• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Isteyeli tam bir yil doldu. Bat 19 Mayıs. Beklemedeyim ama bel ağrım var bakalım. Haberlesiriz. Sen ne kadardir istiyorsun? Ilac falan kullandin mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah olur canım bu ay.. Biz 3 aydır uğraşıyorduk, hiç bişey kullanmadım.. Hep birlikte ocak annelerine geçsek ne güzel olur yaa:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim gebelik olmadgi zaman 0 ile 1 arasi cikiyo genlde 7 gun oldugu icin yukselme olabilir benimde yedi gun var ayniyiz hakkimzda hayirlsi

Aaa senin de mi bir haftan var ?? Canm umudumu yitirmym mi diosun ?? Ayy çok heyecanlıyım yaa her ay 0.001 ya da 0.100 çıkardı ://

💕✨

Evet olmadgi zaman senin belirttign rakamlar cikiyo zaten bhcg iki gunde iki katinin uzerinde artis gosteriyo o yuzdn hemen umudun kaybetme canim

Evet olmadgi zaman senin belirttign rakamlar cikiyo zaten bhcg iki gunde iki katinin uzerinde artis gosteriyo o yuzdn hemen umudun kaybetme canim

Ayy hadi inşaallah aynı gün güzel haberler veririz birbirimizee canmm hayırlısıyla :) :)

💕✨

Ayy hadi inşaallah aynı gün güzel haberler veririz birbirimizee canmm hayırlısıyla :) :)

💕✨

Bebisin ilk anneler gunu hediyesini vermis sana :) insallah yükselir zaten kolay kolay 3 lere cikmaz allah korusunda kimyasal yada dis gebelik degilse

Canm hamilesin bence yeni oldugu icin cok az yukselmis 2 gun sonra tekrarla 2 katina cikar buyuk ihtimalhayrli olsun canmmcok sevindimm ya

Ayyy canmm ya ne güzel yazmıssn :) çok teşkkür ederm inşaallah hamileyimdir inşaallah :) adet günümü bekliycm işte adet günmde yaptrcm tekrar baklm nolck :) yazarım buraya zaten hep buralardaımm

💕✨

Bebisin ilk anneler gunu hediyesini vermis sana :) insallah yükselir zaten kolay kolay 3 lere cikmaz allah korusunda kimyasal yada dis gebelik degilse

Peki kimyasal ya da dış gebelikde de aynı sey mi olup sence ?? Yani böyle bi değer mi çıkar ?? Ben bi kere kimsayasal gebelik gecirdim o zman adet tarihimde yaptıgm test sonucmda beta hcg değerim 5.72 çıkmıştı ...

💕✨

Peki kimyasal ya da dış gebelikde de aynı sey mi olup sence ?? Yani böyle bi değer mi çıkar ?? Ben bi kere kimsayasal gebelik gecirdim o zman adet tarihimde yaptıgm test sonucmda beta hcg değerim 5.72 çıkmıştı ...

💕✨

Evet canm onlardada hcg yukseliyor ama normal gebelikgibi degil yavas ve az yukselme oluyor sen 2 gün sonra baktir 2 ye kaltadiysa sikinti yoktur allahin izni ile

Evet canm onlardada hcg yukseliyor ama normal gebelikgibi degil yavas ve az yukselme oluyor sen 2 gün sonra baktir 2 ye kaltadiysa sikinti yoktur allahin izni ile

Teşkkür ederim canmm aydınlattığn için tamm bakıcm inşaallah öyle bişey değildir ...

💕✨

kıyamam yaaa:( umutdunu yitirme canım umutsuzluk şeytandandır. bak bu ay hala şansın var henüz hiçbirşey belli değil.

4 gün sonra belli olacak artık
ama bu ay da olmadıysa hakikaten artık nefes almak istiyorum çok bunaldım
eşimin arkadaşıda geldi anneler günün kutlu olsun dedi
ben daha anne olamadım dedim
olsun sende olacaksın inşallah dedi
ablam mesaj attı
sanki herkes anlaşmışta gönlümü almaya çalışıyor gibiydiler

kızlarrr benım yumurtalarım tembel ya ne yapmalıyım sızceee ben ne ıyı gelır tembellıgı gıtsın dyee yumurtam kendılıgınden catlıyomus ama ne yapcm bılmıyrm

kızlarrr benım yumurtalarım tembel ya ne yapmalıyım sızceee ben ne ıyı gelır tembellıgı gıtsın dyee yumurtam kendılıgınden catlıyomus ama ne yapcm bılmıyrm

Canm incir kuru ve havuc kürü dennnese ne ben bu ay incir kaynatip suyunu iciyorum

ya ıse yarıyormu pekı bende ballı corekotu esıme yapıyodum ama bende deneyeyım dedım oda ııgeldı bana pekı nasıl yapılıyo

Canm internete saracoglu incir kuru yaz cikiyo nasil yapildigi bende esime keciboynuzu pekmezi iciriyorum 2 kasik findik fistik besliyorum valla bendee 2 bardak kaynayan suya 5-6 kuru incir ortadan kesip atiyorum 5 dk kaynatip icine havuc dilimleyip atiyorum 5 dk da oyle kaynatip iliyinca suyunu iciyorum incir yumurta olusturuyormus havus catlamasina yardimci oluyormus

Canm internete saracoglu incir kuru yaz cikiyo nasil yapildigi bende esime keciboynuzu pekmezi iciriyorum 2 kasik findik fistik besliyorum valla bendee 2 bardak kaynayan suya 5-6 kuru incir ortadan kesip atiyorum 5 dk kaynatip icine havuc dilimleyip atiyorum 5 dk da oyle kaynatip iliyinca suyunu iciyorum incir yumurta olusturuyormus havus catlamasina yardimci oluyormus

heeeee ıyıymıssss yaaa bu bnde esıme kecıboynuzu yapcm da benım adetım 7 gun snra hamılemıyım degılmıyım bılmıyrm kı onu ogrendıkten snra baslayaym dyorum hem ovü testıne hem ıncır kuru nasıl sence smdı bılgılerı topluyrm kısmetse yapayım dyrm

Back