Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Onemli degl canim istedigni sorabilirsinde adetin niye bir gun surdu acaba ilk defami oldu bu sekilde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçen ay rahatsizlandim baya, antibiyotik kullandım ve serum takıldı. Hamile olabileceğimi söyledim, ona göre ilaç verdiler. O etkiledi sanırım

yaa benım 8 gun varr kendımle kavga edıyorum testı yapmamak ıcınn bende cok acele edıyorum buda kotu:):) koca 8 gunn gecsın artıkkk valla ınsan sabredemıyorr en ıysı 3 gunkala yapayım:):)

Tatlm belirtn varmı hiç bn hiç bişi hsstmyrm yas

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yanı belırtı sayılırmı bende anlamadım canım bu ısı. dun gecenın bır yarsı canım cıgkofte mısır cektı normaldede cok yemem. bugun karnımın ıcı acıyor. kımsede boyle belırtıde duymadım galıba usuttum belkıde husnu kuruntum dıcem. ama cıdden karnımın ıcı acıyor garıp bır sekılde:S

Aynennn.. insallah bebisimizin gelfigi gunleri sayariz tezzzz zamanda... amin.
amin canım
Hosbulduk canim durumlar nasil

iyi nolsun ugraşıyoz işte
Benim rize kuzum ayy antepli arkadaslarim var univ. Oda arkadasimdi ayy annesi nefis yemekler gonderirdi :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
ne güzel canım ya.... antebim in yemekleri güzeldir. seninde memleketin çok güzel yaaa
İnşallah :)) inşallahhh

özledik burcu nerdesin ya

Son düzenleme:

zaten bebegimiz olsun istiyor baba olmaya çok hevesli ama ne var da hemen dallandirion dio bekle sabredelim olacak allahın izniyle diyor

Bnde hiççç hiçç biişii yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…