- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.841
günaydın tatlım ben test yapmak isterdim ama öteki aya kısmetsen nasılsın bu arada ben yine adetlenmişim doktor öle dedi benim metabolizma altüst oldu ha bire regl oluyorum
kıslar yaaa cevap verin bana lutpeeenn. birde hamilelik kanda ilişkiden ne zaman sonra belli olur
Gunaydinnn kuzum bebekimmmm ben hamisimmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla yıprandım ya daha iki ay oldu ama eşmin bu tavrından sıkıldım.arkadaşa bebeğiniz olmaz demiş doktor yaben hala onun şokundayım ne zor bişi aslında.rabbim kimseye yaşatmasın.ama benim ki de bildiği halde kızıyo...amannn rabbim doğrusunu bilir bebeğim olucaksada olmucaksa da rabbim bilir artık düşünmek istemiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla hamilelikte gaz sancısı ve kasık ağrısı çok olur diyorlar sen hamiş olmayasın kuzucum :) bat a kaç kaldıöylemiymişş ossunnn kııı için temizleniyor işte o zaman haziranda beraberiz şık şık şık :) bende bu ayın sonunda regl olmayı bekliyorum eğer teşrif ederlerse tabiki :) defne kızzz akşam bir sancı saplandı sağ kasığıma sonra karnımm 7 aylık hamilemiyşim gibi şişti şimdi ise dümdüz gaz sancısımıydı acep yada regl olcam olamıyorum belkim ondandır valla artık regle de razıyım düşün bacımm
Kızlar 3 yıllık evliyim 27 yaşındayım ve 2 aydır bebek için çalışıyoruz 6 gündür hergün çalışma yapıyoruz.dün ilk defa hemen ayaklarımı duvara kaldırdım.eşim bu ne ya işin bitti hemen ayağını kaldırdın dedi.kavga ettik gece gece.kendini kullanmış hissediyomuş.sinir oldum ya sanki bebeği sadece ben istiyorum yasizin kocalarda var mı böyle bişi??? Bir de bugün benim doğum günüm yani hiç eve gidesim yok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1112049 bata 3 kala
günaydınnn tatlımmm kuzucanımızın şeker annesi sen hamiş değilsin uleynn hamişlerin kralısın o kaaa :))))
valla hamilelikte gaz sancısı ve kasık ağrısı çok olur diyorlar sen hamiş olmayasın kuzucum :) bat a kaç kaldı
Eki Görüntüle 1112060 bata 1 kala
Yerim seniiii bennnn isiririm kizzzz ama biliomsn bn dun aksam oluorum sandim tansiyonum 9-3 oldu mide bulantisi bas.donmesi dedim tam gidiorm uyuyamadm bes aylik gibi kocaman karnm var resmen benimde bisi yiemiorm su icemiorm normal midir acaba bunlar yaaaa zor geldm.ise
keşkeeeAma yok canımm ovü testlerinde bi halt çıkmıyor hani çıksa bende düşünücem hamişmiyim acep diye ama yok yumurta çatlamayınca nereye hamile oluyorsun biz sadece zevkine korunmuyoruz hahahaaaa daha doğrusu adamı ben zorluyorum yine dün manalı manalı konuşuyordu tartışmamız yakındır :))))
Canim benim boyle solennce tek.doktorda.kalmamk. lazim bana doktorun biri senn rahmin kucuk iste.pko var hamile kalman cok cok zor bir an once hamile kalmaya bak ama kalamassin dedi daha neler neler mahf olmstm bitmstm gunlerce agladm bu adam devletteydi herke memnun die gitmstm sonra suan var olan doktoruma gittm tekrar sagolsun cok yardmci oldm ama saf kafam baska doktora ne gidersn senn doktorn varken ama sagolsn tedavi oldm birak seyden ve suan 6+4 hamileym cumartesi kalp atisi duyucaz insallah yani sakin karamsar olma Rabbimin her kulu farkli insllah o arkadasinda bebegi olur seninde olur.iyi dusun her zaman olcak.die dusun
tansiyonuna dikkat et canım allah korusun bayılırsın ama onun dışında normal yaşadığın şeyler geçer canım bol bol ayran iç kaşık kaşık yoğurt ye çok iyi geliyor çıkarıyorum dersende canın ne istiyorsa onu ye yeterki aç kalma açlık çok tetikliyor bulantıyı sen bize lazımsın olummm daha biz hamişş kalcaz sana danışcaz teyyy ölme eşşeğim yaz geldii :)))
Eki Görüntüle 1112060 bata 1 kala
canım doğum günün kutlu olsun :) Yeni başında rabbim istediğin bebeği nasip etsin sana inşallah...
Canım benim eşimle bu konuda çok tartışmamız oluyor. Dikme bacağını boşver. Demekki negatif etkileniyor. Bende dikerdim bir sürü laf söylerdi sallamazdım sonra daha kötü oldu herşey. Şimdi de kendisi bacaklarını dikmen gerekmiyor mu diyorGerek yok sen geriliyorsun deyip geçiyorum.. İlerde çok lazım olursa kendi elleri ile belime yastık koyacak nasılsa.... Sende yapma o yüzden, dikkat çekme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?