Masumm'un Başarı Öyküsü 28 Kilo Verdi

Kenidnizi baştan yaratmışsınız resmen Tebrik ediyorum sizi..
Bende ramazandan sonra diyetisyenin yolunu tutacağım..

başarını canı gönülden tebrik edrim masum çok heveslendim ve çok gaza geldim senin sayende
benim sana sormak istediğim bir soru var gece kalkıp yemek yiyomuşsun eskiden...benimde bu hastalığım hamileliğimle başladı.Kızım üç yaşında ve ben hala gece kalkıp yemek yiyorum.Gündüz normal beslenen biriyim ama sanki gece saat 2.00 la 3.oo civarı bi canavar çıkıo ve beni doğru dolaba yönlendiro yediğm şeyler hep tatlı ağırlıklı oluo.normalde reçeli balı pek sevmem hiç tatlı bulamazsam bunları tüketiyorum ne yapcağımı şaşırmış durumdayım
sorum şu sen nasıl kurtuldun bu gece yemelerinden neler yaptın beni yönlendirebilrisen çok sevinirim
tekrar tekrar tebrik ediyorum seni

inşallah vericem o güzel haberleri ....çok teşekkür ederim abla:) hep korkuyordum ya pko.dan kurtulamazsam,bir ömür bu rahatsızlığım sürerse diye ama sizin hikayenizi okuyunca moralim düzeldi :)

Kilo vermeniz bir yana PKO'yu bu şekilde yenmenize çok sevindim.Hayran kaldım azminize.
İnşallah bende hayal ettiğim kıloma bu sekılde düşerim.
Kılolarım çok direçli çıkıyor artık benimde.30 günde 4 kılo verebildim.Ama yılmak yok.
Devam edicem bende.
Umarım hayal ettiğiniz kıloya bır an önce ulaşırsınız.

bende 14 kilo verdim pcosluyum cumartesi doktora gittim bana dediği pcos var ama sedromu yok o ne demek ne olur yardım edin 9 sene oldu tüp bebek önerdi tekrar ben gittiğimde pcosun aşırı olduğunu söylemişlerdi cumartesi pcos var ama sendromu yok dedi bilginiz var mı

Banucum;

Sen bir Anka Kuşusun canım küllerinden yeni baştan doğan..
Kendine saygısıyla azmini birleştirip,
Hiç yılmadan ,bitmeden,tükenmeden arada tökezlesen de hiç vazgeçmeden,
Hedefine kilitlendin ve başardın..
Çok saygı duyuyorum sana canım..
Sen bahanelerimizin karşısındaki çelik gibi duvarsın..
Kendine yeni bir hayat hediye ettin hiç kimseden medet ummadan ..
Bu senin başarın canım güle güle keyfini sür..
En az 10 yaş atmış,fıstık gibi 2 çocuk annesi çıtır..
Yürü be kim tutar seni
2 Küçük bir büyük adamınla ömür boyu mutluluklar diliyorum sana canım..
Geliyorum arkandan

nihalcim ne güsel sözler bunlar şımardım bak şimdi
gel arkamdna hadi bakem

merhabaa dr nuz ne dmek istdi anlamadm bende ,
acba belirtileirmi çok az bendede öleydi ve ha mile kaldım ben hemen
eger ki 9 yıldır bebek sahibi olamıyorsanız tüp bebek yapıyorlar

canımmm...yol arkadaşımm..hırslı inatçı arkadaşım ...sabır küpüm bizlerin 1haftada verdiği 1 kiloyu bazen haftalarca bıkmadan usanmadan azmedip verdin sen...tebrik ederim gururumsun

canımmm...yol arkadaşımm..hırslı inatçı arkadaşım ...sabır küpüm bizlerin 1haftada verdiği 1 kiloyu bazen haftalarca bıkmadan usanmadan azmedip verdin sen...tebrik ederim gururumsun

ahhh cnm ortim benim nerelerdesinnnn dönsen ya bize artıkkkkk
tşk ederimmm güsel sözler için cnmmmm

süpersin canım darısı başıma inşallah bende 1.5 ay olcak 5 kilo verdm ama ramazan dolayısıyla aksadı ve azmime azim kattın resmen umarım bende bir gün 60lara düşerim gerçi şimdilik 80lere düşsem yeter

tebrikler gerçektenn! sizi görünce veremediğim kendi 3-5 kilo fazlamdan utandım değişiminiz ve azminiz harika

tebrik ederim. ikiz bebekler dışında yazı bana beni anlattı. inşallah azmimi düşürmem. tşk ederim ayrıca umut verdin

yaşadıklarımız genelde aynı resimlerinde aynı kendimi gördüm okurken ağladım neden bende 65 olmayayım dedim ama okadar uzak geliyoki bana inşallah yaparım
tebrik ediyorum azminden dolayı

tebrıkler supersın

öncelikle seni tebrik ediyorum bu başarından ötürü canım

bnm kardeşimde 98 kilo ve 18 yaşında gencecik bi kız

onun için soruyorum, zayıfladığında sarkmalar oldumu?

nasıl gözüküyor sonrasnda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…