• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

zaten bebegimiz olsun istiyor baba olmaya çok hevesli ama ne var da hemen dallandirion dio bekle sabredelim olacak allahın izniyle diyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olacak elbette insallah ama sen dusun bir sinava calismazsan kazanabilirmisin hayir buda oyle sen mucadeleni ver gerisi Allahtan rabbim verirse mucadelesiz olmaz oyle soyle ayy gicik etti beni istemekle olmuyo sadece

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Olacak elbette insallah ama sen dusun bir sinava calismazsan kazanabilirmisin hayir buda oyle sen mucadeleni ver gerisi Allahtan rabbim verirse mucadelesiz olmaz oyle soyle ayy gicik etti beni istemekle olmuyo sadece

Cnmmm yaa :( sürekli sorun yaşıosunuz sz böylee

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bebekm valla hiç karamsar değilim aslında ama hiç his yok garip yaniii

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ama cok normal simdiden bisey hissetmemen ilk 3 gun ne hissedebilirsinki kuzucum 3 bile degil bellki bir iki gunluktur. Oyle dusun bozma moraliniiii

Ayyy bir saattir cepte buraya girmeye çalışıyorum ne ugrastim ama yazilarinizi okuyorum ama dislanmis gibi iceri giremedim bir türlü:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi ya insallah hayirli haberlerle gelirsin kotu bisey olmaz iyi seyler soyler doktor bitanem bide ozelden bi msj attim ilgilenirsen sevinirim canim

tatlım mesajını yeni gördüm cevap yazdım doktor regl oluyorsun dedi şaşırdım valla ne bitmeyen regl imiş...rahmin temiz dedi bir ilaç verdi hormon düzenleyici öteki ay gel klomen ve çatlatma iğnesi vuralım dedi yolladı...

mayıs haziran hiç fark etmez hamiş olmak istiyoruz ama elden gelen bişey yok :17:
selam kızlar iyi geceler herkese bende bu ay çok bebeiş istiyorum ama 2 yıldır istiyorum olmuyor kısmet artık ama bu nedense daha çok arzu ediyorum rabbim inş. tez vakitte hepicimize hayırlı evlatlar nasip eder

tatlım mesajını yeni gördüm cevap yazdım doktor regl oluyorsun dedi şaşırdım valla ne bitmeyen regl imiş...rahmin temiz dedi bir ilaç verdi hormon düzenleyici öteki ay gel klomen ve çatlatma iğnesi vuralım dedi yolladı...

Iyi gusel kuzum temizmis rahmin biter gecer sikinti yapma insallah erkenden biter bu regli donemi sonrada kuzum guselce calisirsin bebisin olur sen stres yapma bazilarina ara vermen lazim diyolar bak sana ole bisi dememis hemencik olcak

Iyi gusel kuzum temizmis rahmin biter gecer sikinti yapma insallah erkenden biter bu regli donemi sonrada kuzum guselce calisirsin bebisin olur sen stres yapma bazilarina ara vermen lazim diyolar bak sana ole bisi dememis hemencik olcak

yok demedi kuzum bu ay hormon düzenleyici ile hormonlarını düzenleyelim öteki ay devam ederiz dedi şükür en azından rahmim temiz çıktı çok şkür

mayıs haziran hiç fark etmez hamiş olmak istiyoruz ama elden gelen bişey yok :17:
selam kızlar iyi geceler herkese bende bu ay çok bebeiş istiyorum ama 2 yıldır istiyorum olmuyor kısmet artık ama bu nedense daha çok arzu ediyorum rabbim inş. tez vakitte hepicimize hayırlı evlatlar nasip eder

Aminn insallah canim dr gittin mi hic kontrollerini yaptirdinmi ?

Back