- 18 Nisan 2014
- 1.198
- 560
- 83
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.761
Canim benimde oyle 7 gun var nasi gecer bilmiyom
yok demedi kuzum bu ay hormon düzenleyici ile hormonlarını düzenleyelim öteki ay devam ederiz dedi şükür en azından rahmim temiz çıktı çok şkür
incir kürü yapayım diyordum ama doktor ilaç verdi acaba etkiler mi onu düşünüyorum şuan... karanfili yeni duydum deneyim bu ay sağol tatlımAynen kuzum hersey yolunda tertemizsin haziranda ohh mis gibi calisirsin corekotu bal yap bide hormon duzenleme icin bugun karanfil okudum emiyosun agzinda saglikliymis
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
:)) sizdede deniz var daha güzelEvette sizin yemekler coook ama coook gusellll bizde gusel mamalar yok
gez canım gez ohh 2. balayı olmuş size:123::123::123:Tatlmmm geziyorumm iyi geldi bana :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hiç bir şey yok yaptırdım geçen ayda kimyasal gebelik yaşadım 4 gün sürdü sevincim adetle gitti bebişim yeni temizlendim inş. bu ay tutar tutmazsa haziranda eşim olmucak bebek işide yatıcak daha çok sinirim bozuluyor napıcaz bilmiyorum :)Aminn insallah canim dr gittin mi hic kontrollerini yaptirdinmi ?
sabırla beklıyorumm bende. testlerı resmen bazanın altına koyduk:):)cok zor acılıyor esım kaldırabılıyor. valla gıdıp yapmamak ıcın zor duruyorum ama bılıyorumkı bukadar erken cıkmaz. beklıcez. ıns guzel haberler verırız 7 8 gun sonra bır bakmısız hamısızzz ayy sozu bıle heycan verıyor
ilaç verdise ikisi bir olmaz cnm incir hafife alınacak gibi değil acayip büyütüyor yumoşlarıincir kürü yapayım diyordum ama doktor ilaç verdi acaba etkiler mi onu düşünüyorum şuan... karanfili yeni duydum deneyim bu ay sağol tatlım
İnşaallah dün yapmıştım test yarın yine yacm canmm tesekkür edermm :)
💕✨
incir kürü yapayım diyordum ama doktor ilaç verdi acaba etkiler mi onu düşünüyorum şuan... karanfili yeni duydum deneyim bu ay sağol tatlım
Amin insallah kuzum ne demek ya birbirimize yardimci olmak icin buradayiz tatlim sen ve esin stres yapmadan gusel calisma ve sonuclar bekliyorummmm insallah adet olmassinda bebis haberi verirsin kuzum bunlara hic gerek kalmaz
hormon düzenleyici verdi yani kürü yapmamı diyorsun canımilaç verdise ikisi bir olmaz cnm incir hafife alınacak gibi değil acayip büyütüyor yumoşları
hormon düzenleyici verdi yani kürü yapmamı diyorsun canım
Ben de öyleee ..yarın kan testi yapcm sanırım yaa senin dediğin olck yine dayanamcmm :// bugn gögüslerimde aşırı hassasiyet oluştu sabah yoktu ama su an dokunanıyorm o derece
💕✨
kaderimiz aynı imiş canım bende ayın 22 sinde kimyasal gebelik geçerdim bugünde nasıl olduysa adet oldum daha doğrusu doktor öle dedi eğer kanaman geçti ise çalışmalara başla hamile kalma olasılığın yüksekhiç bir şey yok yaptırdım geçen ayda kimyasal gebelik yaşadım 4 gün sürdü sevincim adetle gitti bebişim yeni temizlendim inş. bu ay tutar tutmazsa haziranda eşim olmucak bebek işide yatıcak daha çok sinirim bozuluyor napıcaz bilmiyorum :)
siz yenimi bebek düşünmeye başladınız ?
incir kürü yapayım diyordum ama doktor ilaç verdi acaba etkiler mi onu düşünüyorum şuan... karanfili yeni duydum deneyim bu ay sağol tatlım
off kıyamam ya sendemikaderimiz aynı imiş canım bende ayın 22 sinde kimyasal gebelik geçerdim bugünde nasıl olduysa adet oldum daha doğrusu doktor öle dedi eğer kanaman geçti ise çalışmalara başla hamile kalma olasılığın yüksek
sabırla beklıyorumm bende. testlerı resmen bazanın altına koyduk:):)cok zor acılıyor esım kaldırabılıyor. valla gıdıp yapmamak ıcın zor duruyorum ama bılıyorumkı bukadar erken cıkmaz. beklıcez. ıns guzel haberler verırız 7 8 gun sonra bır bakmısız hamısızzz ayy sozu bıle heycan verıyor
yok klomen degil canım kimyasal gebelikten sonra ha bire kanamam geliyor ve erken regl oldum hatta bu 2.sanırım...doktorda adetini düzene sokup öteki ay klomene başlayalım dedipardon ozaman eğer klomen falan verdise olmaz dedim :)
hormonda sorun olmaz heralde bilmiyorum tam senin sorunun neydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?