- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.341
günaydın şeker görmemişizdir nasılsın bakalım
Elifcan bu insan ömrünün her zaman sağlıklı iyi geçeceğini düşünüyor diğer olasılıkları bir köşeye atıyor hatta aklına bile gelmiyor lakin o evlat acısının en ağır acı olduğunu hiç bilmiyor yinede allah onun evladını bağışlasın hiç kimseye göstermesin böle şahıslar bir işin oluşunu sadece kendi umutları doğrultusunda hayal eder öyle olmasını isterler diğer olasılıkları düşünmezler bile düşünmek istemezler açıkçası allah ıslah etsin geçekten bizide böle duygusuz insanlardan etmesin dün bir daha gerçekten ne temiz kalpliyim dedim kendime böle insanlar görünce kendimi çok şanslı görüyorum çok şükür rabbime
Beni nasıl görmediniz aşkkk olsunnnnnidare eder canım iyi olmaya çalışıorum Bebişim için zorluklarla mücadele ediorum
Günaydın tatlım öyle düşünme hiç niye dışlanasın herkes kendi derdinde naapsın millet
Vayyy beee beni disladiniz demek hepinize kustum bennn o kadar gunaydin dedim birinix cevap vermedinizzzz küsünüzzzzzzzzzz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Vayyy beee beni disladiniz demek hepinize kustum bennn o kadar gunaydin dedim birinix cevap vermedinizzzz küsünüzzzzzzzzzz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşallah güzel anne olsun bebişlerimiz için değer uyku durumun nasıl? bulduğun yere yatanlardanmısın sende
Tabiki ben alıngan olabilirim birbirinize günaydın dediniz beni atladınızçok ağlarım
Sen nasılsın bakalım yetişemiorum hızınıza ama kahverengi akıntım devam edior yazmışsın bencede bi doktora gitte için rahatlasın
Ewet kuzum dogru amin Allahim sasirtmasin oyle bir duruma dusmeyelim insallah ... Baska naptin bakim bende evdeydim dun sinavdan cikinca geldim bugun temizlik yapiyim diyorumda camasirsuyu cok kullanirim ben kullanmak iyi degil diyolar yumurtaliklari etkiliomus doru mu ?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
hiiiiiii allahım yaaaaa ben gördüm ama unuttum yazmayı öyle hararetli yazıyorum ki korktuğum başıma geldi aşkııııımmmm ne oluuuurrr affet benii sevdiceğimmm :)))) sana bir şarkı sözü hediye ediyorum ehüü ehüüü
ömrümmm ömrümmm ömrüm ömrüm ömrüm ömrüm meleğimmmm valla başka da bilmiyorum seni seviyoreee bebiicann muahhhh
ayyy canım allah razı olsun hamilenin ve bebeğini dogurma sırasında annelerin duaları kabul olurmuş inşallah bizimde en kısa zamanda bebiş haberlerimizi veririrz..benim kardeşim canım 9 ay boyunca uykum var uykum var diye ortalıkta dolaştı ve mide bulantısı hiç geçmedi...halk araasında bir deiym vardır ya çok midesi bulanan kişinin çocuğu saçlı çıkarmış diye gerçektende bizim bebeğimizin saçları baya vardı maşallah seninde gzel saçlı nur topu gibi bir bebğin olur tatlımaynen değer bebişler için onun varlığını biliorum en azından hep size dua ediorum sizlerinde inşallah en kısa sürede bebişleriniz gelsin göbişlere bende teyziş olayım cumartesi mevlüt vardı bebek mevlüdü hepinize dua ettim bebişi elimde sallarkenooo yastık görmeyeyim anında kafamı koyup horulduorum sürekli uyuorum hafta sonunu uykuyla geçirdim diebilirim ama bu sabah çok mide bulantısı ile uyandım sabahın köründe bir dahada uyuyamadım
Tabiki ben alıngan olabilirim birbirinize günaydın dediniz beni atladınızçok ağlarım
vayyy birde unuttun heeeeeeee hem suçlu hem güçlüüü evet okudum yazdıklarını ama küstüm katılmadımaffedermiyim bilmemmmm bende seni seviyorum tabikideeeee ama çok alınganızzz tırta ağlıoruzzzz alınıoruzzz
Cidden gormedim kuzum yaa gunaydinn annis :) sen naptin nasildi guzel gectimi haftasonun kuzum ?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Günaydııınnn taşşş gibi hatunlarr ne yaparsınızzz????
sibelll sidall ceren ve de ismini hatırlayamadığım hamişş şüphesi olan güzeller hemen hamişliğinizi onaylatıp gelin parti yapıcazzz lilililililil
Kızlarr biz dün pikniğe gittik ailecek bide arkadaşlar bir arkadaşın yeni 4 aylık bebeği vardı rabbim bağışlasın hepimizin evlatlarını hiiiiiçççç sevmedğim bir şaşkolozda ordaydııı neyseciğime bu bebeği gözümün içine soka soka sevdiii sölediği sözleri yazıyorumm ayy allah herkese nasip etmez ne bebekler varrr çoookkk sağlıklıı ayyy daha neler neler eşim gözümün içine baktı resmen korktu bir an kalkıp parçalayabilirim diye zilliyi ama çokta tıriskaa bende dedim ki öle deme seninde evladın var hem hepimiz yarın sağlıksız olabiliriz yeminle acıyorum böle insanlara çok salaklar bir tık iyilikleri varsa onuda kendileri yok ediyorlar zırtolarrr biz ev aldık yaa ortadan patlıcak konu eve geldi söze bakın hele off hiç evle uğraşamıycam daha genciz gezip tozcaz :))) arkadaşlar bile ona gülüyordu ayyy özlemciimm çookk zorlanacaksın dedi bana bende ne dedim biliyormusun şakayla karışık nazar etme ne olur çalış seninde olur aahahahaaaa küstü bana ohhh iyi olsun buda kapak olsun ona ama diğer arkadaşlarla bakıp bakıp gülüyorduk heheheheheeee :)))))
günaydın güzeller nasılsınız ya sibel yaptınmı test tekrar
ay canım Rabbim evlat acısıyla sınamasın kimseyi .nasıl insanlar var ya acısıyla mutlu olan .diline sağlık güzelim çok güzel demişssin
Günaydın talımmm güzel günlerin olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?