Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Canim benimde oyle 7 gun var nasi gecer bilmiyom

sabırla beklıyorumm bende. testlerı resmen bazanın altına koyduk:):) cok zor acılıyor esım kaldırabılıyor. valla gıdıp yapmamak ıcın zor duruyorum ama bılıyorumkı bukadar erken cıkmaz. beklıcez. ıns guzel haberler verırız 7 8 gun sonra bır bakmısız hamısızzz ayy sozu bıle heycan verıyor

yok demedi kuzum bu ay hormon düzenleyici ile hormonlarını düzenleyelim öteki ay devam ederiz dedi şükür en azından rahmim temiz çıktı çok şkür

Aynen kuzum hersey yolunda tertemizsin haziranda ohh mis gibi calisirsin corekotu bal yap bide hormon duzenleme icin bugun karanfil okudum emiyosun agzinda saglikliymis

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Aynen kuzum hersey yolunda tertemizsin haziranda ohh mis gibi calisirsin corekotu bal yap bide hormon duzenleme icin bugun karanfil okudum emiyosun agzinda saglikliymis

incir kürü yapayım diyordum ama doktor ilaç verdi acaba etkiler mi onu düşünüyorum şuan... karanfili yeni duydum deneyim bu ay sağol tatlım

Aminn insallah canim dr gittin mi hic kontrollerini yaptirdinmi ?

hiç bir şey yok yaptırdım geçen ayda kimyasal gebelik yaşadım 4 gün sürdü sevincim adetle gitti bebişim yeni temizlendim inş. bu ay tutar tutmazsa haziranda eşim olmucak bebek işide yatıcak daha çok sinirim bozuluyor napıcaz bilmiyorum :)
siz yenimi bebek düşünmeye başladınız ?

Iyi yapmisin bazanin altina koymakla benim elimin altinda oldugu icin testler dayanamadm valla dun basladm yapmaya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

incir kürü yapayım diyordum ama doktor ilaç verdi acaba etkiler mi onu düşünüyorum şuan... karanfili yeni duydum deneyim bu ay sağol tatlım

sakın cnm ilaç la incir kürü aynı anda olmaz incir dehşet büyütüyor yumoşları ben bi kaç önce kullandım bebiş olmadı ama ultrason kontrolümde baya iyidi yumoşlar...
2 kere gelmiş mesaj sorun oldu yazarken ama yazı gitmiş kb yın :)

Son düzenleme:

ınsallah tatlım ya allahım herkese nasıp etsnnn ya bz o kadar ıstyrzz allahım sen bze hayrlı ewlatlar bebısler nasıp ya rabbım

Ben de öyleee ..yarın kan testi yapcm sanırım yaa senin dediğin olck yine dayanamcmm :// bugn gögüslerimde aşırı hassasiyet oluştu sabah yoktu ama su an dokunanıyorm o derece

💕✨

oyyy kıyamam sana bn sabredcm beklıcmmm negatıf grmek hayal kırıklıgına ugramak ıstemıyrm artk ya ınsallah sen hamssındr :)

kaderimiz aynı imiş canım bende ayın 22 sinde kimyasal gebelik geçerdim bugünde nasıl olduysa adet oldum daha doğrusu doktor öle dedi eğer kanaman geçti ise çalışmalara başla hamile kalma olasılığın yüksek

Simdi sana catlama ignesiyle klomen verecegi icin bence sadece corekotu bal tarcin yap top gibi kocaman yumosun olsun sonrada bir gusel catlatirsiniz bence :)

off kıyamam ya sendemi
22 nisandamı gelmişti kanaman nasıldı yoğunmu oldu ?
4 nisanda düşürdüm bende 1 mayısta da adet oldum yeni temizlendim cnm ovu testide aldım ama sanki işe yaramıcak gibi...

Ay insallah canim ya catliyom meraktan en azindan hamile degilsem bosubosuna umutlanmasam

pardon ozaman eğer klomen falan verdise olmaz dedim :)
hormonda sorun olmaz heralde bilmiyorum tam senin sorunun neydi ?
yok klomen degil canım kimyasal gebelikten sonra ha bire kanamam geliyor ve erken regl oldum hatta bu 2.sanırım...doktorda adetini düzene sokup öteki ay klomene başlayalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…