• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Bence de ovulasyon testi ile işini garantiye al canım. bu ay olmazsa ben de haziranda kullanıcam.

arkadaşlar çok soruyorum farkındayım ama mayıs hazirana çok taktım kafayı kusura bakmayın :10: şimdi ben 5 gün klomen kullanacam cmt de yumurtlama takibi yapılacak ovulasyon testini daha sonra yapmalıyım değil mi? sonuçta zaten cmt söyleyecek yumurta var mı kaç mm diye. bi de ka mm olması lazım bu yumurtaların ? ben affedin :27:

Malesef çalışıyorum cnm sürekli de pantolon var üstümde ya ıslaklik sarı renkli odami üşütme olabilir cevabın için çok teşekkür ederim cnm benim inşallah gönlümüzce olur

bende çalışırken giyerdim ama belimin etrafında toplardım pantolon sıkı olduğundan belim açılmıyordu bana doktor söylemişti alttan çıtçıtlı badileriniz akıntınızı ve iltihabınızı arttırıyor çünkü sürekli baskılıyor orayı diye

arkadaşlar çok soruyorum farkındayım ama mayıs hazirana çok taktım kafayı kusura bakmayın :10: şimdi ben 5 gün klomen kullanacam cmt de yumurtlama takibi yapılacak ovulasyon testini daha sonra yapmalıyım değil mi? sonuçta zaten cmt söyleyecek yumurta var mı kaç mm diye. bi de ka mm olması lazım bu yumurtaların ? ben affedin :27:

hayatım sen artık ovulasyon testi yapmayacaksın çünkü klomenden sonra yumurtanın ne zaman çatlayacağını doktor söyleyecek sana. iğne yaparsa iğneden sonraki 36. saat yumurtan çatlayacak ve o saatte ilişki olacak. yani ovulasyon testine gerek yok doktor kontrolünde hangi saatte çatlayacağını öğreneceksin sen zaten

yok canım soğan kürünü denemedim. duphaston verdi dr diye. ikisi aynı anda olmaz diye düşünmüştüm keşke yapsa mıydım ?
soğan bitkisel olduğu için zararının olacağını sanmıyorum içebilirdin ama olsun bidahaki ay denemek istersen dene. pko da çok etkiliymiş soğan kürüyle hamile kalan pkolular var

bende çalışırken giyerdim ama belimin etrafında toplardım pantolon sıkı olduğundan belim açılmıyordu bana doktor söylemişti alttan çıtçıtlı badileriniz akıntınızı ve iltihabınızı arttırıyor çünkü sürekli baskılıyor orayı diye

hayatım sen artık ovulasyon testi yapmayacaksın çünkü klomenden sonra yumurtanın ne zaman çatlayacağını doktor söyleyecek sana. iğne yaparsa iğneden sonraki 36. saat yumurtan çatlayacak ve o saatte ilişki olacak. yani ovulasyon testine gerek yok doktor kontrolünde hangi saatte çatlayacağını öğreneceksin sen zaten

soğan bitkisel olduğu için zararının olacağını sanmıyorum içebilirdin ama olsun bidahaki ay denemek istersen dene. pko da çok etkiliymiş soğan kürüyle hamile kalan pkolular var

süpersiniz kızlar sonunda bi şeyler netleşti kafamda :52:

Ayyy yoruma çok güldüm :) bende veninkine zor yaptiriyom bazen :)))( yorgunluk tan uyuyo çünkü ama benim sorunum var iliskiden sonra kalkmiyorum hemen ama erkende geçte kalksam ayağa içimde olanlar hep cikiyo :( ne kadar sperm varsa

cnm ama bnmde onceden oleydım dr soledım polıp varmıs spermlerı gerı atıomus amelıyat oldum sımdı hepsı ıcımde :52::52::52::52:

bu aydan sonra umarım alimliğini bebeklerin gelişim haftası üzerine yaparsın :46:

ağzın bal yesin canımmmmm :16:
inşallah öyle olur artık göbeğim şişsin hiçbir kıyafetim olmasın ayaklarım şişsin sokakta terlikle gezeyim üzerime göre bişey bulamamaktan butiklerde oturup ağlayayım istiyorum yaaa :14:

cnm ama bnmde onceden oleydım dr soledım polıp varmıs spermlerı gerı atıomus amelıyat oldum sımdı hepsı ıcımde :52::52::52::52:

Muayene ile mi bildi canim polip olduğunu? Yoksa tahlil falan mi? Acikcasi farkettim de polip ne bilmiyorum :O

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de mayis ya da haziranda olsun istiyorummmm... Bol bol bol tatil yapayimmmm.. :-D

Normalde bhcg değeri 0.1 dir zaten cnm önceki kan testlerinden biliyorum ilerleyen günlerde artar inş bende 16 mayisi bekliyorum bu gece yolcuyum birde otobüs baya sarsiyo varsa inş etki etmez

Back