- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.741
zaten bebegimiz olsun istiyor baba olmaya çok hevesli ama ne var da hemen dallandirion dio bekle sabredelim olacak allahın izniyle diyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olacak elbette insallah ama sen dusun bir sinava calismazsan kazanabilirmisin hayir buda oyle sen mucadeleni ver gerisi Allahtan rabbim verirse mucadelesiz olmaz oyle soyle ayy gicik etti beni istemekle olmuyo sadece
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Ne blym kuzummm ya hiss yok hç ondan ötürü
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla bunlar belırtıden sayılmazsa bende de hıc bısey yokkkacaba erken oldugu ıcınmı hıssetmıyoruz ıns oyledır.ıns guzel haberler verırız umudumuzu yıtırmeyelım
Lutfen oyle karmsar dusunme pozitif dusun pozitif olsun hersey kuzucumm
Cnmmm yaasürekli sorun yaşıosunuz sz böylee
amin canım
iyi nolsun ugraşıyoz işte
ne güzel canım ya.... antebim in yemekleri güzeldir. seninde memleketin çok güzel yaaa
özledik burcu nerdesin ya
Bebekm valla hiç karamsar değilim aslında ama hiç his yok garip yaniii
Yok bebegim biz degil merveler cok uzuldum benimki bu ay ugrasmya basldi en azindan boynuz suyunu iciyo hahahahahaa ardindanda pekmezi dayiyorumm :)
yaa benım 8 gun varr kendımle kavga edıyorum testı yapmamak ıcınn bende cok acele edıyorum buda kotu:):) koca 8 gunn gecsın artıkkk valla ınsan sabredemıyorr en ıysı 3 gunkala yapayım:):)
Ama cok normal simdiden bisey hissetmemen ilk 3 gun ne hissedebilirsinki kuzucum 3 bile degil bellki bir iki gunluktur. Oyle dusun bozma moraliniiii
Hatlarmı karıştı :))) aman hepiniz ii olunn
tatlım mesajını yeni gördüm cevap yazdım doktor regl oluyorsun dedi şaşırdım valla ne bitmeyen regl imiş...rahmin temiz dedi bir ilaç verdi hormon düzenleyici öteki ay gel klomen ve çatlatma iğnesi vuralım dedi yolladı...Hadi ya insallah hayirli haberlerle gelirsin kotu bisey olmaz iyi seyler soyler doktor bitanem bide ozelden bi msj attim ilgilenirsen sevinirim canim
Yok bk görürsn olmadı bu ay
tatlım mesajını yeni gördüm cevap yazdım doktor regl oluyorsun dedi şaşırdım valla ne bitmeyen regl imiş...rahmin temiz dedi bir ilaç verdi hormon düzenleyici öteki ay gel klomen ve çatlatma iğnesi vuralım dedi yolladı...
yok demedi kuzum bu ay hormon düzenleyici ile hormonlarını düzenleyelim öteki ay devam ederiz dedi şükür en azından rahmim temiz çıktı çok şkürIyi gusel kuzum temizmis rahmin biter gecer sikinti yapma insallah erkenden biter bu regli donemi sonrada kuzum guselce calisirsin bebisin olur sen stres yapma bazilarina ara vermen lazim diyolar bak sana ole bisi dememis hemencik olcak
mayıs haziran hiç fark etmez hamiş olmak istiyoruz ama elden gelen bişey yok
selam kızlar iyi geceler herkese bende bu ay çok bebeiş istiyorum ama 2 yıldır istiyorum olmuyor kısmet artık ama bu nedense daha çok arzu ediyorum rabbim inş. tez vakitte hepicimize hayırlı evlatlar nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?