- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
- #3.661
kuzum üzülüyorum ama evet daha 22 yaşındayım yaklaşık 1 yıllık evliyim ama gel gor ki bütün benle evlenen arkadaşların bebeği var bende üzülüyorum ışte canım napim keşke takmasam ama takmadan da olmuo yapamıyorm napcam böyle bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sen kontrollerini yaptırmıştın dimi tatlım ? ya bak ben dr gitmeden önce kafamda hem acabalar vardı hormonummu bozuk ne var bende die kistmi var acaba die dr gittim herşey güsel çıktı bi rahatladım sonra bugune kadar acaba yumurtam buyumuyomu die kafama takıodum şükür o sıkıntımda bugün gitti rahatım şimdi kuş gibi hafifledim eşimede keçi boynuzu yaptığım için onu pek takmadım ama benimde bu ay olmazsa eger onu zorla götürücem duygu sömürüsü yap ona kendi içinde kendini yeme onada anlat bunları konuşabildiğim ve bu sorunu çözebileceğim tek kişi sensin de bana destek ol de ben evliliğimizi çocukla taçlandırmak istiyorumde bu ay lütfn sende bana destek ol 3 kişilik bir aile olalım de bu şekilde konuş bağırarak değil bak oda çabalıycak sonra zaten kendide ister inşallah