• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

hem gel kuzum ne demekkk bebeğim :D bende geçen memlekete gittiğimde annemle 3 poset sarma sardım dondurucuya attım ramazanda kolaylık olsun diye hıhh benimi kıskandırıyon bende yaparımmm :D

Kizlarrr eğer adet olacaksak vücut ısısı ne zaman düşmeye başlar ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım adete yakın düşüyo diye biliyorum . sen ölçtünmü kaç gün var bata benim 10 gün var dünden beri 36,9

yap canım afiyet bal şeker olsun .memleket nire bu arada benimki antep:87::87:

canım adete yakın düşüyo diye biliyorum . sen ölçtünmü kaç gün var bata benim 10 gün var dünden beri 36,9

Benim bat a 6 gün var canim. Sabahtan beri 4 kez olctum 36.8-36.9 çıkıyor. :what:

Hosbulduk tatlimm yarin test yapcanmi senden guzel haberler bekliyorum insallah

your_app_nbame uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir.

Ben hala eski usul devam ediyorum. Sabahtan beri ateş olcuyorum. Bir de bugün okuldan bir arkadaşın hamile olduğunu ogrendik. Direkt herkesin gozu bana döndü. Hep bir agizdan "darisi basinaaa" aslinda kötü bir sey yok ama sesim kisildi. Zar zor amin diyebildim. Hamis arkadaş 7 aylık evli daha...

kızlarr yaa bat 8 gun var. ama bugun garıp bır sekılde karnımın ıcı acıyorrr nıye olur yaa off bılemedım yasayan varmı acaba

saol cnm allah razı olsunnn allahımmm senınde hayrlı haberler almanı nasıp eder ınsallah :)

Amin insallah kuzum ne demek ya birbirimize yardimci olmak icin buradayiz tatlim sen ve esin stres yapmadan gusel calisma ve sonuclar bekliyorummmm insallah adet olmassinda bebis haberi verirsin kuzum bunlara hic gerek kalmaz

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Tatlmm gebemisin ? :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim benim dogum gunun kutlu olsun allah sevdiklernle uzun omurler nasip etsin yeni yasinda gobusun bebisle dolsun:) bende dun test yaptim dayanamayp cok silik cizgi cikti oyle olunca baska marka test yaptm ondada ayni cikti beklemedeym bakalim hayirlisi artik

Back