- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #3.101
Bence de ovulasyon testi ile işini garantiye al canım. bu ay olmazsa ben de haziranda kullanıcam.
pko için soğan kürü denedinmi canım sen
Malesef çalışıyorum cnm sürekli de pantolon var üstümde ya ıslaklik sarı renkli odami üşütme olabilir cevabın için çok teşekkür ederim cnm benim inşallah gönlümüzce olur
arkadaşlar çok soruyorum farkındayım ama mayıs hazirana çok taktım kafayı kusura bakmayınşimdi ben 5 gün klomen kullanacam cmt de yumurtlama takibi yapılacak ovulasyon testini daha sonra yapmalıyım değil mi? sonuçta zaten cmt söyleyecek yumurta var mı kaç mm diye. bi de ka mm olması lazım bu yumurtaların ? ben affedin
soğan bitkisel olduğu için zararının olacağını sanmıyorum içebilirdin ama olsun bidahaki ay denemek istersen dene. pko da çok etkiliymiş soğan kürüyle hamile kalan pkolular varyok canım soğan kürünü denemedim. duphaston verdi dr diye. ikisi aynı anda olmaz diye düşünmüştüm keşke yapsa mıydım ?
bende çalışırken giyerdim ama belimin etrafında toplardım pantolon sıkı olduğundan belim açılmıyordu bana doktor söylemişti alttan çıtçıtlı badileriniz akıntınızı ve iltihabınızı arttırıyor çünkü sürekli baskılıyor orayı diye
hayatım sen artık ovulasyon testi yapmayacaksın çünkü klomenden sonra yumurtanın ne zaman çatlayacağını doktor söyleyecek sana. iğne yaparsa iğneden sonraki 36. saat yumurtan çatlayacak ve o saatte ilişki olacak. yani ovulasyon testine gerek yok doktor kontrolünde hangi saatte çatlayacağını öğreneceksin sen zaten
soğan bitkisel olduğu için zararının olacağını sanmıyorum içebilirdin ama olsun bidahaki ay denemek istersen dene. pko da çok etkiliymiş soğan kürüyle hamile kalan pkolular var
süpersiniz kızlar sonunda bi şeyler netleşti kafamda
kafana takılan birşey olursa sor canım
her ne kadar kendime çarem olmasada zamanında deli gibi araştırmaktan alim oldum artık
Ayyy yoruma çok güldüm :) bende veninkine zor yaptiriyom bazen :)))( yorgunluk tan uyuyo çünkü ama benim sorunum var iliskiden sonra kalkmiyorum hemen ama erkende geçte kalksam ayağa içimde olanlar hep cikiyone kadar sperm varsa
bu aydan sonra umarım alimliğini bebeklerin gelişim haftası üzerine yaparsın
cnm ama bnmde onceden oleydım dr soledım polıp varmıs spermlerı gerı atıomus amelıyat oldum sımdı hepsı ıcımde
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
cnm ama bnmde onceden oleydım dr soledım polıp varmıs spermlerı gerı atıomus amelıyat oldum sımdı hepsı ıcımde
Slm kizlar ben geldimmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hosgeldn cnm
Hosbulduk tatlim kimsecikler yok sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?