- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 198
- 37
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #2.821
kızlar nasılsınız . ben klomen içtikten sonra yumurta çatlatma iğnesi vuruldum bugün 6 gün oldu agrım olduğu için doktora gittim yumurtalıkların süper dedi fakat bende öyle şeyler oluyoki kendimi hamile sanıyoorum bel ağrım aşırı uyku duygu bozukluğum acaba diyorum iğneden önce gebemi kalmıştımne dersiniz bi akıl bi yorum
belkide gebelik olduğu için öyledir canım hemen üzülme birde gebelik belirtileri kişiden kişiye değişiyor mesela oğlumda benim göğüslerimde aşırı hassasiyet ağrı olmuştu ama şu an hamile olan arkadaşlarıma sorduğumda hiç göğüs ağrılarının olmadığını söylüyolar
canım iğnenin etkisi olabilir inşallah bebişin tutunmuştur hayırlı haberlerini verirsin iğneden önce hamile kalsan herhalde doktorun farkederdi
Sizlerden güzel haberler alırım da bana da destek verir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yumurtan çatlamadan zaten hamile kalamazsın doktor iğneden önce yumurtanın olgunlaşmasından anlar diye tahmin ediyorum ama inşallah öle de böylede hamilesindir ki doktorun umutlu konuşmuş vardır bir bildiğicanım doktor iğneden önce filan muayene etmemişti hani tahlil filan olmadı inş.tutunmuştur canım doktor ikiz bekliyorum filan diyo beni dahada umutlandırıyo
canım bugunmu yapmalıyız. 1 gun arayla calısma yapıyorduk. 19. gun den kalan spermler acaba bugunude cıkartırmıkı dıye dusundum:):) pekı bugun calısma yapsam yarına gerek kalıyormu
Canim esine keciboynuzu bal pekmez ne varsa yedir cunku spermlerin tuplere varmasi 10 saat suruyomus 3 gun araliksiz yap insallah bebisin olur dollenir ben gecen ya koyudan sonra 1 kez yaptim olmadi akintini kontrol et yumurta akini gorunce catlamis oluyo tamam mi bebegim bol sans banada dua et bugun 15. Gun belli belirsiz hala cizgim
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
evet canım bekliyordum ve çok da istiyordum aramızda çok fark yok bakalım ne zaman hastalancaz birde benim lekelenme pazartesi daha yeni bitti ovulasyon halen çift çizgi anlamadım yumurtluyor muyum yoksa hormonlarda mı sorun var....peki senin değer sıfırlanmadı mı halen kanaman var
yumurtan çatlamadan zaten hamile kalamazsın doktor iğneden önce yumurtanın olgunlaşmasından anlar diye tahmin ediyorum ama inşallah öle de böylede hamilesindir ki doktorun umutlu konuşmuş vardır bir bildiği
canım iğnenin etkisi olabilir inşallah bebişin tutunmuştur hayırlı haberlerini verirsin iğneden önce hamile kalsan herhalde doktorun farkederdi
canım ben pazartesi gittim değer 1,2 den küçük çıktı parçada kalmamış doktorum metiler diye bir ilaç vermişti o bitti benim lekelenmelerde bitti...birde bazı arkadaşlardan okudum 35 40 gün lekelenmesi süren varmış seninde belki öledir...yumurtlama günümü bilmiyorum canım test yapıp yakalamaya çalışıyorum çift çizgi giderek koyulaştı ama hormondan mı yoksa gerçekten yumurtlamadan mı anlamadım...doktor bana 1 ay korun dedi başka doktor da korunma dedi bende korunmuyorumCanım tekrar nasip eder inşallah rabbim sudan çıkmış balık gibiyim bugün cuma hala kanamam var benim salı günü gittiğimde değer 8lerdeydi pazartesi yine gidicem nie bukadar uzun sürdü anlamadım ama canım hormanal olabilir normalde yumurtlama günü geçti dimi senin doktor bekle dedimi sana canım yaaa ne kötü bişi bu ya
amin canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzinşallah canım test yapacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum zor tutuyorum kendimi test yapmayım diye kiii yapsamda iğnenin etkisinden pozitif çıkıyo :) Rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inş
bende yeni düşük yaptım kendimi halen hamile hissediyorum benim durum daha vahim bu psikoloji bizi delirtcek bu gidişlebncede farkeder sennkı psıkolojık bn gecen ay kusuodum ya doktr psıkolojık dedı
ama inş tutmustr ılıskıyı bırakmasaydı keske adete bı hafta kalana kadar ılıskı
ÜZülme ltfn cnm bnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ben pazartesi gittim değer 1,2 den küçük çıktı parçada kalmamış doktorum metiler diye bir ilaç vermişti o bitti benim lekelenmelerde bitti...birde bazı arkadaşlardan okudum 35 40 gün lekelenmesi süren varmış seninde belki öledir...yumurtlama günümü bilmiyorum canım test yapıp yakalamaya çalışıyorum çift çizgi giderek koyulaştı ama hormondan mı yoksa gerçekten yumurtlamadan mı anlamadım...doktor bana 1 ay korun dedi başka doktor da korunma dedi bende korunmuyorum
Uzulmuyorum gecen ayda boyle olmustumda bugun bi tuhafim burcum ya icim daralio annemi babami kardesimi aradim biraz dagildi kafam bebis degil sikintim gibi icim buruk sebepsiz yereinsallah koyulasir pazartesi doktora gidecegim gun 18.gunum olacak yumosu doktor gorur herhalde dimi eger buyukse catlama ignesi yaptirayim mi sence ?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
benim doktorum çok iyi idi canım psikolojik olarak da çok yararı oldu 2 3 günde bir çağırdı en son pazartesi gittim temiz dedi öteki ay gel dedi ve ben zaten parçalarla attığımı fark ettim 2 kere et parçası düşürdüm daha önce öyle birşey yaşamamıştım...sende biraz daha bekle bakalım canım belkide seninde hormonlarla ilgili o yüzden uzun sürmüştür önemli olan zaten rahmin temiz kalması ve değerin sıfırlanması ki seninde 8 lere kadar inmiş...ben şuan iyiyim ara ara üzülüyorum ama veren de rabbim alan da ...bir de sağlıksız bebek tutunamazmış oı yüzden üzülme güçlü ol en azından hamile kalabiliyormuşuz öle diyelimBana ne ilaç verdi ne bişi zaten okadar garip oldu ki tatilde başka şehirdeydim öğrendiğim de orda bi göründüm doktora yaşadığım ilde bir başka doktora gittim olur sıkıntı yok dedi muayne etti rahim duvarı inceliyor dedi sıkıntı yok dedi sol tarafımdada kist varmış ama hamile kalmadan 2ay önce tüm testlerim temiz çıkmış tı kist ne alaka dedim bebeğin beslenmesi için oluşabilir dedi adetle atarsın dedi srn şansını dene canım kanaman ypkw çabuk toparlamışsın maşallah inş yumurtlama günündür hormanal değildir çabucak atlatırsın bu kayıp duygusunu
Ne oluo burdaaaaaa
bende yeni düşük yaptım kendimi halen hamile hissediyorum benim durum daha vahim bu psikoloji bizi delirtcek bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?