- 10 Haziran 2009
- 1.494
- 72
- 358
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.821
Kızlar 3 yıllık evliyim 27 yaşındayım ve 2 aydır bebek için çalışıyoruz 6 gündür hergün çalışma yapıyoruz.dün ilk defa hemen ayaklarımı duvara kaldırdım.eşim bu ne ya işin bitti hemen ayağını kaldırdın dedi.kavga ettik gece gece.kendini kullanmış hissediyomuş.sinir oldum ya sanki bebeği sadece ben istiyorum yasizin kocalarda var mı böyle bişi??? Bir de bugün benim doğum günüm yani hiç eve gidesim yok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim eşimde de oldune olduğunu anlamadı edepli yat azıcık dedi sebebini anlatınca güldü bu arada bende hergün eşimi arayıp bugün bana lazımsın kendini çok yorma diyordum o da kendimi kullanılmış hissettiğini söylüyordu ama tabi şakayla ciddiyete çevirmedik. ben sadece çok yorgun gelip uyuduğu günler çok kızıyordum ne kıymetlisn diye
Yerimmm ben szi yerrr :)
Aynen bu ay çok rahat geçti ama hiç belirti yol umutta yok maalesef
yapıyorlar canım labaratuarlarda 1 saate de çıkıyorgünaydın kızlar, kanda gebelik testini özel hastanelerin acilleri yapıyor mu? sağlık ocağında sonraki gün çıkıyormuş, beklemek istemiyorum.
Ya canım bizde şakasını yapıyoduk o da gülüyodu bebek kararını bile birlikte aldık.ama dün gece resmen kavga etti benle küs yattık.ben bebeğim olmamasından çok korkuyorum.kendi ablası 3düşük yaptı ,arkadaşlara doktor bebeğiniz asla olmaz demiş.böyle sıkıntıları bile bildiği gördüğü halde şu yaptığına sinir oldum
yapıyorlar canım labaratuarlarda 1 saate de çıkıyor
cevap için sağol canım, bat yarın. bu sabah test yaptım 2 gün öncekinden daha koyu çıktı 2. çizgi, inşallah hamileyimdir
cevap için sağol canım, bat yarın. bu sabah test yaptım 2 gün öncekinden daha koyu çıktı 2. çizgi, inşallah hamileyimdir
Gozun aydin canimmmm hamilesinnn hosgeldin bizim kervanaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugün git yaptır çıkar zaten canım en azından meraktan kurtulursun..ama hamilesin canım idrarda da çıkmış sonuçtaayy şimdi çok heyecanlandım:) kan tahlilini yarın yaptırcam, onun sonucunu görmeden inanamıcam sanırım.
o çizgi kolay kolay çıkmaz tatlım hayırlı olsun tebrik ederim hamilesin..hemen kan testi ver iyi haberlerinide yaz bize...
günaydın tatlım ben test yapmak isterdim ama öteki aya kısmetGünaydıın mileeeetttt yok mu test yapan bize güzel haberler veren sabırsızlanıyorummmbebiş istiyoruz uleynnnn
ayy şimdi çok heyecanlandım:) kan tahlilini yarın yaptırcam, onun sonucunu görmeden inanamıcam sanırım.
Günaydıın mileeeetttt yok mu test yapan bize güzel haberler veren sabırsızlanıyorummmbebiş istiyoruz uleynnnn
günaydın kızlar, kanda gebelik testini özel hastanelerin acilleri yapıyor mu? sağlık ocağında sonraki gün çıkıyormuş, beklemek istemiyorum.
cnm erkekler bizler kadar hassas ve duygusal değiller yapıları yaradılışları öyle ben gülüp geçiyorum ama birlikte olmamız gereken iki gün üst üste koltukta uykuya dalınca sabah kalkıp olmadık yere kavga çıkarmıştım nedenini anlayamadı. sonra telefonla arayıp hem ağladım hem anlattım bu günler çok önemli ve sen koltukta yatıyorsun diye . ben şaka yapıyorsun sanmıştım dedi çünkü ilk çocuğumuzda gün fln hesaplamadan kendiliğinden olmuştu. biz çok araştırıyoruz yumurtlama çatlama sat bat ovulasyon her şeyi biliyoruz ama erkekler biraz düz mantıklarstres yapma eşini de strese sokma bence
kısslarr merhabaaa bende bu ay hamile kalmak istiyordumm ama allah'ın hikmet eşimde bu at ya çok geç geliyordu ya da şehir dışındaydı iki kez birlkitelik yaşadık. onceki satlar 19 mart ve 22 nisandı yani 28 günde olmuyorum her ay 1 gün iki gin sarkıyo boyle düşününce mayıs ayındaki de muhtemeln 22-23- yada 24üne olur. yani 9 yada 10 gün var tekrar deneyelim mi yoksa beklemeli miyim. ay birde psikolojik midir nedir kasıklarımda ağrı oluyor göğüslerim sertleşmiş. değişik duygular içindeyim.
kıslar yaaa cevap verin bana lutpeeenn. birde hamilelik kanda ilişkiden ne zaman sonra belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?