- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.721
bende cumaya kadar dayanmaya çalışıcam sonra bi test yaparım ama bazılarının silikte olsa çıkmış ve kan testindede belli olmuş
Sence kan testi 7 gün kala 3.54 nasıl bi değer canm öle sana sormak istedim :)
💕✨
Bugun regl olmam gerekiyordu ama hala olmadim
Yarin degilde obur gune kadar sabretmeyi dusunuyorum hayirlisi bakalimcanım sabah bi test yapsana
maşallah valla iyi sabrediyonuzYarin degilde obur gune kadar sabretmeyi dusunuyorum hayirlisi bakalim
Ama bak bu umutsuz konusmalar olmdi cook cook yanliss bebisini gobisindeymis gibi hisset umutsuzluk yok ttatilini en iyi sekilde gecir yavrucumm
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
maşallah valla iyi sabrediyonuz
Geçen ay rahatsizlandim baya, antibiyotik kullandım ve serum takıldı. Hamile olabileceğimi söyledim, ona göre ilaç verdiler. O etkiledi sanırımOnemli degl canim istedigni sorabilirsinde adetin niye bir gun surdu acaba ilk defami oldu bu sekilde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende cumaya kadar dayanmaya çalışıcam sonra bi test yaparım ama bazılarının silikte olsa çıkmış ve kan testindede belli olmuş
yaa benım 8 gun varr kendımle kavga edıyorum testı yapmamak ıcınn bende cok acele edıyorum buda kotu:):) koca 8 gunn gecsın artıkkk valla ınsan sabredemıyorr en ıysı 3 gunkala yapayım:):)
Tatlm belirtn varmı hiç bn hiç bişi hsstmyrm yas
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim ikinci cocugum olacak kismetse sabir ordan geliyor sanirim ama 7 sene oldu heyecanla bekliyorum :)maşallah valla iyi sabrediyonuz
amin canımAynennn.. insallah bebisimizin gelfigi gunleri sayariz tezzzz zamanda... amin.
iyi nolsun ugraşıyoz işteHosbulduk canim durumlar nasil
ne güzel canım ya.... antebim in yemekleri güzeldir. seninde memleketin çok güzel yaaaBenim rize kuzum ayy antepli arkadaslarim var univ. Oda arkadasimdi ayy annesi nefis yemekler gonderirdi :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
özledik burcu nerdesin yaİnşallah :)) inşallahhh
Tatlm belirtn varmı hiç bn hiç bişi hsstmyrm yas
canım daha zaman var ve bence değein yükselebilir (inş.)
sen kontrollerini yaptırmıştın dimi tatlım ? ya bak ben dr gitmeden önce kafamda hem acabalar vardı hormonummu bozuk ne var bende die kistmi var acaba die dr gittim herşey güsel çıktı bi rahatladım sonra bugune kadar acaba yumurtam buyumuyomu die kafama takıodum şükür o sıkıntımda bugün gitti rahatım şimdi kuş gibi hafifledim eşimede keçi boynuzu yaptığım için onu pek takmadım ama benimde bu ay olmazsa eger onu zorla götürücem duygu sömürüsü yap ona kendi içinde kendini yeme onada anlat bunları konuşabildiğim ve bu sorunu çözebileceğim tek kişi sensin de bana destek ol de ben evliliğimizi çocukla taçlandırmak istiyorumde bu ay lütfn sende bana destek ol 3 kişilik bir aile olalım de bu şekilde konuş bağırarak değil bak oda çabalıycak sonra zaten kendide ister inşallah
amin canım
iyi nolsun ugraşıyoz işte
ne güzel canım ya.... antebim in yemekleri güzeldir. seninde memleketin çok güzel yaaa
özledik burcu nerdesin ya
amin canım
iyi nolsun ugraşıyoz işte
ne güzel canım ya.... antebim in yemekleri güzeldir. seninde memleketin çok güzel yaaa
özledik burcu nerdesin ya
yanı belırtı sayılırmı bende anlamadım canım bu ısı. dun gecenın bır yarsı canım cıgkofte mısır cektı normaldede cok yemem. bugun karnımın ıcı acıyor. kımsede boyle belırtıde duymadım galıba usuttum belkıde husnu kuruntum dıcem. ama cıdden karnımın ıcı acıyor garıp bır sekılde:S
Bnde hiççç hiçç biişii yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?