Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

kızlar ben mayıs ayında hamile oldumm:):):):) darısı başınıza bu arada ben 5 haftalık hamileyim dün keseyi gördük inşallah yakın zamanda da kalbini duyarız nolur bana dua edin kalp atışını bi duysam rahatlıycam yaa:S:SS

benimde 3mayıstı adet olmadım test yaptım soluk çizgi çıktı 2 gün sonra birdaha yaptım birazdaha koyuydu çarşamba günü kanda baktırdım 600 çıktı rabbim hepinize nasip etsin inş ama bir düşük yaşadım daha tam anlamıyla sevinemiyorum nedense rabbim meleğime tüm meleklerine yardım etsin kuzucuklar allaha emanet. RABBİM hepinize nasip etsin cani yürekten diliyorum inş bu arada önce allahın izniyle daha sonra soğan suyunun çok faydasını gördüm bilginize

Kızlar şu anda test yaptm iki çizgi aynı renk akşama geç kalmam değilmiiiii :) ltfn söyleyinnn çift çizgi yaşasn yumurtluyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım değerlendirdin mi bakalım dünü ? Benimde bugün çift çizgi gözüktü :) Akşam umarım yorgun gelmez eşim

böyle haberler almak çok iyi geliyor, inşallah kalp atışını da duyarsın darısı başıma

Hosgeldn cnm bde 18 i.bakalm tecrubelermzi bilglermzi paylasalm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabikide cnm hoşgeldn bnmde 20 si :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşbuldum kızlarr işte ben biraz anlatayım bendeki durumları:) Mart ayında aşılama yaptırdım tutmadı benim 1 seneyi geçti çünkü bide bende pco var yumurta tembelliğide tabikide. Doktorumun dediğine göre yumurtlayamıyomuşum. bende nisan ayında aşılama tutmayınca kürleri yaptım incir kürü havuç kürü keçi boynuzunu bide çörek otu bal tarçın kürünü uyguladım yine tutmadı:) belki diyorum kürlerin etkisi bu ay etkili olur :) şuan batmalar var herzaman olduğu gibi onu artık belirtiden saymıyorum ben gerçi hiç belirti aramıcam artık çok yanılıyo insan. bayadır girmiyodum içimi döktüm yine :) çok şükür eşimde prob. yok ama artık dr. lardanda sıkıldım hep aynı şeyler bakalım biraz kendimi ve vücudumu dinlendiricem tedaviye ara verdim yani. sizlerde durumlar nasıl ?

Kızlar düşük sonrası hemen hamile kalabilir miyim hala kanamam sürüo kızlar moralim çok bozuk. Buarada Bebeği olanları tebrik ediyorum isteyenlerede tez zamanda versin rabbim...

Canim kanaman bitince 3 gun sonra gun asiri iliskiye gir nasipse hamile kalirsin canini sıkma olur insallah

Canim kanaman bitince 3 gun sonra gun asiri iliskiye gir nasipse hamile kalirsin canini sıkma olur insallah

Tekrar düşük yaparım die çok korkuorum canım inan doktor 3ay bekle dedi ama günler bile zor geçio normalde bebek düşünmüodum ilk korunmayu bıraktığım ay hamile kalmışım eşim kaza yapmıştı hiç dikkat edemedim kanamam olunca adet sandım düşük yapmışım çok geç doktora gittim şimdi okadar istiyorum ki bebeğim olsun kısmet herkese hayırlı sağlık lı evlat versin rabbim

Canım tebrik ederim ne güzel hayırlısıyla kucağına da al bebeğini herkese nasip olur bu güzel duygy inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…