Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

canım bugunmu yapmalıyız. 1 gun arayla calısma yapıyorduk. 19. gun den kalan spermler acaba bugunude cıkartırmıkı dıye dusundum:):) pekı bugun calısma yapsam yarına gerek kalıyormu

canım koyu çizgi çıktığı gün yumurtladın demek oluyor...
yani 24-36 saat içerisinde çatlayacak demek bu..
yumurta çatlamadan döllenemez..
koyu çizginin ertesi gününde silik çıkması demek yumurtan çatladı ve döllenmeye hazır demek...
bugün ihtimalinin en yüksek olduğu gün..
sen bilirsin...

canım bende bılmıyorumkı kafam karıstı oyuzden .tamam ozaman bugun calısma yapalım:)) ayy ıns tutarr yaa canım senınde hayırlı olsun bebısın allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.

ya arkadaşlar bu çift çizgiyi gördüğümüzde yumurta çatlayacak anlamına mı geliyor yoksa çatlamayadabilir öi ben bunu çok merak ediyorum bir bilginiz var mı

Çatlıyor bebeğimmm yumurta tüplere atılıyor en geç 12 saat içinde ilişki olmalı yada 1 gün öncdn tüplerde sperm beklemeli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çatlıyor bebeğimmm yumurta tüplere atılıyor en geç 12 saat içinde ilişki olmalı yada 1 gün öncdn tüplerde sperm beklemeli

benimde aklıma o takılıyor acaba yumurtam çatlıyor mu diye yani çift çizgiyi gördüysek eğer yumurta çatlıyacak anlamına geliyor doğru değil mi?? sizce çatlamama durumu söz konusu olur mu çift çizgiyi gördüğümüz halde...ben çünkü çalışmalara başladım ovulasyonda 3 gündür silik çkıyor

5 gün kala başlıycam canım sabırsızlanıyorun napıyım neticede testlerden erken sonuç alanda çok var

aynen canım ya ocak anneleri bölümünden bir arkadaşla yazıştım 7-8 gün varken öğrenmiş:44: çatlıycam meraktan:18: bişey sormak istiyorum bende bugün su gibi akıntı var sendede oldumu?

Blmem Allahın işi ama bi problemin yoksa kist gbi falan çatlıyor genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…