Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Merhaba benimde 2.58 cikmisti umutlanmistim cunku bazi sayfalarda yukselenlerin olmus benim 2 gun sonrasi adet

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hadı bakalımmm bnde sabredyrmmm dırek 18 nde kan testı yaptrcammm ınsallahh vardr bebs yaaa :) :) : )

Berfncmm umudunu kaybetme kendine dikkat et bu hafta sanki hamileymişsn gibi düşün inşaallah vardır bebeklerimz mis kokulularımz gelsinler artıkk 6 aydır uğrasıorm ama sanki 6 yıl gibi gelioo

💕✨

Berfncmm umudunu kaybetme kendine dikkat et bu hafta sanki hamileymişsn gibi düşün inşaallah vardır bebeklerimz mis kokulularımz gelsinler artıkk 6 aydır uğrasıorm ama sanki 6 yıl gibi gelioo

💕✨
yne sen ıyısın tatlımmm bn 1.5 senedır ugrasyrm ınsallahh hayrlısı olurrr yok zaten agr bır ıs yapmıyrm saolasın cnm bnm 18 nde snclarımızın ıı olması dlegyleee :) ınsallahhh ya rabbımmm olurrrr ya bzlerde sewnrz ınsallahh allahım sewndrsn hepımızı :)

Bence cok erken yaptirmiasin bende asilama oldum ve soktorum 15gun sonra kanda baktr dedi zaten bebegin rahme yapismasi 6-10gun aliyormus yapismadanda hormon salgilanmiyor yani moralini bozma acele davranmissin ben adetime iki gun kala bile erkenmi diye dusunuyorm cunku bircok inaann ozaman bile cikmayabiliyor umarim bekledigimiz mujdeli haberi aliriz

Amin canm Rabbim yüzünü güldürsün inşaallah bizim de beraber...

💕✨

Merhaba benimde 2.58 cikmisti umutlanmistim cunku bazi sayfalarda yukselenlerin olmus benim 2 gun sonrasi adet

Canm sen ne zman yaptırmıştn kan testini yani regle kaç gün kala ??

💕✨

Son düzenleme:
Canm sen ne zman yaptırmıştn kan testini yani regle kaç gün kala ??

💕✨

Benim biraz degisik dusuk yapmistim 35 gun kanamam oldu sonra 32 gun kanama olmadi bende test yaptirdim 2.58 cikti yani adet donemim belli degildi

Benim biraz degisik dusuk yapmistim 35 gun kanamam oldu sonra 32 gun kanama olmadi bende test yaptirdim 2.58 cikti yani adet donemim belli degildi

Hımm belki hormonal bişeydir canm keşke genel bi test yaptırsaymışsn ://

💕✨

Tum tahlillerimi yaptirdim artik prolaktin yuksekti oda dusmus bakalim kismetse bu ay

kızlar bu pozitif olabilir mi? bata 3 kala Eki Görüntüle 1109883
olabilir canım silik var çizgi.

sibelcim maşallah ya inş. vardır hadi bir bir alalım gebelik haberlerinizi

ben ilk defa kullanıyorum ovulüsyon testini bu ay 8.gün ilk yapmaya başladım bugün 15.gün şimdiye kadar hep silik çıkıyordu dün biraz daha belirdi bugün daha belirgin çizgiler bakalım sonunda gelecekmi bebiş

Kizlarrr gunaydin bu gece rüyamda gelinlik giydimm sonra cikardim sizce ne demek bebekle ilgisi var midir

Kızlar benim bat dündü ancak hiç bir belirti yok.Test yaptım negatif
Progestan kullanmaya başladım . bebiş yoksa inş adet olurum bu şişkinlik beni delirtecek yoksa

İnşaallah hamilesindir ki bence öylesin. bi de kan testi yaptır :)

yaaa öfff ebee kızııımmm hediyeni güle güle kullan tamam anladık ama siz karşıdakini hiç mi düşünmüyorsunuz çok kızıyorum böle insanlara tamam belki art niyetli değildir ama daha annelik duygusunu tadamayan birinede böle göstermesi hiç doğru değil bence öle insanlara bu gelsin nanikkk nanikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…