kızlar merhaba bende 1.5 yıllık evliyim ve artık eşimde bende bebiş istiyoruz. alllah isteyen herkeze nasip etsin inş. şimdi size planlama sürecimden bahsetmek istiyorum öncelikle dişçiye gidip genel bir kontrol yaptırdım çürük çarık ne varsa toplattım sonra kadın doğum dr. randevu alıp görüşmeye gittik smeer ve kültür testlerim yapıldı ama sadece kültür testimin birinde sanırım idrar yollarıyla alakalı bir sorun çıktı

7 gün boyunca klasid diye bi ilaç kullandım dr yeniden test yapılması gerekir dedi 1 hafta sonra dedi bekliyorum... sonrasında karnımda zaman zaman agrı ve gaz sorunu oluyor iç hastalıklarına gittim ultrosona girdim çok şükür mühüm bişi çıkmadı , ama sağ yumurtada sanırım küçük bi kist varmış henüz dr.la görüşmedim benim adet günlerim maalesef düzensiz neredeyse 38 günü buluyor geçtiği bile oluyor folik asit kullanmaya başladım. ama benim asıl sorum şu biz korunmadan ilişkiye gireli 4 gün oluyor ama iilişkiye girdikten 2 gün sabah çok terlemiş kalktım göğüslerim acayip hassas ucu sızlıyor ama giderek azaldı sızlama kasığımda daha doğrusu sanki sol tarafımda ara ara ağrı oluyor sanki akıntımmı yoksa idrarmı farlı bir koku alıyorum ama bu kadar kısa zamanda belirti ortaya çıkarmı ya öyle hevesliyimki bu kadar düşünmenin yanlış olduğunu biliyorum sizce durum nedir?