cumartesiye az kaldi az daha dayancam kuzumm masallah kizcemizee Rabbim saglikli omurler versin hayirli omru olsun insallahhh adi ne kizinn bi arada acabaaa ayy ne guzl sen sakrak annecigi var yauuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…