Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

canım iğnenin etkisi olabilir inşallah bebişin tutunmuştur hayırlı haberlerini verirsin iğneden önce hamile kalsan herhalde doktorun farkederdi

bilmem birden umutsuzluğa bağladım

canım iğnenin etkisi olabilir inşallah bebişin tutunmuştur hayırlı haberlerini verirsin iğneden önce hamile kalsan herhalde doktorun farkederdi

canım doktor iğneden önce filan muayene etmemişti hani tahlil filan olmadı inş.tutunmuştur canım doktor ikiz bekliyorum filan diyo beni dahada umutlandırıyo

canım doktor iğneden önce filan muayene etmemişti hani tahlil filan olmadı inş.tutunmuştur canım doktor ikiz bekliyorum filan diyo beni dahada umutlandırıyo
yumurtan çatlamadan zaten hamile kalamazsın doktor iğneden önce yumurtanın olgunlaşmasından anlar diye tahmin ediyorum ama inşallah öle de böylede hamilesindir ki doktorun umutlu konuşmuş vardır bir bildiği

canım bugunmu yapmalıyız. 1 gun arayla calısma yapıyorduk. 19. gun den kalan spermler acaba bugunude cıkartırmıkı dıye dusundum:):) pekı bugun calısma yapsam yarına gerek kalıyormu

Canim esine keciboynuzu bal pekmez ne varsa yedir cunku spermlerin tuplere varmasi 10 saat suruyomus 3 gun araliksiz yap insallah bebisin olur dollenir ben gecen ya koyudan sonra 1 kez yaptim olmadi akintini kontrol et yumurta akini gorunce catlamis oluyo tamam mi bebegim bol sans banada dua et bugun 15. Gun belli belirsiz hala cizgim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

ÜZülme ltfn cnm bnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım tekrar nasip eder inşallah rabbim sudan çıkmış balık gibiyim bugün cuma hala kanamam var benim salı günü gittiğimde değer 8lerdeydi pazartesi yine gidicem nie bukadar uzun sürdü anlamadım ama canım hormanal olabilir normalde yumurtlama günü geçti dimi senin doktor bekle dedimi sana canım yaaa ne kötü bişi bu ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yumurtan çatlamadan zaten hamile kalamazsın doktor iğneden önce yumurtanın olgunlaşmasından anlar diye tahmin ediyorum ama inşallah öle de böylede hamilesindir ki doktorun umutlu konuşmuş vardır bir bildiği

inşallah canım test yapacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum zor tutuyorum kendimi test yapmayım diye kiii yapsamda iğnenin etkisinden pozitif çıkıyo :) Rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inş

bncede farkeder sennkı psıkolojık bn gecen ay kusuodum ya doktr psıkolojık dedı
ama inş tutmustr ılıskıyı bırakmasaydı keske adete bı hafta kalana kadar ılıskı

canım ben pazartesi gittim değer 1,2 den küçük çıktı parçada kalmamış doktorum metiler diye bir ilaç vermişti o bitti benim lekelenmelerde bitti...birde bazı arkadaşlardan okudum 35 40 gün lekelenmesi süren varmış seninde belki öledir...yumurtlama günümü bilmiyorum canım test yapıp yakalamaya çalışıyorum çift çizgi giderek koyulaştı ama hormondan mı yoksa gerçekten yumurtlamadan mı anlamadım...doktor bana 1 ay korun dedi başka doktor da korunma dedi bende korunmuyorum

amin canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

bncede farkeder sennkı psıkolojık bn gecen ay kusuodum ya doktr psıkolojık dedı
ama inş tutmustr ılıskıyı bırakmasaydı keske adete bı hafta kalana kadar ılıskı
bende yeni düşük yaptım kendimi halen hamile hissediyorum benim durum daha vahim bu psikoloji bizi delirtcek bu gidişle

ÜZülme ltfn cnm bnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Uzulmuyorum gecen ayda boyle olmustumda bugun bi tuhafim burcum ya icim daralio annemi babami kardesimi aradim biraz dagildi kafam bebis degil sikintim gibi icim buruk sebepsiz yere insallah koyulasir pazartesi doktora gidecegim gun 18.gunum olacak yumosu doktor gorur herhalde dimi eger buyukse catlama ignesi yaptirayim mi sence ?

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Bana ne ilaç verdi ne bişi zaten okadar garip oldu ki tatilde başka şehirdeydim öğrendiğim de orda bi göründüm doktora yaşadığım ilde bir başka doktora gittim olur sıkıntı yok dedi muayne etti rahim duvarı inceliyor dedi sıkıntı yok dedi sol tarafımdada kist varmış ama hamile kalmadan 2ay önce tüm testlerim temiz çıkmış tı kist ne alaka dedim bebeğin beslenmesi için oluşabilir dedi adetle atarsın dedi srn şansını dene canım kanaman ypkw çabuk toparlamışsın maşallah inş yumurtlama günündür hormanal değildir çabucak atlatırsın bu kayıp duygusunu

Ne oluo burdaaaaaa

benim doktorum çok iyi idi canım psikolojik olarak da çok yararı oldu 2 3 günde bir çağırdı en son pazartesi gittim temiz dedi öteki ay gel dedi ve ben zaten parçalarla attığımı fark ettim 2 kere et parçası düşürdüm daha önce öyle birşey yaşamamıştım...sende biraz daha bekle bakalım canım belkide seninde hormonlarla ilgili o yüzden uzun sürmüştür önemli olan zaten rahmin temiz kalması ve değerin sıfırlanması ki seninde 8 lere kadar inmiş...ben şuan iyiyim ara ara üzülüyorum ama veren de rabbim alan da ...bir de sağlıksız bebek tutunamazmış oı yüzden üzülme güçlü ol en azından hamile kalabiliyormuşuz öle diyelim

Kûn Fe Yekûn.

' Ol der ve olur! '...
Sözün bittiği yerdir ve kalemler durur.
Azametinin tescilidir, satırlar kırılır, dökülür...

Kun...Sözün başladığı yerdir! Kalbimden geçenlerin kağıda vurduğu, kalemimin lafzın haykırışa başladığı yerdir.
' Ol der ve olur! ' ya her şey...Kelamıma 'ol' dediği yerdir...

Bütün yasakların yasak olduğu, lafzının kelimelere büründüğü, her şeyin O'nun olduğu yerdir Kun! 'Olma'nın sorumluluğunu taşımaya başladığım an...Var oluşumun sebeb-i ziyaretini tefekkür ettiğim zamandır...Ve uçsuz
bucaksız düşüncelerimi dizginleyemeye çalıştığım, gözümün yaşını kelamımla sildiğim, semanın güzelliğinde O'nu fark
edip de korkumu dindirdiğim yerdir Kun

' Ol der ve olur! ' ya, gem vurulamayan hissiyatın yaratılışı da vuku bulur! Kun...O'nun 'ol' busesi...Hazin namelerini
arza indirdiği vakit yaşlarımla yanaklarımdan öptüğü busesi...Benim yerimdir...Evvelim, ahirim, ezelim, ebedimdir...

Kun!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…