- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 198
- 37
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.321
canım günaydın senin bir fikrin vardır belki sana sorayım benim lekelenmeler pazartesi bitmişti dün yine kahverengi lekelenme başladı neden olabilir sence halen düşüğün etkisi midir ki? bir bitip tekrar başlamasıyaaa öfff ebee kızııımmm hediyeni güle güle kullan tamam anladık ama siz karşıdakini hiç mi düşünmüyorsunuz çok kızıyorum böle insanlara tamam belki art niyetli değildir ama daha annelik duygusunu tadamayan birinede böle göstermesi hiç doğru değil bence öle insanlara bu gelsin nanikkk nanikkk
canım günaydın senin bir fikrin vardır belki sana sorayım benim lekelenmeler pazartesi bitmişti dün yine kahverengi lekelenme başladı neden olabilir sence halen düşüğün etkisi midir ki? bir bitip tekrar başlaması
doktora gitmekten bıktım valla kuzum ya neyse bugün yine gideyim bari rabbim en kısa zamanda bizi bebeklerimize kavuştursun inşallahtatlım benim bitmiyordu biliyorsun parça plesentanın parçası kalmıştı ondan oluyordu bebeim sende alttan muayene ol belki parça vardır kuzum en azından çabuk öğrenirsin inş yoktur ve son atımlardır
Günaydııınnn taşşş gibi hatunlarr ne yaparsınızzz????
sibelll sidall ceren ve de ismini hatırlayamadığım hamişş şüphesi olan güzeller hemen hamişliğinizi onaylatıp gelin parti yapıcazzz lilililililil
Kızlarr biz dün pikniğe gittik ailecek bide arkadaşlar bir arkadaşın yeni 4 aylık bebeği vardı rabbim bağışlasın hepimizin evlatlarını hiiiiiçççç sevmedğim bir şaşkolozda ordaydııı neyseciğime bu bebeği gözümün içine soka soka sevdiii sölediği sözleri yazıyorumm ayy allah herkese nasip etmez ne bebekler varrr çoookkk sağlıklıı ayyy daha neler neler eşim gözümün içine baktı resmen korktu bir an kalkıp parçalayabilirim diye zilliyi ama çokta tıriskaa bende dedim ki öle deme seninde evladın var hem hepimiz yarın sağlıksız olabiliriz yeminle acıyorum böle insanlara çok salaklar bir tık iyilikleri varsa onuda kendileri yok ediyorlar zırtolarrr biz ev aldık yaa ortadan patlıcak konu eve geldi söze bakın hele off hiç evle uğraşamıycam daha genciz gezip tozcaz :))) arkadaşlar bile ona gülüyordu ayyy özlemciimm çookk zorlanacaksın dedi bana bende ne dedim biliyormusun şakayla karışık nazar etme ne olur çalış seninde olur aahahahaaaa küstü bana ohhh iyi olsun buda kapak olsun ona ama diğer arkadaşlarla bakıp bakıp gülüyorduk heheheheheeee :)))))
doktora gitmekten bıktım valla kuzum ya neyse bugün yine gideyim bari rabbim en kısa zamanda bizi bebeklerimize kavuştursun inşallah
günaydın canım benim
bizde napalım bendeki son durumları okumuşsundur beklemedeyim bakalım yarın tekrar test yapıcam çıkarsa kan veririm inşallah vardır hayal kırıklığına uğramam
sibelll sidall ceren ve de ismini hatırlayamadığım hamişş şüphesi olan güzeller hemen hamişliğinizi onaylatıp gelin parti yapıcazzz lilililililil
Kızlarr biz dün pikniğe gittik ailecek bide arkadaşlar bir arkadaşın yeni 4 aylık bebeği vardı rabbim bağışlasın hepimizin evlatlarını hiiiiiçççç sevmedğim bir şaşkolozda ordaydııı neyseciğime bu bebeği gözümün içine soka soka sevdiii sölediği sözleri yazıyorumm ayy allah herkese nasip etmez ne bebekler varrr çoookkk sağlıklıı ayyy daha neler neler eşim gözümün içine baktı resmen korktu bir an kalkıp parçalayabilirim diye zilliyi ama çokta tıriskaa bende dedim ki öle deme seninde evladın var hem hepimiz yarın sağlıksız olabiliriz yeminle acıyorum böle insanlara çok salaklar bir tık iyilikleri varsa onuda kendileri yok ediyorlar zırtolarrr biz ev aldık yaa ortadan patlıcak konu eve geldi söze bakın hele off hiç evle uğraşamıycam daha genciz gezip tozcaz :))) arkadaşlar bile ona gülüyordu ayyy özlemciimm çookk zorlanacaksın dedi bana bende ne dedim biliyormusun şakayla karışık nazar etme ne olur çalış seninde olur aahahahaaaa küstü bana ohhh iyi olsun buda kapak olsun ona ama diğer arkadaşlarla bakıp bakıp gülüyorduk heheheheheeee :)))))
bu arada o saydığın insan cinsinden benim çevremdede vardı canım neyseki bir küslük oldu kurtuldum hepsinden
Muayene ile mi bildi canim polip olduğunu? Yoksa tahlil falan mi? Acikcasi farkettim de polip ne bilmiyorum :O
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anladım canım bakalım benim ne olacak başka doktora gidecem bide
burada bir tane doktor var ona randevu istedim vermediler acil dedim bakalım 5 ten sonra verebilirlerse arıcaklar beni beklemedeyim...birde benim halen ovulasyon çift çizgi var bende bir tuhaflıkbadoşş kızz son kez git bir vajinal muayene etsin seni bişey yok derse için rahatlamış olur şekerim varsada ilaç verecek ya sen içeceksin yada kendi kendine atmasını bekleyeceksin inş tertemizdir rahmin mutlaka görün kuzum
Iyi sabretmissinde neden insanlar karsinsindakini mutlu etmek sikintisini almak yerine canini acitmayi tercih ediyoki yazik Allah islah etsin
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
burada bir tane doktor var ona randevu istedim vermediler acil dedim bakalım 5 ten sonra verebilirlerse arıcaklar beni beklemedeyim...birde benim halen ovulasyon çift çizgi var bende bir tuhaflık
işteyim kiçok düşündürücü bak ben senden şüphelenmeye başladım oluuuum sen hamiş olabilirsin bak bir idrardan bak kıııı yoksada hemen al gellll çabukkkk :))))
günaydın şeker görmemişizdir nasılsın bakalımVayyy beee beni disladiniz demek hepinize kustum bennn o kadar gunaydin dedim birinix cevap vermedinizzzz küsünüzzzzzzzzzz
günaydın şeker görmemişizdir nasılsın bakalım
Vayyy beee beni disladiniz demek hepinize kustum bennn o kadar gunaydin dedim birinix cevap vermedinizzzz küsünüzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?