• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Allah razı olsun kuzummmmm benim dualarım hep sizinle aklım sizde valla Allah bilio ya ohh ohhh saçlarıda olsunnnn topaçta olsunnn sağlıklı olsun kuzum yeter herşeye razıyım çalışıyorum ya ondan benm biraz ağır geçio sanırım kafamı koysam masaya şuan uyucam ve birkaç gündür ateşim var tansiyonum düşük not alıom doktora sorcam herşeyimi cumartesi kalp atışı duycaz teyzesii inşallah bir sorun yoktur benm bugün ititbari ile ağır mide bulantım var herşeyden midem bulanıo :nazar::49:
ahhh kuzucum benim kalp atışını duyduğunda eminim o mide bulantılaırn baş dönmelerin hafifler sevinçtenn...rabbim sağlıkla hayırlısı ile bebegini kucağına versin de aslında rapor alabilirsen çok iyi olur en azından bünyen biraz toparlanır

evet hormonlar en üst sınırda kuzummm nazımı geçiriom kimse kusura bakmasınnn :D:D:D:D yok yaww deli dilavere bağlamam sanırım kalp atışını duyalım o zaman daha da bakıcaz durumlara ama mide bulantısına iyi gelcek bişi yok mu yaaauuu:52:

inş duyacaksın kuzum hatta yazayım ben sana tıktıktıktık öle hızlı atıyor ki inş sende sağlıkla duyarsın minnoşunun tıktıklarını :)
yazıyorum bak işte leblebi kraker türü şeylerr bide kimyon iyi geliyormuş yemeklerine azcık at bebeim muahhh

Ayy kalbim yerinden cikack gibi feci heycanliyim kizlarrr ya bakalim yumosum nasil insallah gusel seyler soler doktorcugummm :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Arkadaslar ben bi tuhafım yaa.. Salak gibiyim tum gun uyusam uyurum yani.. Sabah kalkmak bilmiyorum.. Olmadık vakitte canım bişeyler çekiyor.. Dun gece su böreği şimdide bol salcalı mantıı.. Bu kadar erken belirti olurmu yoksa psikolojik mi.. Durup duruken surat asıyorum keyifsizim.....

Ay dün iki gram nişana bakım dedim ağla ağla şiştim kapattım hemen herşeye ağlıombu ara dizideki aşıklara bile ağlıom düşün :D:D:D

Anammm bizimki iyice hormonlari firlatmis olur kuzum olurrr :) gecer ama merak etme yavrucum kocisinede vakit ayirirsin zamanla insallah onunde daha koskocaman yillar var ;)

bende çok ağladım oğluma hamilelğimde herşeyden alınır otutur ağlardım sürekli

Bende öleyim benim birde babam biraz ilginç biri benimle konuşmuo şimdi durup dururken bişi bile demedi hamileyim die her akşam rüyamda görüom bu ara sürekli ağlıorum gücüme gidio hamilelikle daha çok ağlar oldum yine ağladım bak

senin gene iyiymiş canım benim kolumdan geçmez artık o gelinlik:52::52:: giydiğimde 65 kiloydum şimdi 85 benimkide öyle inceliklerden hiç anlamaz zaten o yüzden uğraşmaya gerek yok:1::1:

kız ben çok geriyim bu konularda kocamın benimle alay etmesine gerek kalmaz ki ben hemen kendimle alay ederim :)))) allah insanı şaşırtmasın işte :)))

ahhh kuzucum benim kalp atışını duyduğunda eminim o mide bulantılaırn baş dönmelerin hafifler sevinçtenn...rabbim sağlıkla hayırlısı ile bebegini kucağına versin de aslında rapor alabilirsen çok iyi olur en azından bünyen biraz toparlanır

Allah razı olsun canımmm darısı sizlerin başına kalbim hep sizinlee İnşallah Rabbim inşallah eli ayağı düzgün sağlıkla kucağıma almayı nasip eder. RApor alsamda kullanamam ki özel sektör kuzum gerçi burda yararımda dokunmuo da neyse

Allah razı olsun canımmm darısı sizlerin başına kalbim hep sizinlee İnşallah Rabbim inşallah eli ayağı düzgün sağlıkla kucağıma almayı nasip eder. RApor alsamda kullanamam ki özel sektör kuzum gerçi burda yararımda dokunmuo da neyse
özel sektörün bu yanı kötü işte :( boşver işi kuzum sen vur kafayı yat fırsat buldukça bişi demezler herhalde o kadar öküz olmasın patronlar

inş duyacaksın kuzum hatta yazayım ben sana tıktıktıktık öle hızlı atıyor ki inş sende sağlıkla duyarsın minnoşunun tıktıklarını :)
yazıyorum bak işte leblebi kraker türü şeylerr bide kimyon iyi geliyormuş yemeklerine azcık at bebeim muahhh

Allah razı olsun kuzum Rabbim hepinize nasip etsin inşallahhhh Aminn çubuk krakerle kanka olduk ama ondanda midem bulanıo artık kimyona dokunamıom bile çok kokuooo leblebi deneyeyim ben en iyisi tatlımmmm sanada kocamannnn mucxxxxxx

neee gelinlik mi giyeyimm 56 kilo nerdeee 68 nerdeee kız zaten kiralamıştım ben gelinliği almamıştım yani hayatta giymemm belki bu konularda krolar gibi düşünebilirim ama kocam bir asır güler bana giymeemmm uleynnnnn :1:

Hahaha benimkide guler ay hayirdir aaaa felan diye gewldiler sana yine anlamaz okuzzz :)

Back