• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Aaaa... Kan testine git canim ici rahatlasin... Çünkü kendini daha çok kuruyor insan... Insallah hamis haberlerini alacağız :-) Bu arada böyle haberler beni ayartiyor bak tutamayip kendimi yapacağım. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insallah vardir canim senle batlarimiz ayniydi sanirm sende yarin bi test yap dene istersen bizim bu gruptan allahn izniyle cok hamis haberi cikar insallah

Merhaba kizlar dayanamadm sizlerle paylasaym dedm
Benim bata hesaplamama gore 7 gun var bazen bir iki gun onceyede atabiliyor adetm. ben bugun dayanamdm evde test vardi ve yaptm. cok silik cizgi cikti sasirdim. cunku gecen ayda ayni marka testle yine battan once yapmistim bikac kez, saatler sonra silik cizgi cikmsti ue yaniltmsti beni ama testi saatlerce bekletnce mutlaka cizgi cikiyomus .neyse evde iki test vardi ben digerinide yaptim o baska markaydi .ondada cok silik cizgi cikti suan cok karmask durumdaym acaba gebelik varmidir

Mrb oglumda da ayni durumu yasamistim ve kan testinde cikmisti. İnsallah hamissindir.

kızlarrr benım yumurtalarım tembel ya ne yapmalıyım sızceee ben ne ıyı gelır tembellıgı gıtsın dyee yumurtam kendılıgınden catlıyomus ama ne yapcm bılmıyrm

Adetin 1. Gununden itibaren hergun ada cayi icmelisin yumurtalara cok iyi geliyor cnm.

Merhbb :) benim de 7 günm varr cnm hiç belirtin var mı ? Ben bgn kan testi yaptrdm sonuç 3.54 :/

💕✨

mrba cnm bnde ole 7 gunum kaldı sadece bır haftadır akıntım beyazımsı sarımsı akıntım var ve kasıklarımda sddetlı olmasada agrım var karnım da da aynı sekılde agrı oluyo ama cok degıl pekı senn belırtılerın varmı kan tahlılı ıcın erken degılmı kız :) :::::::::::::::::::)

Canim sabirli olsam yedi gun oncedn gebelik testi yaparmydm:D millet adet gecikmedn yapmiyor valla :Dhayirlisi artik biraz bekleym bakalim

Aynen haklısın yaa ben ne dediğimi bilio muyum artıkk :D az kaldı ya canm burnumda zatiii

💕✨

mrba cnm bnde ole 7 gunum kaldı sadece bır haftadır akıntım beyazımsı sarımsı akıntım var ve kasıklarımda sddetlı olmasada agrım var karnım da da aynı sekılde agrı oluyo ama cok degıl pekı senn belırtılerın varmı kan tahlılı ıcın erken degılmı kız :) :::::::::::::::::::)

Bendede kasik agrisi ve igne batmasi var hafif atesim var usuyorum bu ara .birde bu sabah tvde yabanci birinin yedigi yemekten cok tiksindm ve ogurme oldu cok midm bulandi normalde tiksinme huyum yoktur bekleyip gorcez bakalm

Yaa erken ama napiim yaa öle yaptrym ddm :D canm değerim beni düşndürdü ama her ay ya 0.1 ya da 0.001 çıkardı hem de adet günmde...benm belirtim yok pek sadece aşırı halsizlik uyku hali ve sağ kasığımda ağrım var bu kadr

💕✨

Bendede kasik agrisi ve igne batmasi var hafif atesim var usuyorum bu ara .birde bu sabah tvde yabanci birinin yedigi yemekten cok tiksindm ve ogurme oldu cok midm bulandi normalde tiksinme huyum yoktur bekleyip gorcez bakalm

hadı bakalımmm hayrlı hberlerını alırız ınsallahh cnm bnm

Yaa erken ama napiim yaa öle yaptrym ddm :D canm değerim beni düşndürdü ama her ay ya 0.1 ya da 0.001 çıkardı hem de adet günmde...benm belirtim yok pek sadece aşırı halsizlik uyku hali ve sağ kasığımda ağrım var bu kadr

💕✨

Senin degerin farkli banada yukseleck gibi geliyo canim insallh guzel haberlerni alicaz

💕✨

hadı hayrlısı olsun bakalımmm :) bnce ıkı gune tekrarla derım ben testı :)

Back