- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #2.781
belirti olarak midem kötü canım ekşi acı su geliyor ağzıma bel, baş ağrısı ve bide uykusuzluk çok var ama bilmiyorum içimde umutsuzluk var bu ayda olmayacak gibi
bugünü değerlendir mutlakaaaa
canım 19. gun calısma oldu ust uste yaparsak sperm kalıtesız olur dıyorlar teredduutte kaldım ne yapacagımı.bugun ve yarın calısma olsunmu dıyorsun
Bnce olsn eşini iyi besleeee keçiboynuzu yedr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bugunmu yapmalıyız. 1 gun arayla calısma yapıyorduk. 19. gun den kalan spermler acaba bugunude cıkartırmıkı dıye dusundum:):) pekı bugun calısma yapsam yarına gerek kalıyormu
Tatlm 19, gün yumurtlamşsn sn inşllh tutmştur testi bırak bitmş
tamam canım cok sagolll. ayy ınss bu ay tutar yaa
Tatlm 19, gün yumurtlamşsn sn inşllh tutmştur testi bırak bitmş
canım bendede felaket bel ağrısı var ama bence ben üşüttüm :2: neyse teste ne zaman başlıyosunuz?
canım koyu çizgi çıktığı gün yumurtladın demek oluyor...
yani 24-36 saat içerisinde çatlayacak demek bu..
yumurta çatlamadan döllenemez..
koyu çizginin ertesi gününde silik çıkması demek yumurtan çatladı ve döllenmeye hazır demek...
bugün ihtimalinin en yüksek olduğu gün..
sen bilirsin...
ya arkadaşlar bu çift çizgiyi gördüğümüzde yumurta çatlayacak anlamına mı geliyor yoksa çatlamayadabilir öi ben bunu çok merak ediyorum bir bilginiz var mı
5 gün kala başlıycam canım sabırsızlanıyorun napıyım neticede testlerden erken sonuç alanda çok var
benimde aklıma o takılıyor acaba yumurtam çatlıyor mu diye yani çift çizgiyi gördüysek eğer yumurta çatlıyacak anlamına geliyor doğru değil mi?? sizce çatlamama durumu söz konusu olur mu çift çizgiyi gördüğümüz halde...ben çünkü çalışmalara başladım ovulasyonda 3 gündür silik çkıyorÇatlıyor bebeğimmm yumurta tüplere atılıyor en geç 12 saat içinde ilişki olmalı yada 1 gün öncdn tüplerde sperm beklemeli
5 gün kala başlıycam canım sabırsızlanıyorun napıyım neticede testlerden erken sonuç alanda çok var
benimde aklıma o takılıyor acaba yumurtam çatlıyor mu diye yani çift çizgiyi gördüysek eğer yumurta çatlıyacak anlamına geliyor doğru değil mi?? sizce çatlamama durumu söz konusu olur mu çift çizgiyi gördüğümüz halde...ben çünkü çalışmalara başladım ovulasyonda 3 gündür silik çkıyor
canım bende bılmıyorumkı kafam karıstı oyuzden .tamam ozaman bugun calısma yapalım:)) ayy ıns tutarr yaa canım senınde hayırlı olsun bebısın allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.
slm
senin bat ta 19uydu değilmi?
Blmem Allahın işi ama bi problemin yoksa kist gbi falan çatlıyor genelde
aynen canım ya ocak anneleri bölümünden bir arkadaşla yazıştım 7-8 gün varken öğrenmiş:44: çatlıycam meraktan:18: bişey sormak istiyorum bende bugün su gibi akıntı var sendede oldumu?
Evet canim. Geri sayima geçeceğiz insaallah ;-) ama normalde hep psikolojik belirtiler yaşardım. Ilk kez tık yok :-D bir tuhafim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?