- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.301
hadı bakalımmm bnde sabredyrmmm dırek 18 nde kan testı yaptrcammm ınsallahh vardr bebs yaaa:) :) : )
yne sen ıyısın tatlımmm bn 1.5 senedır ugrasyrm ınsallahh hayrlısı olurrr yok zaten agr bır ıs yapmıyrm saolasın cnm bnm 18 nde snclarımızın ıı olması dlegyleee :) ınsallahhh ya rabbımmm olurrrr ya bzlerde sewnrz ınsallahh allahım sewndrsn hepımızı :)Berfncmm umudunu kaybetme kendine dikkat et bu hafta sanki hamileymişsn gibi düşün inşaallah vardır bebeklerimz mis kokulularımz gelsinler artıkk 6 aydır uğrasıorm ama sanki 6 yıl gibi gelioo
💕✨
Kizlar adetime 8 gun kala yumurtlamadan 6 gun sonra yani bu sabah kan verdim sonuc 0.1. Sabah yazmistim ve aksama kadar canim sıkkındı.Aksam is cikisi hastaneye gittim sonucu dokuman olarak almak icin o sirada doktora sordurdum doktor kizdi. En erken yumurtlamadan 10 gun sonra cikarmis netice bana bekledigin adetten 2 gun once tekrar yaptir dedi. Sonra eve geldim camasirimda kahverengi leke var.Adetime 1 hafta var ya internetten baktim yerlesme kanamasi 1 hafta once kahverengi leke seklinde gelebilirmis.Bu arada belirti olarak gaz problemi yasiyorum normalde oyle biri degilim ama bugun bunlari yasadim.Kasiklarim catlayacak gibi agriyor.Midemde sanki tas var. Umarim psikolojik degildir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yne sen ıyısın tatlımmm bn 1.5 senedır ugrasyrm ınsallahh hayrlısı olurrr yok zaten agr bır ıs yapmıyrm saolasın cnm bnm 18 nde snclarımızın ıı olması dlegyleee :) ınsallahhh ya rabbımmm olurrrr ya bzlerde sewnrz ınsallahh allahım sewndrsn hepımızı :)
Merhaba benimde 2.58 cikmisti umutlanmistim cunku bazi sayfalarda yukselenlerin olmus benim 2 gun sonrasi adet
Canm sen ne zman yaptırmıştn kan testini yani regle kaç gün kala ??
💕✨
Benim biraz degisik dusuk yapmistim 35 gun kanamam oldu sonra 32 gun kanama olmadi bende test yaptirdim 2.58 cikti yani adet donemim belli degildi
olabilir canım silik var çizgi.kızlar bu pozitif olabilir mi? bata 3 kala Eki Görüntüle 1109883
Bendede kasik agrisi ve igne batmasi var hafif atesim var usuyorum bu ara .birde bu sabah tvde yabanci birinin yedigi yemekten cok tiksindm ve ogurme oldu cok midm bulandi normalde tiksinme huyum yoktur bekleyip gorcez bakalm
Merhaba kizlar dayanamadm sizlerle paylasaym dedm
Benim bata hesaplamama gore 7 gun var bazen bir iki gun onceyede atabiliyor adetm. ben bugun dayanamdm evde test vardi ve yaptm. cok silik cizgi cikti sasirdim. cunku gecen ayda ayni marka testle yine battan once yapmistim bikac kez, saatler sonra silik cizgi cikmsti ue yaniltmsti beni ama testi saatlerce bekletnce mutlaka cizgi cikiyomus .neyse evde iki test vardi ben digerinide yaptim o baska markaydi .ondada cok silik cizgi cikti suan cok karmask durumdaym acaba gebelik varmidir
canım Allah neşeni daim etsin
inşallah hayatım ama karın ağrım bugün başladı birde yüzümde 3 tane sivilce çıkmış
arkadaşıma eşi anneler günü hediyesi almış dün akşam gösterdi boynum bükük kaldım
hediyemi geçtim seneye anneler gününde bende anne olayım o duyguyu hissedeyim ne olur yaaa
sabah annem aradı ben daha arayamadan
anneler günün kutlu olsun dedi
ben daha anne olmadım inşallah seneye artık dedim
olsun sen bu kadar isterken anne olmuş kadar oldun senin çocukları nasıl sevdiğini nasıl üzüldüğünü biliyoruz dedi
ağladım sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?