• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

belirti olarak midem kötü canım ekşi acı su geliyor ağzıma bel, baş ağrısı ve bide uykusuzluk çok var ama bilmiyorum içimde umutsuzluk var bu ayda olmayacak gibi

Hayırlısı canim. Insaallah doğru sinyaldir. Normalde ben cok psikolojik belirti yasiyorum 12 aydir. Ilk kez tık yok. Bakalim geri sayalim 10 gün kaldi sanki 10 Asır gibi :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım hayırlı olsun bişey soracaktım akıntın var mıydı

var canım çünkü normalde pek akıntımolmaz benim ama arada akıntı geliyor hemen tuvalete koşuyordum korkuyordum kanmı falan diye tecrübeliyim düşüğümden dolayı ama nasıl diyeyim su gibi geliyordu. ama en çokta bel ağrısı felaket kalçama vuruyordu

var canım çünkü normalde pek akıntımolmaz benim ama arada akıntı geliyor hemen tuvalete koşuyordum korkuyordum kanmı falan diye tecrübeliyim düşüğümden dolayı ama nasıl diyeyim su gibi geliyordu. ama en çokta bel ağrısı felaket kalçama vuruyordu

canım sen düşükten kaç ay sonra hamile kaldın birde kaç haftalık düşük yaptın

desene o zaman ben hamiş değilim:43::43: bendede ilk kez böyle akıntı oluyo:44::44:

belkide gebelik olduğu için öyledir canım hemen üzülme birde gebelik belirtileri kişiden kişiye değişiyor mesela oğlumda benim göğüslerimde aşırı hassasiyet ağrı olmuştu ama şu an hamile olan arkadaşlarıma sorduğumda hiç göğüs ağrılarının olmadığını söylüyolar

canım geçmiş olsun nisan 22 de yaptım benim çok küçüktü seninki kaç haftalıktı bu arada

Sağol canım benimde çok küçüktü doktor 3haftalık falan dedi doktor net bişi söylemedi 19nisandan beri kanamam var sanada çok geçmiş olsun bekliomudun sen canım bebiş

kızlar nasılsınız . ben klomen içtikten sonra yumurta çatlatma iğnesi vuruldum bugün 6 gün oldu agrım olduğu için doktora gittim yumurtalıkların süper dedi fakat bende öyle şeyler oluyoki kendimi hamile sanıyoorum bel ağrım aşırı uyku duygu bozukluğum acaba diyorum iğneden önce gebemi kalmıştım :( ne dersiniz bi akıl bi yorum

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::2::2::2::2:

dinle beni bebeğim.
Bir yanık hasret var içimde.
Bir özlem, bitmeyen ardı arkası kesilmeyen,hep süren,
her zaman süren bir özlem bir sevda.
Sana özlem duyuyorum kavrulmuş toprakların suya özlemi gibi.
Gecenin gündüze,gündüzün geceye,bulutun yağmura,baharın çiçeğe,
çiçeğin sevgiye,bebeğin anneye,annenin bebeğe özlemi gibi.
Bende seni,seni özledim bebeğim.
Gündüzlerim de hayal,gecelerimde rüya oldun.
Nereye baksam,Ay'a Güneş'e,semaya sen varsın,seni
görüyorum,seni hissediyorum,kokunu,nefesini,sesini duyuyorum.
Bir tanem,özlemim,hasretim,sevdalım,aşkım,baharım,Güne ş'im
suyum,aldığım nefesim,damarlarda dolaşan kanım.
Bedenime hayat veren canım,neredesin,nerdesin, bu hasret yetmez mi?
Yetmez mi çektiğim sevdam,hasretim.özlemim yetmez mi?
Nerdesin bebeğim gel artık.... :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::2::2::2::2:

Sağol canım benimde çok küçüktü doktor 3haftalık falan dedi doktor net bişi söylemedi 19nisandan beri kanamam var sanada çok geçmiş olsun bekliomudun sen canım bebiş

evet canım bekliyordum ve çok da istiyordum aramızda çok fark yok bakalım ne zaman hastalancaz birde benim lekelenme pazartesi daha yeni bitti ovulasyon halen çift çizgi anlamadım yumurtluyor muyum yoksa hormonlarda mı sorun var....peki senin değer sıfırlanmadı mı halen kanaman var

kızlarr bugun 20. gun ovulasyon testı sılıklesmeye basladı. 16. gun ve 19. gun calısma oldu. sımdı bugunmu yoksa yarınmı calısma olmalı.sızce teste devam edeyımmı daha. bat 20 mayıs Eki Görüntüle 1107872

Canim bana kalirsa calismayi birakma devam et testede et canim cizgi olmayana kadar catlama suresi oluyo o zamanda silik cikiyomus calismada yap riske atma

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Back