- 17 Şubat 2014
- 464
- 310
- 133
- 34
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.641
Adetteki agriyla ayni canimm hatta sirt agrisida olmustu arti olarak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sivilce yok ama agresiflik ve alınganlık hat safhada
elifcik akşma naptınn
cık sanmam hiç belirti yok ki10 gün var daha asır gibi .
aynen canım dediğin çok doğru burada zaman geçiyo hemencecik :)cabucak geçicek kuzum sen merak etme yatcaz kalkcaz bitcekkhem burada konuşarak zaman çok çabuk geçiyoki benim için çok iyi oldu sürekli birbirimize destek oluoz ya ben çok mutlu oluyorum
aynen canım dediğin çok doğru burada zaman geçiyo hemencecik :)
kızlarrr ne cok konusmussunz oku oku anca bıttı ya bse dycem bnm batıma son 6 gun kaldı sımdık o zaman kırmızılar gelırse ne yapıyım sızce dzenlı olarak ovulasyon testı soğan kuru mu ıncır kuru mu kecıboynuzumu balla corekotumu hangısını uygulayımm prolaktınımı etkılermı bu kurler sızce adet dzenszlıgımde var zatıı napıım sızce aklımda olsn ona gore yapıım dger ay cok calısmıs olıım en azından demı ya
sen daha önce canım tahlil yaptırdın mı ? adetin 3. günü olan hormon testlerini bal tarçın çörek otunu yap bence ondan herkes çok memnun kalıyo soğan kürü için herkes intihap sökücü ve adet düzenleyici olarak geçiyo hamile kalmak için incir ve çörek otu bal tarşını öneriyolar cnm ama bugün bi arkadan prolaktini incir kürü yükseltti dedi geçmişten bak bun öyle dedi bi arkadaş tabi yine sana kalmış ama sen hamiş olmadığına eminmisin
mercimek çorbasıı , tavuk sote ve salata kuzum kociş yedi ama ben yemedim 12 tane incir yiyince benm mide kapandı hahahaha sen naptın bakimmm :)
sabah erken kalkmazdım 11 12 ye kadar uyurdum zaman geçmiyodu çünkü şimdi kızlar acaba ne yazdı hamiş varmı ne oldu ne bitti diye 9 da kalkıyorum sonra kızlarla muhabbetle sorunları kafaya takılanları sorup konuşuyoruz çok iyi oldu yaa
emın degılım hamıle olup olmadıgımdan doktorum bana oyle testler yapmadı kı bna ılk kez gttm dr ve vtamn degerlerıme baktı adetımın 5ncı gunu serephone verdı kullandın ve alttan muayene oldum yumurtalıklarım tembel oldugunu kan tahlılımden ogrendı ve onun ıcın serephone verdı alttn muayenede ınceledı gelıstgını soledı ılıskı tarıhlerı verdı yaptık son bı kac gndur de esıme ballı corekotu ıcıryrm ve son olarakta mayısın 6nda progesteron hormonuma baktı 28.2 cıktı herhangı bır sorunun yok adet olmazsan gel dedı baska bısey demedı bnde bılmedgm ıcın sızlere soruyorum 21 yasındayım ve kacarak ewlendm aılemden kımseye danısamıyrm yanııı 1.5 senedr olmuyooo beklıyoruz ıste bat 6 gn kaldı ama gecen haftadan bu yana beyazmsı sarımsı akıntım ve bel agrım karın agrım kasık agrılarım oluyo ayaklarımdada cekılme oluyo ıste ne yapcm ne bılmıyrm uzun oldu bıraz ama merak ıste bnmkısı neden olmuyo dye :) :)
canım keşke eşine keçiboynuzu özü veya suyunu içirseydin o daha etkili erkek için çörek otunu hiç duymadım.neyse sen moralini bozma tatlım dr memnun kalmadıysan değiştir canım bence daha konuşabıleceğin bir dr danış yumurta tembelliği eve tahlilden anlaşılabiliryormuş netten baktım bende şimdi bi adet zamanın gelsin eğer olursan sen adetin 2. günü çörek otu bal tarçına başla eşinede keçiboynuzu yedir tatlım karamsarlığa umutsuzluga kapılmak pes etmek yerine çözüm bulmaya çalış
kızlar ya ben korkuyorum her ay eşim hiç anlamio beni olur bakalım bekle deyip duruo ama benim amacım bekleyip beklememek değil ya olmazsa diye korkmam napcam bu adamla hiç bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya pes etmek degılde esım cok ıstyooo bnde ıstyrmm tabıı ama nasıl yanı ewde rahım kucukse yada buyumusse bellı oluyoo mu
Oooo size gelelim .ben tembelim bugün canım.mercimekli pilav salata yaprak sarma var dolapta .kız 12 tane inciri nasıl yedin ,) şifa olsun inşallah
mervem emin ol hepimizinki öyle benim eşimde fazla benim kadar stres yapmıyo merak etmiyo olur inşallah diyo ama gel benimle dr dedğimde yok adam piyasada bugün bile dr tek gittim kardeşim kızdı bana tek başına mücadeleyle nereye kadar diyo ama onlar biraz oluruna bırakıyolar o yüzden sen stres yapma bitanem lütfen bakkk ağlarımmmm
Oooo size gelelim .ben tembelim bugün canım.mercimekli pilav salata yaprak sarma var dolapta .kız 12 tane inciri nasıl yedin ,) şifa olsun inşallah
yok kuzum orda ewet tahlille anlaşılıyo dedim tamam ne güzel istiyosa sen keçüboynuzunun suyunu içir erkek için en etkili o tatlım kendinede adetinin 2. günü çörekotu bal tarçına başla eğer olmazsa sonra fazla stres seni ve yumurtalığını etkiler stres yok en önemlisi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?