- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #2.801
o şekilde akıntı bende hep olurdu bu ay yok bende anlamadım:44:
belirti olarak midem kötü canım ekşi acı su geliyor ağzıma bel, baş ağrısı ve bide uykusuzluk çok var ama bilmiyorum içimde umutsuzluk var bu ayda olmayacak gibi
Siboşmm 2 gün kalasıya bekle bence sonra bi üzülüosn bi umut adetii bklyrsn adet olunca 2 kez üzülmş oluosn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bendede felaket bel ağrısı var ama bence ben üşüttüm :2: neyse teste ne zaman başlıyosunuz?
ama dayanamıyorummm tatlımmm
Canım hayırlı olsun bişey soracaktım akıntın var mıydı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben geri sayıma bugün başaladım sanki biraz erken oldu ama napıyım dayanamadım
var canım çünkü normalde pek akıntımolmaz benim ama arada akıntı geliyor hemen tuvalete koşuyordum korkuyordum kanmı falan diye tecrübeliyim düşüğümden dolayı ama nasıl diyeyim su gibi geliyordu. ama en çokta bel ağrısı felaket kalçama vuruyordu
canım sen düşükten kaç ay sonra hamile kaldın birde kaç haftalık düşük yaptın
hımm tamam canım bende 22 nisanda yaptım düşük...o yüzden merak ettim..rabbim sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bebiş nasip etsin inşallah sana dadüşükten 6 ay sonra hamile kaldım cnm 5 haftalıktı düşüğüm
Ben tam 19 unda yapacağım
desene o zaman ben hamiş değilimbendede ilk kez böyle akıntı oluyo:44::44:
Ben okdar dayanamam kendimi taniyorum:18:
aynen bende canım zaten sabırsız bir insanım
Ben okdar dayanamam kendimi taniyorum:18:
canım geçmiş olsun nisan 22 de yaptım benim çok küçüktü seninki kaç haftalıktı bu arada
evet canım bekliyordum ve çok da istiyordum aramızda çok fark yok bakalım ne zaman hastalancaz birde benim lekelenme pazartesi daha yeni bitti ovulasyon halen çift çizgi anlamadım yumurtluyor muyum yoksa hormonlarda mı sorun var....peki senin değer sıfırlanmadı mı halen kanaman varSağol canım benimde çok küçüktü doktor 3haftalık falan dedi doktor net bişi söylemedi 19nisandan beri kanamam var sanada çok geçmiş olsun bekliomudun sen canım bebiş
Ben de kurtaj oldum 3 ay once 3 aydir olmuyor olacak diye bir sart yok ki nasip meselesi
kızlarr bugun 20. gun ovulasyon testı sılıklesmeye basladı. 16. gun ve 19. gun calısma oldu. sımdı bugunmu yoksa yarınmı calısma olmalı.sızce teste devam edeyımmı daha. bat 20 mayıs Eki Görüntüle 1107872
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?