- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.281
Aaaa... Kan testine git canim ici rahatlasin... Çünkü kendini daha çok kuruyor insan... Insallah hamis haberlerini alacağızBu arada böyle haberler beni ayartiyor bak tutamayip kendimi yapacağım. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kizlar dayanamadm sizlerle paylasaym dedm
Benim bata hesaplamama gore 7 gun var bazen bir iki gun onceyede atabiliyor adetm. ben bugun dayanamdm evde test vardi ve yaptm. cok silik cizgi cikti sasirdim. cunku gecen ayda ayni marka testle yine battan once yapmistim bikac kez, saatler sonra silik cizgi cikmsti ue yaniltmsti beni ama testi saatlerce bekletnce mutlaka cizgi cikiyomus .neyse evde iki test vardi ben digerinide yaptim o baska markaydi .ondada cok silik cizgi cikti suan cok karmask durumdaym acaba gebelik varmidir
Merhbb :) benim de 7 günm varr cnm hiç belirtin var mı ? Ben bgn kan testi yaptrdm sonuç 3.54 :/
💕✨
Kizlar bugün hep karnimda baski hissettim mağazalarda
reyonlara egilemedim karnim acidi bata 4 gün var hadi insss :))
kızlarrr benım yumurtalarım tembel ya ne yapmalıyım sızceee ben ne ıyı gelır tembellıgı gıtsın dyee yumurtam kendılıgınden catlıyomus ama ne yapcm bılmıyrm
Mrb oglumda da ayni durumu yasamistim ve kan testinde cikmisti. İnsallah hamissindir.
Merhbb :) benim de 7 günm varr cnm hiç belirtin var mı ? Ben bgn kan testi yaptrdm sonuç 3.54 :/
💕✨
Adetin 1. Gununden itibaren hergun ada cayi icmelisin yumurtalara cok iyi geliyor cnm.
Canim sabirli olsam yedi gun oncedn gebelik testi yaparmydmmillet adet gecikmedn yapmiyor valla hayirlisi artik biraz bekleym bakalim
Degerin cok degisik cikmis bence iki gun sonra tekrarla .
mrba cnm bnde ole 7 gunum kaldı sadece bır haftadır akıntım beyazımsı sarımsı akıntım var ve kasıklarımda sddetlı olmasada agrım var karnım da da aynı sekılde agrı oluyo ama cok degıl pekı senn belırtılerın varmı kan tahlılı ıcın erken degılmı kız :) :::::::::::::::::::)
mrba cnm bnde ole 7 gunum kaldı sadece bır haftadır akıntım beyazımsı sarımsı akıntım var ve kasıklarımda sddetlı olmasada agrım var karnım da da aynı sekılde agrı oluyo ama cok degıl pekı senn belırtılerın varmı kan tahlılı ıcın erken degılmı kız :) :::::::::::::::::::)
yaaaa adacayı mı ben pek sewmıyorum adacayı pkı baska formulu yokmu acaba
Bendede kasik agrisi ve igne batmasi var hafif atesim var usuyorum bu ara .birde bu sabah tvde yabanci birinin yedigi yemekten cok tiksindm ve ogurme oldu cok midm bulandi normalde tiksinme huyum yoktur bekleyip gorcez bakalm
Canim formlardan bir arastir istersen incir kuru felan var nasil yapiliyor bilmiyorum ama formlarda arama yaparsan bilabilirsin cnm.
Yaa erken ama napiim yaa öle yaptrym ddmcanm değerim beni düşndürdü ama her ay ya 0.1 ya da 0.001 çıkardı hem de adet günmde...benm belirtim yok pek sadece aşırı halsizlik uyku hali ve sağ kasığımda ağrım var bu kadr
💕✨
Yaa erken ama napiim yaa öle yaptrym ddmcanm değerim beni düşndürdü ama her ay ya 0.1 ya da 0.001 çıkardı hem de adet günmde...benm belirtim yok pek sadece aşırı halsizlik uyku hali ve sağ kasığımda ağrım var bu kadr
💕✨
hadı hayrlısı olsun bakalımmm :) bnce ıkı gune tekrarla derım ben testı :)
Yok bekliycm canmm 18 mayısı beklycm inşaallah regl olmammm
💕✨
Senin degerin farkli banada yukseleck gibi geliyo canim insallh guzel haberlerni alicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?