Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

canım günaydın senin bir fikrin vardır belki sana sorayım benim lekelenmeler pazartesi bitmişti dün yine kahverengi lekelenme başladı neden olabilir sence halen düşüğün etkisi midir ki? bir bitip tekrar başlaması

Günaydııınnn taşşş gibi hatunlarr ne yaparsınızzz????
sibelll sidall ceren ve de ismini hatırlayamadığım hamişş şüphesi olan güzeller hemen hamişliğinizi onaylatıp gelin parti yapıcazzz lilililililil
Kızlarr biz dün pikniğe gittik ailecek bide arkadaşlar bir arkadaşın yeni 4 aylık bebeği vardı rabbim bağışlasın hepimizin evlatlarını hiiiiiçççç sevmedğim bir şaşkolozda ordaydııı neyseciğime bu bebeği gözümün içine soka soka sevdiii sölediği sözleri yazıyorumm ayy allah herkese nasip etmez ne bebekler varrr çoookkk sağlıklıı ayyy daha neler neler eşim gözümün içine baktı resmen korktu bir an kalkıp parçalayabilirim diye zilliyi ama çokta tıriskaa bende dedim ki öle deme seninde evladın var hem hepimiz yarın sağlıksız olabiliriz yeminle acıyorum böle insanlara çok salaklar bir tık iyilikleri varsa onuda kendileri yok ediyorlar zırtolarrr biz ev aldık yaa ortadan patlıcak konu eve geldi söze bakın hele off hiç evle uğraşamıycam daha genciz gezip tozcaz :))) arkadaşlar bile ona gülüyordu ayyy özlemciimm çookk zorlanacaksın dedi bana bende ne dedim biliyormusun şakayla karışık nazar etme ne olur çalış seninde olur aahahahaaaa küstü bana ohhh iyi olsun buda kapak olsun ona ama diğer arkadaşlarla bakıp bakıp gülüyorduk heheheheheeee :)))))

tatlım benim bitmiyordu biliyorsun parça plesentanın parçası kalmıştı ondan oluyordu bebeim sende alttan muayene ol belki parça vardır kuzum en azından çabuk öğrenirsin inş yoktur ve son atımlardır

tatlım benim bitmiyordu biliyorsun parça plesentanın parçası kalmıştı ondan oluyordu bebeim sende alttan muayene ol belki parça vardır kuzum en azından çabuk öğrenirsin inş yoktur ve son atımlardır
doktora gitmekten bıktım valla kuzum ya neyse bugün yine gideyim bari rabbim en kısa zamanda bizi bebeklerimize kavuştursun inşallah

günaydın canım benim
bizde napalım bendeki son durumları okumuşsundur beklemedeyim bakalım yarın tekrar test yapıcam çıkarsa kan veririm inşallah vardır hayal kırıklığına uğramam

doktora gitmekten bıktım valla kuzum ya neyse bugün yine gideyim bari rabbim en kısa zamanda bizi bebeklerimize kavuştursun inşallah

badoşş kızz son kez git bir vajinal muayene etsin seni bişey yok derse için rahatlamış olur şekerim varsada ilaç verecek ya sen içeceksin yada kendi kendine atmasını bekleyeceksin inş tertemizdir rahmin mutlaka görün kuzum

günaydın canım benim
bizde napalım bendeki son durumları okumuşsundur beklemedeyim bakalım yarın tekrar test yapıcam çıkarsa kan veririm inşallah vardır hayal kırıklığına uğramam

Günaydııınn bebişimmm vardır inşş bence vardır kıııı aslında kan versen çıkar heee

bu arada o saydığın insan cinsinden benim çevremdede vardı canım neyseki bir küslük oldu kurtuldum hepsinden

bu arada o saydığın insan cinsinden benim çevremdede vardı canım neyseki bir küslük oldu kurtuldum hepsinden

canımm zaten ben samimi değilim ki gıcık iştee herkesde biliyor gıcık olduğunu ben asıl diğer arkadaşa kızıyorum yaww madem böle getirmeyeceksin görsen sokak süpürgesi sanki

Iyi sabretmissinde neden insanlar karsinsindakini mutlu etmek sikintisini almak yerine canini acitmayi tercih ediyoki yazik Allah islah etsin

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

burada bir tane doktor var ona randevu istedim vermediler acil dedim bakalım 5 ten sonra verebilirlerse arıcaklar beni beklemedeyim...birde benim halen ovulasyon çift çizgi var bende bir tuhaflık

Iyi sabretmissinde neden insanlar karsinsindakini mutlu etmek sikintisini almak yerine canini acitmayi tercih ediyoki yazik Allah islah etsin

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Elifcan bu insan ömrünün her zaman sağlıklı iyi geçeceğini düşünüyor diğer olasılıkları bir köşeye atıyor hatta aklına bile gelmiyor lakin o evlat acısının en ağır acı olduğunu hiç bilmiyor yinede allah onun evladını bağışlasın hiç kimseye göstermesin böle şahıslar bir işin oluşunu sadece kendi umutları doğrultusunda hayal eder öyle olmasını isterler diğer olasılıkları düşünmezler bile düşünmek istemezler açıkçası allah ıslah etsin geçekten bizide böle duygusuz insanlardan etmesin dün bir daha gerçekten ne temiz kalpliyim dedim kendime böle insanlar görünce kendimi çok şanslı görüyorum çok şükür rabbime

burada bir tane doktor var ona randevu istedim vermediler acil dedim bakalım 5 ten sonra verebilirlerse arıcaklar beni beklemedeyim...birde benim halen ovulasyon çift çizgi var bende bir tuhaflık

çok düşündürücü bak ben senden şüphelenmeye başladım oluuuum sen hamiş olabilirsin bak bir idrardan bak kıııı yoksada hemen al gellll çabukkkk :))))

Vayyy beee beni disladiniz demek hepinize kustum bennn o kadar gunaydin dedim birinix cevap vermedinizzzz küsünüzzzzzzzzzz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok düşündürücü bak ben senden şüphelenmeye başladım oluuuum sen hamiş olabilirsin bak bir idrardan bak kıııı yoksada hemen al gellll çabukkkk :))))
işteyim ki yok hamile değilimdir canım geçen hafta pazartesinden beri çalışma var hemen çıkmaz sanırım valla bende oluyor bişiler ama umarım hayırlısı oluyordur adet tarihimi bile kestiremiyorum ki yumurtlama zamanımı kestireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…