Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

benim eşimde de oldu ne olduğunu anlamadı edepli yat azıcık dedi sebebini anlatınca güldü bu arada bende hergün eşimi arayıp bugün bana lazımsın kendini çok yorma diyordum o da kendimi kullanılmış hissettiğini söylüyordu ama tabi şakayla ciddiyete çevirmedik. ben sadece çok yorgun gelip uyuduğu günler çok kızıyordum ne kıymetlisn diye

Son düzenleme:

Ya canım bizde şakasını yapıyoduk o da gülüyodu bebek kararını bile birlikte aldık.ama dün gece resmen kavga etti benle küs yattık.ben bebeğim olmamasından çok korkuyorum.kendi ablası 3düşük yaptı ,arkadaşlara doktor bebeğiniz asla olmaz demiş.böyle sıkıntıları bile bildiği gördüğü halde şu yaptığına sinir oldum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm erkekler bizler kadar hassas ve duygusal değiller yapıları yaradılışları öyle ben gülüp geçiyorum ama birlikte olmamız gereken iki gün üst üste koltukta uykuya dalınca sabah kalkıp olmadık yere kavga çıkarmıştım nedenini anlayamadı. sonra telefonla arayıp hem ağladım hem anlattım bu günler çok önemli ve sen koltukta yatıyorsun diye . ben şaka yapıyorsun sanmıştım dedi çünkü ilk çocuğumuzda gün fln hesaplamadan kendiliğinden olmuştu. biz çok araştırıyoruz yumurtlama çatlama sat bat ovulasyon her şeyi biliyoruz ama erkekler biraz düz mantıklar stres yapma eşini de strese sokma bence

ayy şimdi çok heyecanlandım:) kan tahlilini yarın yaptırcam, onun sonucunu görmeden inanamıcam sanırım.

Ben adete iki gun.kala yaptim cok silikti hayal sanirim dedim adet gunm yaptm yine inanamadm aksamina kan yaptrdm bi baktim hamisim badefnenn dedigi gibi o cizgi kolay kolay cikmaz canim kani gor kese gorim dicen kese gorcen.kalp atisi dicen inanmazlik ole devam etcek canim hayirli olsun Rabbim eli ayagi duzgn evlatciklar nasip etsin hepimize

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar, kanda gebelik testini özel hastanelerin acilleri yapıyor mu? sağlık ocağında sonraki gün çıkıyormuş, beklemek istemiyorum.

ilk hamiş sensin hadi hayırlı uğurlu olsun tostonton bir bebişin olsun inşş :))) banada bi dua ett sabah sabah hamişlerin duası kabul olur şimdiden amin diyorum :)

Valla yıprandım ya daha iki ay oldu ama eşmin bu tavrından sıkıldım.arkadaşa bebeğiniz olmaz demiş doktor ya ben hala onun şokundayım ne zor bişi aslında.rabbim kimseye yaşatmasın.ama benim ki de bildiği halde kızıyo...amannn rabbim doğrusunu bilir bebeğim olucaksada olmucaksa da rabbim bilir artık düşünmek istemiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kıslar yaaa cevap verin bana lutpeeenn. birde hamilelik kanda ilişkiden ne zaman sonra belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…