Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Allah razı olsun canım benim inş. sizinde bu ay gelir bebişler çok bekletmezler yaramazlar...

yavrum evette sorun ne biliyormusun ümidiniz kırmak istemem asla fakat olmayınca zaman geçtikçe oluyor stres zaten ahhh o stres olmasa zaten şimdiye olmuştu...

yavrum evette sorun ne biliyormusun ümidiniz kırmak istemem asla fakat olmayınca zaman geçtikçe oluyor stres zaten ahhh o stres olmasa zaten şimdiye olmuştu...

Dimi evet ben daha yeniyim eger uzarsa insanin elinde olmadan geriliyor ve stres yapiyo haklisin tatlim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Bende ayni nasi soylerim diye dusunuyorum zaten sadece esime soyliycem annemgile bile 6. Haftadan sonra soyliycem cunku ilk bebegi kaybettigimde cok uzulmuslerdi

gecmıs olsun canım hayırlısıyla bu ay guzel haberler verırız. benım ılk defa olacak olursa bır yandan da korkuyorum tabı olmazsa dıye.ama suan aklıma getırmıyorum bırsey bu aya odaklandım. ınss tutar hamıs kalırız

Benim bat a 6 gün var canim. Sabahtan beri 4 kez olctum 36.8-36.9 çıkıyor. :what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bildiğim kadarıyla sabah kalktığında daha yataktan çıkmadan ölçülen ateş geçerli sayılıyor gun icerisindekini baz almıyorlar

kızlar merhaba bende 1.5 yıllık evliyim ve artık eşimde bende bebiş istiyoruz. alllah isteyen herkeze nasip etsin inş. şimdi size planlama sürecimden bahsetmek istiyorum öncelikle dişçiye gidip genel bir kontrol yaptırdım çürük çarık ne varsa toplattım sonra kadın doğum dr. randevu alıp görüşmeye gittik smeer ve kültür testlerim yapıldı ama sadece kültür testimin birinde sanırım idrar yollarıyla alakalı bir sorun çıktı 7 gün boyunca klasid diye bi ilaç kullandım dr yeniden test yapılması gerekir dedi 1 hafta sonra dedi bekliyorum... sonrasında karnımda zaman zaman agrı ve gaz sorunu oluyor iç hastalıklarına gittim ultrosona girdim çok şükür mühüm bişi çıkmadı , ama sağ yumurtada sanırım küçük bi kist varmış henüz dr.la görüşmedim benim adet günlerim maalesef düzensiz neredeyse 38 günü buluyor geçtiği bile oluyor folik asit kullanmaya başladım. ama benim asıl sorum şu biz korunmadan ilişkiye gireli 4 gün oluyor ama iilişkiye girdikten 2 gün sabah çok terlemiş kalktım göğüslerim acayip hassas ucu sızlıyor ama giderek azaldı sızlama kasığımda daha doğrusu sanki sol tarafımda ara ara ağrı oluyor sanki akıntımmı yoksa idrarmı farlı bir koku alıyorum ama bu kadar kısa zamanda belirti ortaya çıkarmı ya öyle hevesliyimki bu kadar düşünmenin yanlış olduğunu biliyorum sizce durum nedir?

Son düzenleme:

kızlarr lütfen içimi rahatlatın (

Ilki sabahti canim. Digerleri gün icindeydi. Arasinda 1 derece oynadi. Sanırım cok harakwt etmiyorum ondan :sly::sly:

kısslarr merhabaaa bende bu ay hamile kalmak istiyordumm ama allah'ın hikmet eşimde bu at ya çok geç geliyordu ya da şehir dışındaydı iki kez birlkitelik yaşadık. onceki satlar 19 mart ve 22 nisandı yani 28 günde olmuyorum her ay 1 gün iki gin sarkıyo boyle düşününce mayıs ayındaki de muhtemeln 22-23- yada 24üne olur. yani 9 yada 10 gün var tekrar deneyelim mi yoksa beklemeli miyim. ay birde psikolojik midir nedir kasıklarımda ağrı oluyor göğüslerim sertleşmiş. değişik duygular içindeyim.

evet tamamen aynı belirtiler bende de oldu bende çok hevesliyim ilk çocuktan sonra 3 yıldır korunuyoruz öyle bir iki denemeyle olmaz ama allah'ın takdiri.

Kızlar 3 yıllık evliyim 27 yaşındayım ve 2 aydır bebek için çalışıyoruz 6 gündür hergün çalışma yapıyoruz.dün ilk defa hemen ayaklarımı duvara kaldırdım.eşim bu ne ya işin bitti hemen ayağını kaldırdın dedi.kavga ettik gece gece.kendini kullanmış hissediyomuş.sinir oldum ya sanki bebeği sadece ben istiyorum ya sizin kocalarda var mı böyle bişi??? Bir de bugün benim doğum günüm yani hiç eve gidesim yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam canım, bende 3,5 yıllık evliyim. 9 aydır bebek istiyorum. ilk başta herşey normalken 3 ay önce sebebpsiz kanamalar oldu tekrar kontrole gittiğimde pco dendi ve klomen+çatlatıcı iğne tedavisine başladım. cuma günü iğnemi vuruldum. cmtesi iki ilişki oldu. fakat eşimle h.sonu tartıştık. ve bir daha henüz ilişki yaşanmadı. bu dönemin çok önemli olduğunu bilmesine rağmen kendini geri çekiyor. bende çok sinirlendim. dün gece ağla ağla helak oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…