Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

sen kontrollerini yaptırmıştın dimi tatlım ? ya bak ben dr gitmeden önce kafamda hem acabalar vardı hormonummu bozuk ne var bende die kistmi var acaba die dr gittim herşey güsel çıktı bi rahatladım sonra bugune kadar acaba yumurtam buyumuyomu die kafama takıodum şükür o sıkıntımda bugün gitti rahatım şimdi kuş gibi hafifledim eşimede keçi boynuzu yaptığım için onu pek takmadım ama benimde bu ay olmazsa eger onu zorla götürücem duygu sömürüsü yap ona kendi içinde kendini yeme onada anlat bunları konuşabildiğim ve bu sorunu çözebileceğim tek kişi sensin de bana destek ol de ben evliliğimizi çocukla taçlandırmak istiyorumde bu ay lütfn sende bana destek ol 3 kişilik bir aile olalım de bu şekilde konuş bağırarak değil bak oda çabalıycak sonra zaten kendide ister inşallah

bak şimdi tatlım keçiboynuzuna eşine şimdiden başla sabah akşam içicek ben pekmezinide yediriyorum mesela sen sadece suyunuda içirebilirsin.sen çörek otlu karışımı adetin 2.günü sabah akşam 1 tatlı kaşığı yiyosun adetin 12.gününe kadar bırakıyosun eşine hep devam ediyosun .ovulasyon testini ben internetten 45 liraya 60 tane almıştım adetimin bitmesiyle başlıyorum ben ama artık biliyorum aşağı yukarı 18. 19. gün yumurtluyorum ben genelde sende düzensizlik var sen bir sonraki adetine kadar devam ediceksin maddi durumun iyiyse çok al derim kötüyse 30 tane yeterli gelir tahminimce zaten ovulasyonun içinde kullanma şekli yazıyo ıdrar testi yapabilirsin kolay fakat dr ihmal etme derim tatlım

canım adetıne kac gun kala test yaptın. bu mutlulugu allahım ıns hepımıze yasatır.tekrar saglıklı uzun omurler versın bebısımıze ve sana canım

Aminnn canimmmmm...ben dtim gectikten sonra yaptim idrar testini .hatta doktor adet bi hagta gectikten sonra kesin sonic verir dedi idrar testi icin..kimyasal gebelikler falan oluyo o yuzden sanirim.... Ama kan testini adet gecmedenn iki gun once falan yapiyolar

Selam kizlar merak ettim konu acikdigindan beri hamile kalan varmi rabbim bekleyenlere en kisa zamanda nasip etsin insallah
Bu arada benimkiside 5 hafta 3 gunluk 2. G3licek kismet olursa

tamam tesekkr ederm dedıklerını uyguluycam artık esıme yarn kecıboynuzu alabılırım artık aksam oldu ya o yuzden 60 lı olan 2 aylık oluyo degıl mı pekı hepsı ayrı bır gun ıcınmı yoksa aynı kasetmı daha once hıc almadım lapquıck dye bır marka onermıslerdı o ıyımı daha ıyısını de bulabılırmıyım acaba sanrm dr degstrcm

vede hangı sıteden 60 lı bulabılırım acaba

Son düzenleme:

Berfncm bi gelşme var mı ? Belirtilerde değişiklik flan ??

💕✨

Canim bende o markayi aldim kendi sitesinden kapida odeme secenegiyle aldim ben kredikarti bilgilerini pek vermek istemedigim icin markanin adini yaz cikiyo hepsiburadada var ovulasyon kiti kaset bilmiyorum ben hergun icin farkli tek kullanimlik benim dedigim canim evet ben 2 aylik aldim eltimede verdim hala var yapiyorum

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

hımm anladım şimdi ama ben pazartesiye kadar nasıl bekliycez
napıyosunuz yarın test yapıcakmısın sende?

Cesaretimi toplayabilirsem evet canim ya... toplayamazsam pzt ye kalacak. Belim fena agriyor. Ayni adet agrisindaki gibi. Kasiklarim temiz. Ne agri ne batma... bilmiyorum yaa..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kaset olarakmı alıcam yok kıt olarakmı ya ılk kez alıyrm ya o yuzden soruyrm hengsı daha ıyıyse ona gre aalıcm ve kasetmı kıt mı hıc bılmıyrm yanıı

Merhabalar kızlar
Size birşey danışmak istiyorum
Ben geçen ay 14u akşamı siyah lekelenme başladı ve ayın 20 sinde tam hasta oldum. Ve bu 1 gün sürdü

Şimdi ben 14 ünü baz alarak yarın mi hamile testi yapmalıyım, yoksa 20 sini başlangıç olarak kabul edip 6 gün sonra mi test yapayim ?

Negatif sonuç görüp o anı yaşamak istemiyorum, adetinin geçmesini beklemek istiyorum ama hangi günü adet başlangıçi olarak almalıyım onu karar veremedim :26:

kaset olarakmı alıcam yok kıt olarakmı ya ılk kez alıyrm ya o yuzden soruyrm hengsı daha ıyıyse ona gre aalıcm ve kasetmı kıt mı hıc bılmıyrm yanıı

Canim sen bilirsin ama ben kiti kullaniyorum kaseti hic kullanmadim bilmiyorum tatlim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Kizlarrr eğer adet olacaksak vücut ısısı ne zaman düşmeye başlar ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…