- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.661
kuzum üzülüyorum ama evet daha 22 yaşındayım yaklaşık 1 yıllık evliyim ama gel gor ki bütün benle evlenen arkadaşların bebeği var bende üzülüyorum ışte canım napim keşke takmasam ama takmadan da olmuo yapamıyorm napcam böyle bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Artik 5 e düşecek. Belli olacak bakalim ak koyun kara koyun :-D
yok kız benim daha 6 ya düşecek
adetın 2 gunu baslayım demı pekı esıme ne zaman balayım kecıboynuzmu yedırıyım suyunu mu ıcırıyım cunku esım bnden heyecanlı dk gttgmzde falan bnden cok soru soruyo bn unutuyrm dyeee pkı ovu testıne ne zaman baslamalıyım ve kaclı alıyımmm bnm adetler dzensz brazzz
Nasil? 19 degil miydi bat? Pzt test yapicaz ya saymiyorum. Bugun 6 yarin 5 olacak..
canım adetıne kac gun kala test yaptın. bu mutlulugu allahım ıns hepımıze yasatır.tekrar saglıklı uzun omurler versın bebısımıze ve sana canım
bak şimdi tatlım keçiboynuzuna eşine şimdiden başla sabah akşam içicek ben pekmezinide yediriyorum mesela sen sadece suyunuda içirebilirsin.sen çörek otlu karışımı adetin 2.günü sabah akşam 1 tatlı kaşığı yiyosun adetin 12.gününe kadar bırakıyosun eşine hep devam ediyosun .ovulasyon testini ben internetten 45 liraya 60 tane almıştım adetimin bitmesiyle başlıyorum ben ama artık biliyorum aşağı yukarı 18. 19. gün yumurtluyorum ben genelde sende düzensizlik var sen bir sonraki adetine kadar devam ediceksin maddi durumun iyiyse çok al derim kötüyse 30 tane yeterli gelir tahminimce zaten ovulasyonun içinde kullanma şekli yazıyo ıdrar testi yapabilirsin kolay fakat dr ihmal etme derim tatlım
kızlarrr ne cok konusmussunz oku oku anca bıttı ya bse dycem bnm batıma son 6 gun kaldı sımdık o zaman kırmızılar gelırse ne yapıyım sızce dzenlı olarak ovulasyon testı soğan kuru mu ıncır kuru mu kecıboynuzumu balla corekotumu hangısını uygulayımm prolaktınımı etkılermı bu kurler sızce adet dzenszlıgımde var zatıı napıım sızce aklımda olsn ona gore yapıım dger ay cok calısmıs olıım en azından demı ya
tamam tesekkr ederm dedıklerını uyguluycam artık esıme yarn kecıboynuzu alabılırım artık aksam oldu ya o yuzden 60 lı olan 2 aylık oluyo degıl mı pekı hepsı ayrı bır gun ıcınmı yoksa aynı kasetmı daha once hıc almadım lapquıck dye bır marka onermıslerdı o ıyımı daha ıyısını de bulabılırmıyım acaba sanrm dr degstrcm
vede hangı sıteden 60 lı bulabılırım acaba
Berfncm bi gelşme var mı ? Belirtilerde değişiklik flan ??
💕✨
hımm anladım şimdiama ben pazartesiye kadar nasıl bekliycez
napıyosunuz yarın test yapıcakmısın sende?
Canim bende o markayi aldim kendi sitesinden kapida odeme secenegiyle aldim ben kredikarti bilgilerini pek vermek istemedigim icin markanin adini yaz cikiyo hepsiburadada var ovulasyon kiti kaset bilmiyorum ben hergun icin farkli tek kullanimlik benim dedigim canim evet ben 2 aylik aldim eltimede verdim hala var yapiyorum
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
kaset olarakmı alıcam yok kıt olarakmı ya ılk kez alıyrm ya o yuzden soruyrm hengsı daha ıyıyse ona gre aalıcm ve kasetmı kıt mı hıc bılmıyrm yanıı
Canim sen bilirsin ama ben kiti kullaniyorum kaseti hic kullanmadim bilmiyorum tatlim
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
hem gel kuzum ne demekkk bebeğimbende geçen memlekete gittiğimde annemle 3 poset sarma sardım dondurucuya attım ramazanda kolaylık olsun diye hıhh benimi kıskandırıyon bende yaparımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?