Masumm'un Başarı Öyküsü 28 Kilo Verdi

ayakta alkışlarım seni:)gerçekten baştan yaratılmışsın sanki.kim der ki ikiz annesi diye:)bebişlerde çok sevimli ya

Merhaba canım seni canı gönülden kutluyorum. .bende 5 yıldır evliyim 2 sene önce ikizlerimi kaybettim sonra kortizon ilaçları kullandım 15 kilo aldım hamile kaldım ve oburlugum yüzüne 30 kilo aldım. .Toplam 45 kilo 7-8 sene önceki kilom şimdi benim dusmanim. .ben rejime başlıyorum ama çok çabuk bırakıyorum çikolataya ve egeliyiz yogurtlamalara (ekmekle) dayanamıyorum. .size rica etsem bu zorlu serüvenimde bana destek olurmusunuz? Özelden msnden nerden olursa?cevabınızı dört gözle bekliyorum

merhabaa başısagolsun öncelikle
şimdi yine bir bebeişin var degilmi? allah ona uzun ömürler versinn
cnm bend ekilo aldım şuan 72 kilo ile devame diyorum ben monti diyeti yapıyorum
sana özel msj gönderemedimmm.. istersen monti diyetine gel kafana yatarsa yaparsın

Amin canım. .tamam canım bana neden özelden msj atamiyorsun? Kapalimi acaba? Tamam hemen geliyorum oraya ama birbirimizi ordada bulalım bana yardım edin ben pes etmiyeyim. .ben spor yapamıyorum ama çünkü bulunduğum yerde spor salonuda yok yuruyuste yapamam soğuk bebeklede imkansız çok bahaneler siraladim galiba:)

Canım monti diyeti nasıl yapılıyor bebeklede güzelce okuyamadim çok yaramaz:) msjlar da yazdiysan gormediysem kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim:)

Ne kadar güzel anlatmışsınız . Emeğinizin karşılığını da almışsınız ne mutlu size. Şu an bebek fikrini erteleyip önce ideal kiloma düşmeyi istiyorum bende. İsteyince olacağını gördüm. Umarım en kısa sürede en istediğiniz kiloya inersiniz :)

Vay be banum yeni okudum hikayeni
Ne güzel yazmışsın kardeşim kutlarım

merhaba
93 kiloyum ve mutlu degilim..
hiç mutlu olamiyorum düğün günü somon rengi elbise giydiğimde herkes bana küçümseyerek baktığın an içim yandi..
hiç yakıştıramiyorum kendime.. ne yapıcam ya eşim bile ZAYIFLA ARTIK diyo. beğenmiyor bu halimi. sağlılığımı düşünüyor.
ama diyete hiç umudum yok. yapamiyorum beveremiyorum ne yapsam olmuyor çok mutsuzum

kaç ayda 28 kilo verdiniz?
Gel beraber zayiflayalim ne dersin arkadasim?
Ben Ankara'dayım sen kim bilir nerdde..
Birbirimizi tanimayiz etmeyiz..
Ama halimizi en iyi biz anlariz
Aynı kilodayiz
VE İKİMİZ DE BİLİYORUM Kİ DİYETİSYEN KİTABİ YAZACAK KADAR KURALLARA HAKİMİZ.
İş sadece uygulamakta.

Ne dersin

olur niye olmasin

benim kilo sorunum var ve veremiyorum napıcam bilmiyorum.

Yok ben yapamıycam... Mide balonu taktiriyorum,istahima engel olurum sandim ama.. olmuyor
Diyeti bin kez denedim hep geri aldım
Haftaya salı taktiriyorum
mide balonu nasıl oluyo.
ben 2 hafta sıkı bir diyetle 5 kilo vermişim. sanirim verdiğimi geri almak zorundayim ya almak da istemiyom. ekmek yemiyorum. spor da hep vardir:) limonlu suyu içiyom bakam.

mide balonu nasıl oluyo.
ben 2 hafta sıkı bir diyetle 5 kilo vermişim. sanirim verdiğimi geri almak zorundayim ya almak da istemiyom. ekmek yemiyorum. spor da hep vardir:) limonlu suyu içiyom bakam.

Canım sen ben gibilerin vücut kitle indeksi tup mide ameliyatı için uygun değil....onu 120 kilo filan oluyor.
Tatlıyı bıraktim insulin de düştü
Ama Spor ve saglikli beslenme alışkanlığı bende yok. Hep verdiğimi geri alıyorum

Mide balonu ise, anestezi bile yapmadan sedasyonla uyutuyorlar..dikiş Yok kesip biçme yok, sadece endoskopi ile midene girip silikonlu Bir balonu orada şişirip bırakıyor 6-12 ay
Ve hep tok-dolu mide geziyorsun haliyle
O sure içinde daha kolay zayifliyorsun işte

Ama sonrası çok riskli,balon çıkınca yeniden eski haline donmemen,6-12 ay içinde akillanmis olman lazım

bilmiyordum pelin öztekin de mide balondasn ameliyat olmuştu. baya incecik olmuştu çikartti mi bilmiyorum.
yemiyo bişeyi.
valla zayıflamak için hiç bişey yememek lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…