Masumm'un Başarı Öyküsü 28 Kilo Verdi

yaşadıklarımız genelde aynı resimlerinde aynı kendimi gördüm okurken ağladım neden bende 65 olmayayım dedim ama okadar uzak geliyoki bana inşallah yaparım
tebrik ediyorum azminden dolayı

merhaba cnmmm inanki biri bana 6 lı kilollarda olcaksın dese inanmazdım
arkadaşım 65 kilo idi senin kadar olsam daha ne derdim. ve şimdii 65 i begenmiyorum sende iste yeterkii:KK16::KK16::KK16::KK16:
tebrıkler supersın
tşk ederim..:KK16::KK16::KK16:
öncelikle seni tebrik ediyorum bu başarından ötürü canım :KK71:

bnm kardeşimde 98 kilo ve 18 yaşında gencecik bi kız :KK43:

onun için soruyorum, zayıfladığında sarkmalar oldumu?

nasıl gözüküyor sonrasnda?

benim çok sarkmam olmadı hep spor yaptım çünküü
bir kaç yerde var oda tabi yaş ve dogum farktöründen kaynaklı

Tebrikler, çok güzel bir değişim olmuş, gençleşmişsin :) Umarım hedefine de en kısa zamanda ulaşırsın ve biz de yeni resimlerini görmüş oluruz. :KK66:

banucum 80-89 topiğinden seni takip edip başarı öykünü okudum. çok tebrik ederim cnımmm

bende çok yavaş çalışan bir metob. sahibim. ama sen verdiysen ben neden veremiyim dimi ...

senin gibi 38 beden ve o kilolarda olacağımı düşünmek beni çok heyecenlandırıyor. öncede 1 senemi 1 sene dayanılırmı ya derdimmmmm.... şimdi siz varsınız canımmm

ne olur desteklerinizi esirgemeyinnn.

şimdiden çok teşekkür ederim canım

10 yas genclesmıs gıbısınız..taktır ettım..umarım o eskı gunler sadece mazıde kalır..

canım gerçekten tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorum seni nasıl güzel bir azimdir bu tebrikler bacım :KK71:

super tebrik ediyorum...ac kaldigin gunler oldumu?bide nasil spor yaptin gun boyu
merhabaaa
öncelikle teşekür ederimm cnm aç kalmadım tabiki zayıflamak aç kalmak degildir aç kalmak metabolizmayı yavaşlatır vee zayıflatmazz sanılanın terisne 6 ögün beslendimm ögünleirmi mutlaka yedimm
yoksun kaldım bazı şeylerden tabiki ama aç kalmadım hiç bir zamann
spor olaraktaa ilk zmanlar evdeki spor aletlerimi kullandım bisiklet,twist ve mekik aleitmi
sonra yaz geldi dışarda yürümeye başladım ,şuan lesile yapıyorum evde
platese başlıycam bi dönem yaptım ama şimdi yayında olmadıgı için ara verdim:)

ve benim ikiz çocuklarım var ozman 15 aylıklardı bir taraftan onlaraa şarkı söyler oyalamak için bir taraftanda pedal çevirirdimmm:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Tebrikler, çok güzel bir değişim olmuş, gençleşmişsin :) Umarım hedefine de en kısa zamanda ulaşırsın ve biz de yeni resimlerini görmüş oluruz. :KK66:

teşekür ederim sona yaklaştıkça zor gidiyor birazz:KK24::KK24::KK24:
banucum 80-89 topiğinden seni takip edip başarı öykünü okudum. çok tebrik ederim cnımmm

bende çok yavaş çalışan bir metob. sahibim. ama sen verdiysen ben neden veremiyim dimi ...

senin gibi 38 beden ve o kilolarda olacağımı düşünmek beni çok heyecenlandırıyor. öncede 1 senemi 1 sene dayanılırmı ya derdimmmmm.... şimdi siz varsınız canımmm

ne olur desteklerinizi esirgemeyinnn.

şimdiden çok teşekkür ederim canım

tunacımm cnm benim sen çok azimlisin ve inanıyorum sneind eöykünü okuycaz burada:))

10 yas genclesmıs gıbısınız..taktır ettım..umarım o eskı gunler sadece mazıde kalır..

teşekür ederim........

tebrikler.:nazar:. inanınca oluyor gerçekten. başarı hikayeleri okumak Güç veriyor
teşekür edeirm cnm bol bol okuyun başarı hikayeleirniii hergün okuyun, begendikleirniziii tekrar tekrar okuyun nacizane tavsiyem budur:KK34::KK34::KK34:

canım gerçekten tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorum seni nasıl güzel bir azimdir bu tebrikler bacım :KK71:

teşekür edeirmmm.. isteyince oluyor demekkiiii kot giymek hayaldi benim içinnn:KK31:
hayaldi gerçek oldu:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:(ali agaoglu=)

merhabaaa
öncelikle teşekür ederimm cnm aç kalmadım tabiki zayıflamak aç kalmak degildir aç kalmak metabolizmayı yavaşlatır vee zayıflatmazz sanılanın terisne 6 ögün beslendimm ögünleirmi mutlaka yedimm
yoksun kaldım bazı şeylerden tabiki ama aç kalmadım hiç bir zamann
spor olaraktaa ilk zmanlar evdeki spor aletlerimi kullandım bisiklet,twist ve mekik aleitmi
sonra yaz geldi dışarda yürümeye başladım ,şuan lesile yapıyorum evde
platese başlıycam bi dönem yaptım ama şimdi yayında olmadıgı için ara verdim:)

ve benim ikiz çocuklarım var ozman 15 aylıklardı bir taraftan onlaraa şarkı söyler oyalamak için bir taraftanda pedal çevirirdimmm:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

teşekür ederim sona yaklaştıkça zor gidiyor birazz:KK24::KK24::KK24:

tunacımm cnm benim sen çok azimlisin ve inanıyorum sneind eöykünü okuycaz burada:))

teşekür ederim........

teşekür edeirm cnm bol bol okuyun başarı hikayeleirniii hergün okuyun, begendikleirniziii tekrar tekrar okuyun nacizane tavsiyem budur:KK34::KK34::KK34:

teşekür edeirmmm.. isteyince oluyor demekkiiii kot giymek hayaldi benim içinnn:KK31:
hayaldi gerçek oldu:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:(ali agaoglu=)

canım keşke o azim bende de olsa bende evliyim 1.80 boyum ve 80 kiloyum en az 65 e inmem lazım nasıl yapıcam bilemiyorum, bankada çalışıyorum bütün gün oturmak zorundayım :KK25: biraz zor veririm ben bu kiloları.. eve bisiklet mi alsam diyorum kondisyon bisikletlerinden :KK61:

canım keşke o azim bende de olsa bende evliyim 1.80 boyum ve 80 kiloyum en az 65 e inmem lazım nasıl yapıcam bilemiyorum, bankada çalışıyorum bütün gün oturmak zorundayım :KK25: biraz zor veririm ben bu kiloları.. eve bisiklet mi alsam diyorum kondisyon bisikletlerinden :KK61:

65 sana çok az olur cnm yaaa ben şuan 64 kiloyum boyum 162
ve herkes diyet yapma çöktün diyor
seni düşünemiyorum ideal kilon kaç senin?

Oncelikle kocaman bir BRAVOOO demek istiyorum azmin ve pes etmemen super zayiflayinca o yuzunun guzelligi nasilda ortaya cikmis resmen 15yas genclesmissin tatlim eminin su an ogluslarinin ablasi gibi duruyorsun:KK66:

Bayrama kadar 60'in gelmesini temenni ediyorum senin adina :) bende bayrami hedef aldim hedef 55 bayramda oglumla ve 36 beden kiyafetlerimle arzi endam etmek hayalim sevgiyle kal

Oncelikle kocaman bir BRAVOOO demek istiyorum azmin ve pes etmemen super zayiflayinca o yuzunun guzelligi nasilda ortaya cikmis resmen 15yas genclesmissin tatlim eminin su an ogluslarinin ablasi gibi duruyorsun:KK66:

Bayrama kadar 60'in gelmesini temenni ediyorum senin adina :) bende bayrami hedef aldim hedef 55 bayramda oglumla ve 36 beden kiyafetlerimle arzi endam etmek hayalim sevgiyle kal

tşekeür ederimmm cnm umarım sendee bayramdkai hedefine kavuşursun
benimkisi biraz zor bünyem artık alıştı ve diyete tepki vermiyor:KK34::KK34:
yani çok çok zor kilo veriyorum az gitsin öz gitsin napalım artık:))

tebrikler tekrar.. :nazar:
hikayenizi baştan sona okudum .. azmin elinden hiçbirşey kurtulmuyor bunu bir kez daha okudum..
umarım gelecek yaza ben de böyle bi başarı öyküsü yazabilirim..

:KK71:

ben de azmime küçük beden bi pantolon alarak başladım .. yüksek bel ve dar paça hem de..
onun içine gireceğim.. sodalı yeşilçay ve sirke içiyorum günlük (2 gün oldu daha )
yediklerime dikkat ediyorum. sadece kahvaltıda beyaz ekmek var..

bir de başlıklarda okudum bu oryantal vb danslar hem vucudu şekle sokuyormuş hem de kilo verdiriyormuş acaba böyle birşey duydunuz mu

hikayenizi simdi okudum inanilmaz bir irade tebrik ederim umarim ben de basarabilirim, bunu okumak iyi geldi inanilmaz motive edici hikaye ve de resimler :))

Uzun zaman olmuş sen öykünü yazalı.Çok kızdım kendime . diyetinin nerdeyse her aşamasından haberdarken bunu nasıl kaçırmışım ben :KK43:

Bizim takımımız :KK16: .hemen hepsi hedefine ulaştı . Ama Senin başarın bizimkinden çok ayrı benim gözümde.

Ben olsam yapabilirmiydim bilmiyorum .Gram gram verdin kiloları ama yılmadın ve başardın.

Artık sende çıtır bi anne ,güzel bi eşsin. Ve en önemlisi her istediğini yapabilicek özgüvenide formunla birlikte geri kazandın bence .

mükemmelsin banuşum müükemmmeeell :KK9: :KK9: :KK16:

canımmmm seni canı gönülden tebrk ediyorum helel olsun sana darısı benim başıma okuduklarımdan çok etkilendim tamam yarın başlıyorum diyorum çoğu zaman yedikten sonrahatırlıyorum diyette olduğumu:)nasıl başaracam bilmem irade sıfır

süpersin masum bende 75in üstündeyim yaklaşık 20 kilo fazlam var, ama ben çok etk,lendim hikayenden, benim de hayalim incecik bir anne olmak umarım olur. bebişlerini de güle güle büyüt :)

Merhabalar

öncelikle başarınız için tebrik ederim. Ben de foruma yeni katıldım ve tesadğfen karşıma bu yazınız çıktı. ben de PKO hastasıyım. Doktorum kilo vermemi söyledi.(boyum 1.68 kilom 69, ben 54 olmak istiyorum) Benim de toplamda 15 kilo vermem gerekiyor ve metabolizmam inanılmaz yavaş.Çok kilolu değilim aslında. (boyum 1.68 kilom 69, ben 54 olmak istiyorum) Adet düzensizliğim var ve doğal olarak da doğum kontrol hapı kullanıyorum. Siz zayıfladıktan sonra bu şikayetiniz geçti mi ve doğum kontrol hapı kullanmış mıydınız? Ben de spor yapmaya ve düzenli beslenmeye başlayacağım ama önce araştırıyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Düzenli yemeğe ve spora başladığımda ben de burada topic açmayı sizlerle paylaşmayı ve sizlerden destek görmeyi bekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar

öncelikle başarınız için tebrik ederim. Ben de foruma yeni katıldım ve tesadğfen karşıma bu yazınız çıktı. ben de PKO hastasıyım. Doktorum kilo vermemi söyledi.(boyum 1.68 kilom 69, ben 54 olmak istiyorum) Benim de toplamda 15 kilo vermem gerekiyor ve metabolizmam inanılmaz yavaş.Çok kilolu değilim aslında. (boyum 1.68 kilom 69, ben 54 olmak istiyorum) Adet düzensizliğim var ve doğal olarak da doğum kontrol hapı kullanıyorum. Siz zayıfladıktan sonra bu şikayetiniz geçti mi ve doğum kontrol hapı kullanmış mıydınız? Ben de spor yapmaya ve düzenli beslenmeye başlayacağım ama önce araştırıyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Düzenli yemeğe ve spora başladığımda ben de burada topic açmayı sizlerle paylaşmayı ve sizlerden destek görmeyi bekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

merhaba cnm
benimde adet düzenilizigm vardı dogum yaptım hala geçmedi hep farlutalla filan adet görürdüm
ama zayıflayınca düzeldi adetlerr aslında snein kilo çok dgeil amaa demekki etkliyor
sana montiagne diyetinitavsiye ederim benim reglilerim bu diyetten sonra düzeldi
spor keisnlikle olmalı zaten pko lularda metabolizma bozuklugu hep ooluyor
başarılar diliyorum sanada zor ama imkansız degil emin olabilirisn:KK34::KK34:

X