Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Ayy inşallah bebeğim ya :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim soruma cevap verecek yok mu kızlar

Aynen bu ay çok rahat geçti ama hiç belirti yol umutta yok maalesef

Ama bak bu umutsuz konusmalar olmdi cook cook yanliss bebisini gobisindeymis gibi hisset umutsuzluk yok ttatilini en iyi sekilde gecir yavrucumm

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Sen naslsn sınav nasl geçti, birde durumlar nasl belirti varmı son 8 :) bnm hç bişi yok :)

Sinav fena diil yine gecirdiler bugun dr gittim ymurtam 19 mm olmus bugun yarin yumurtlarsin dedi yarindan sonra 3 gun ust uste iliski bakalim ondan sora nolcek bende havadis boyle :)

Tatlm senin sinavi sormayi unuttm valla naaptin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bilmiyorumki bende kestiremedim zordu 2 tane cevap bulup durdum zaman biraz yetmedi ama bkalim hayirlisi deyip saldim esimde kiziyo bu kez olmazsa gorusucekmis benimle hahh

Tatlim bence 20 sini baz almalisin 14 ile 20 si arasnda nerdyse bir hafta var o lekelenme farkli bisey olabilir asil adet 20 sinde baslamis

20 sinde de hasta oldum 1 gün sürdü. Ondan tereddutte kaldim hangi gün olabilir diye i zaman hafta sonuna kadar hasta olmazsam bekleyeyim

Çok teşekkür ederim cevap için

20 sinde de hasta oldum 1 gün sürdü. Ondan tereddutte kaldim hangi gün olabilir diye i zaman hafta sonuna kadar hasta olmazsam bekleyeyim

Çok teşekkür ederim cevap için

Onemli degl canim istedigni sorabilirsinde adetin niye bir gun surdu acaba ilk defami oldu bu sekilde

Bilmiyorumki bende kestiremedim zordu 2 tane cevap bulup durdum zaman biraz yetmedi ama bkalim hayirlisi deyip saldim esimde kiziyo bu kez olmazsa gorusucekmis benimle hahh

Gorusuruz diyeydin bu erkeklerede noluyosa valla

yoo cnm aynııı belırtılerrr bı dgsıklıkkk yok sadece dn gcee gogs uclarımında hassaıyetlestıgını farkettm agrıdı yanı beklıyorummm daha anlayacagnn :) ama catlıyrmmm heyecandannn :)

Ben de öyleee ..yarın kan testi yapcm sanırım yaa senin dediğin olck yine dayanamcmm :// bugn gögüslerimde aşırı hassasiyet oluştu sabah yoktu ama su an dokunanıyorm o derece

💕✨

bende cumaya kadar dayanmaya çalışıcam sonra bi test yaparım ama bazılarının silikte olsa çıkmış ve kan testindede belli olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…