- 28 Ağustos 2013
- 2.379
- 1.467
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.801
inşallah canım iyi sonuç aldığımda yazacağım ilk yer burası zaten...sende stresten uzak dur takmamaya çalış canım allah bağışlasın bak ne mutlu saNA nurtopu gibi bir oğlun var...rabbim nazarlardan saklasın inşallah...ona en yakın zamanda bir kardeş gelir inşallah
Ikinci zaten geciktiriyo kendini ama olur Allahin izniyle stres yok ben bunu ogrendim stres yapinca olmuyo gecen ay ovulasyon testi silik cikinca karalar bagliyodum simdi tinnn cunku kendimi strese sokarak olmuyo akisina birakmak gerekiyo tabi bu elimden geleni yapmamak degil yapiyimda olursa olur olmazsa olmaza alistim
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
inşallah rabbim isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip ederAllah razı olsun canım benim inş. sizinde bu ay gelir bebişler çok bekletmezler yaramazlar...
yavrum evette sorun ne biliyormusun ümidiniz kırmak istemem asla fakat olmayınca zaman geçtikçe oluyor stres zaten ahhh o stres olmasa zaten şimdiye olmuştu...
Bende ayni nasi soylerim diye dusunuyorum zaten sadece esime soyliycem annemgile bile 6. Haftadan sonra soyliycem cunku ilk bebegi kaybettigimde cok uzulmuslerdi
Benim bat a 6 gün var canim. Sabahtan beri 4 kez olctum 36.8-36.9 çıkıyor. :what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah rabbim isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip eder
Arkadaşlar 28 nisanda adet oldum 25 günlük periyotlarda oluyorum ayın 9 unda yumurtlama olması gerekiyor fakat ovulasyon testi aldım testin en koyu olduğu gün ayın 10 uydu. 10 ve 11 de çalışma yaptım acaba gebe olabilir miyim yoksa kaçırdım mıdün sabahki testte yine koyu çıktı fakat akşam yaptığım test azıcık silikti bugün yaptığım yine silik ama hafif koyulukta var yine yani tamamen silik dğeil
Canım bildiğim kadarıyla sabah kalktığında daha yataktan çıkmadan ölçülen ateş geçerli sayılıyor gun icerisindekini baz almıyorlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim iyi haberlerini bekliyorum
oyyy kıyamam sana bn sabredcm beklıcmmm negatıf grmek hayal kırıklıgına ugramak ıstemıyrm artk ya ınsallah sen hamssındr :)
Canim iyi haberlerini bekliyorum
kızlar merhaba bende 1.5 yıllık evliyim ve artık eşimde bende bebiş istiyoruz. alllah isteyen herkeze nasip etsin inş. şimdi size planlama sürecimden bahsetmek istiyorum öncelikle dişçiye gidip genel bir kontrol yaptırdım çürük çarık ne varsa toplattım sonra kadın doğum dr. randevu alıp görüşmeye gittik smeer ve kültür testlerim yapıldı ama sadece kültür testimin birinde sanırım idrar yollarıyla alakalı bir sorun çıktı7 gün boyunca klasid diye bi ilaç kullandım dr yeniden test yapılması gerekir dedi 1 hafta sonra dedi bekliyorum... sonrasında karnımda zaman zaman agrı ve gaz sorunu oluyor iç hastalıklarına gittim ultrosona girdim çok şükür mühüm bişi çıkmadı , ama sağ yumurtada sanırım küçük bi kist varmış henüz dr.la görüşmedim benim adet günlerim maalesef düzensiz neredeyse 38 günü buluyor geçtiği bile oluyor folik asit kullanmaya başladım. ama benim asıl sorum şu biz korunmadan ilişkiye gireli 4 gün oluyor ama iilişkiye girdikten 2 gün sabah çok terlemiş kalktım göğüslerim acayip hassas ucu sızlıyor ama giderek azaldı sızlama kasığımda daha doğrusu sanki sol tarafımda ara ara ağrı oluyor sanki akıntımmı yoksa idrarmı farlı bir koku alıyorum ama bu kadar kısa zamanda belirti ortaya çıkarmı ya öyle hevesliyimki bu kadar düşünmenin yanlış olduğunu biliyorum sizce durum nedir?
gecmıs olsun canım hayırlısıyla bu ay guzel haberler verırız. benım ılk defa olacak olursa bır yandan da korkuyorum tabı olmazsa dıye.ama suan aklıma getırmıyorum bırsey bu aya odaklandım. ınss tutar hamıs kalırız
İnşaallaah :) ama regle hala 4 gün var :/
💕✨
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?