- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
- #3.241
Kızlaaar regl tarihim tahmini 18 mayıs bugn kan testi yaptırdm sonuç 3.54 ne diosnz ?? ://
💕✨
💕✨
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Isteyeli tam bir yil doldu. Bat 19 Mayıs. Beklemedeyim ama bel ağrım var bakalım. Haberlesiriz. Sen ne kadardir istiyorsun? Ilac falan kullandin mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saol canm bnm.aaaa hc duymadm bz kndmz mi yapiyrz
Kızlaaar regl tarihim tahmini 18 mayıs bugn kan testi yaptırdm sonuç 3.54 ne diosnz ?? ://
💕✨
Canim gebelik olmadgi zaman 0 ile 1 arasi cikiyo genlde 7 gun oldugu icin yukselme olabilir benimde yedi gun var ayniyiz hakkimzda hayirlsi
Evet olmadgi zaman senin belirttign rakamlar cikiyo zaten bhcg iki gunde iki katinin uzerinde artis gosteriyo o yuzdn hemen umudun kaybetme canim
💕✨
Ayy hadi inşaallah aynı gün güzel haberler veririz birbirimizee canmm hayırlısıyla :) :)
💕✨
Eki Görüntüle 1109596 kızlar bu sabah test yaptım. heyecandan ellerim titriyor... Ben mi hayal ediyorum yoksa burda silik bir çizgi mi var?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canm hamilesin bence yeni oldugu icin cok az yukselmis 2 gun sonra tekrarla 2 katina cikar buyuk ihtimalhayrli olsun canmmcok sevindimm ya
Bebisin ilk anneler gunu hediyesini vermis sana :) insallah yükselir zaten kolay kolay 3 lere cikmaz allah korusunda kimyasal yada dis gebelik degilse
Peki kimyasal ya da dış gebelikde de aynı sey mi olup sence ?? Yani böyle bi değer mi çıkar ?? Ben bi kere kimsayasal gebelik gecirdim o zman adet tarihimde yaptıgm test sonucmda beta hcg değerim 5.72 çıkmıştı ...
💕✨
Evet canm onlardada hcg yukseliyor ama normal gebelikgibi degil yavas ve az yukselme oluyor sen 2 gün sonra baktir 2 ye kaltadiysa sikinti yoktur allahin izni ile
kıyamam yaaaumutdunu yitirme canım umutsuzluk şeytandandır. bak bu ay hala şansın var henüz hiçbirşey belli değil.
kızlarrr benım yumurtalarım tembel ya ne yapmalıyım sızceee ben ne ıyı gelır tembellıgı gıtsın dyee yumurtam kendılıgınden catlıyomus ama ne yapcm bılmıyrm
Canm incir kuru ve havuc kürü dennnese ne ben bu ay incir kaynatip suyunu iciyorum
ya ıse yarıyormu pekı bende ballı corekotu esıme yapıyodum ama bende deneyeyım dedım oda ııgeldı bana pekı nasıl yapılıyo
Canm internete saracoglu incir kuru yaz cikiyo nasil yapildigi bende esime keciboynuzu pekmezi iciriyorum 2 kasik findik fistik besliyorum valla bendee 2 bardak kaynayan suya 5-6 kuru incir ortadan kesip atiyorum 5 dk kaynatip icine havuc dilimleyip atiyorum 5 dk da oyle kaynatip iliyinca suyunu iciyorum incir yumurta olusturuyormus havus catlamasina yardimci oluyormus