Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

İnşalllah kuzum adete kdr bırakmıcam ilişkiyi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynn ama adete 5 gun varken bırakcakmısın bna ole dedı doktr
bn ıkı gunde bı dewam edıorum ılıskıye ama bugun yumurtalar catlıo galba 14 gun
artık hergun ılıskı haftaya carsambaya kadar :))))) adamda bıtı ama yapcak bişi yok bıde kecı boynuzu ozu yıyom esımde yıyıo ıns olur ya bu ya
ck usuluom psıkolojı alt ust oldu bu ayda olmassa naparım bılmıo m hıc

benimde 3mayıstı adet olmadım test yaptım soluk çizgi çıktı 2 gün sonra birdaha yaptım birazdaha koyuydu çarşamba günü kanda baktırdım 600 çıktı rabbim hepinize nasip etsin inş ama bir düşük yaşadım daha tam anlamıyla sevinemiyorum nedense rabbim meleğime tüm meleklerine yardım etsin kuzucuklar allaha emanet. RABBİM hepinize nasip etsin cani yürekten diliyorum inş bu arada önce allahın izniyle daha sonra soğan suyunun çok faydasını gördüm bilginize:emir_bebek:

Canım hayırlı olsun bişey soracaktım akıntın var mıydı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tekrar düşük yaparım die çok korkuorum canım inan doktor 3ay bekle dedi ama günler bile zor geçio normalde bebek düşünmüodum ilk korunmayu bıraktığım ay hamile kalmışım eşim kaza yapmıştı hiç dikkat edemedim kanamam olunca adet sandım düşük yapmışım çok geç doktora gittim şimdi okadar istiyorum ki bebeğim olsun kısmet herkese hayırlı sağlık lı evlat versin rabbim

Ben de kurtaj oldum 3 ay once 3 aydir olmuyor olacak diye bir sart yok ki nasip meselesi

tekrar düşük yaparım die çok korkuorum canım inan doktor 3ay bekle dedi ama günler bile zor geçio normalde bebek düşünmüodum ilk korunmayu bıraktığım ay hamile kalmışım eşim kaza yapmıştı hiç dikkat edemedim kanamam olunca adet sandım düşük yapmışım çok geç doktora gittim şimdi okadar istiyorum ki bebeğim olsun kısmet herkese hayırlı sağlık lı evlat versin rabbim

canım geçmiş olsun nisan 22 de yaptım benim çok küçüktü seninki kaç haftalıktı bu arada

kızlarr bugun 20. gun ovulasyon testı sılıklesmeye basladı. 16. gun ve 19. gun calısma oldu. sımdı bugunmu yoksa yarınmı calısma olmalı.sızce teste devam edeyımmı daha. bat 20 mayıs Eki Görüntüle 1107872

Tatlm 19, gün yumurtlamşsn sn inşllh tutmştur testi bırak bitmş

kızlarr bugun 20. gun ovulasyon testı sılıklesmeye basladı. 16. gun ve 19. gun calısma oldu. sımdı bugunmu yoksa yarınmı calısma olmalı.sızce teste devam edeyımmı daha. bat 20 mayıs Eki Görüntüle 1107872

2-3 gün üst üste ilişki olsn cnm

Back