- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.701
Burcummm yavrumm napiyon nasilsinnn
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Canim benim dogum gunun kutlu olsun allah sevdiklernle uzun omurler nasip etsin yeni yasinda gobusun bebisle dolsun:) bende dun test yaptim dayanamayp cok silik cizgi cikti oyle olunca baska marka test yaptm ondada ayni cikti beklemedeym bakalim hayirlisi artik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ohhh misssss hayat sana gzel kizzzz
Merhabalar kızlar
Size birşey danışmak istiyorum
Ben geçen ay 14u akşamı siyah lekelenme başladı ve ayın 20 sinde tam hasta oldum. Ve bu 1 gün sürdü
Şimdi ben 14 ünü baz alarak yarın mi hamile testi yapmalıyım, yoksa 20 sini başlangıç olarak kabul edip 6 gün sonra mi test yapayim ?
Negatif sonuç görüp o anı yaşamak istemiyorum, adetinin geçmesini beklemek istiyorum ama hangi günü adet başlangıçi olarak almalıyım onu karar veremedim :26:
İyiyim bbğm yoldym otele dönyrs eşimle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hapyyyy bört dey tuuuuu yuuuuuu bebekimmmmm iyi dogmussn iyiki tanisim seni minnosummmm kuzumun guzeller.guzeli teyzesiiii
Ohh ohhh nasil geciyo egleniyomusun kuzucumm benimm
Aynen bu ay çok rahat geçti ama hiç belirti yol umutta yok maalesef
Hemde nasl :) sabah 9 da çktk otelden 12 saattr sokaklardym :)
Benim soruma cevap verecek yok mu kızlar
Sen naslsn sınav nasl geçti, birde durumlar nasl belirti varmı son 8 :) bnm hç bişi yok :)
Tatlm senin sinavi sormayi unuttm valla naaptin
Tatlim bence 20 sini baz almalisin 14 ile 20 si arasnda nerdyse bir hafta var o lekelenme farkli bisey olabilir asil adet 20 sinde baslamis
20 sinde de hasta oldum 1 gün sürdü. Ondan tereddutte kaldim hangi gün olabilir diye i zaman hafta sonuna kadar hasta olmazsam bekleyeyim
Çok teşekkür ederim cevap için
Bilmiyorumki bende kestiremedim zordu 2 tane cevap bulup durdum zaman biraz yetmedi ama bkalim hayirlisi deyip saldim esimde kiziyo bu kez olmazsa gorusucekmis benimle hahh
Gorusuruz diyeydin bu erkeklerede noluyosa valla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
Aynen bende oyle dedim gosuruz canimm dedim kukresen cumrun kadarsi bee dedim calismamisimda butungun evde bosmusumda cok zamanim varmista bilmem ne aman biri kulagimdan giriyo digerinden cikiyo umrum degil sanki ben istemiyomusum gibi davraniyo
yoo cnm aynııı belırtılerrr bı dgsıklıkkk yok sadece dn gcee gogs uclarımında hassaıyetlestıgını farkettm agrıdı yanı beklıyorummm daha anlayacagnn :) ama catlıyrmmm heyecandannn :)
Cesaretimi toplayabilirsem evet canim ya... toplayamazsam pzt ye kalacak. Belim fena agriyor. Ayni adet agrisindaki gibi. Kasiklarim temiz. Ne agri ne batma... bilmiyorum yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?