Masumm'un Başarı Öyküsü 28 Kilo Verdi

ben pko için özle bir şey yapmadımmm sadece kilo vermek reglileirmi düzenledii
ama bi ara civanperçemi içtim 6 ay
daha sonrada tarçınlı yogurt tükettim
kan şekerini dnegede tuttugu içiin yumurtlamaya faydası oluyor
umarım sende istediign kiloda olursun cnm ::)

ne söyliyeceğimi bilemiyorum.sizi canı gönülden tebrik ederim.azminize hayran kaldım.ben ve benim gibiler gibi olmuyor diyip bırakmamışsınız.kısa sürede 58 ide görmeniz dileğiyle.

inanın okurken gözlerim doldu ve tüylerim diken diken oldu..ne kadar güzel anlatmışsınız hikayenizi...azminizden ve başarınızdan ötürü kutlamak isterim.zor olanı başarmışsınız...koca bir 28 kilo ne demek ve ikiz çocuklarınız varken.süpersiniz...çok güzel olmuşsunuz..hiç ikiz annesine benzemiyorsunuz,genç kız gibi olmuşsunuz.tekrar kocaman tebrikler......

teşekkür ederim cevabın için inşallah.nerden nasıl başlamam gerektiğini bile bilmiyorum aslında.

banu'cum dün fırsat bulamadım başarı öykün süper olmuş çok teşvik edici ve okurken insan duygulanıyor...sen öykünde de anlattığın bu kadar zorluğa rağmen hedefine ulaştın seni ayakta alkışlıyorum güzelimm..."zamanım yok diye bişey yok"u seninle öğrendim tek başına ikiz bebek (hemde erkek çoook yaramaz) bakıyorsun desteksiz,ev,yemek,temizlik bukadar yoğun tempoda bile yürüyüş-pilatese zaman buluyorsun.Kilo vermen durduğu halde 3 y pes etmeden yola devam ettin.seni iraden ve azminden dolayı tebrik ediyorum...kocaman öpüyorum canımm

masumcum cok teskr ederm ınsallh azım edp yapalrm bunları evt kılo vernce hem pko duzelcek hemde yenıden anne olabılme sansm yukselcek ınsalh yapablırm

ne söyliyeceğimi bilemiyorum.sizi canı gönülden tebrik ederim.azminize hayran kaldım.ben ve benim gibiler gibi olmuyor diyip bırakmamışsınız.kısa sürede 58 ide görmeniz dileğiyle.

gerçekten olmuyor diye birşey yokmuş bende ögrenmiş oldum. tşk ederim darısı herkese diyorum :)
çok teşekür ederim cnmmmm :))) gençkızken bile bu görüntüye sahip dgeildim ben:(

teşekkür ederim cevabın için inşallah.nerden nasıl başlamam gerektiğini bile bilmiyorum aslında.

aslınd aekmegi azaltıp tam bugday ekmegi yersneiz kahvaltıda iki dilim
bol su içersen ve hamur işi abur cbuburdan uzak durursan tabi bird eşekerrr
başlamış olursun diyete cnm :))))

filizcim topiktede diyorum ya sana hep yazılarını büyük bir keyifle okuyorum
sakinlik veriyor senin yazıların banaaa bi huzur var sanki yazılarınd aicddi söylüyorum bak::)))))
yine güsel ve keyifle okudugum bir yazı teşekür ederim cnmm
senind ehikayeni okuycaz eminim ben :)))

utandımmmm bak şinciiiii:)))teşekür edeirm arkadaşım:)

canım çok tebrik ederim seni darısı bizim gibi tombiklerin başına. Resimlerini kaldırdın mı göremedimde...
çok merak ediyorum nasıl olduğunu. İnşallah bende zayıflarım. okurken kendimi gördüm sende bende yemeğe çok düşkünüm. yemek yerken o kadar mutlu ve huzurluyum ki anlatamam. her lokma bana ayrı bir keyif veriyor. Ama kilolarda bi ro kadar üzüntü veriyor . umarım birgün bende zayıflar ve buraya sen gibi hikayem,i ve fotolarımı paylaşırım...
tekrar tebrikler canım. Gönlün ve yolun açık olsun arakadaşım...

tşk edeirm cnm darısı herkeisn başınaaa:)
resimleirmi kaldırmadım duruyorlarrr:)

Sizi canı gönülden tebrik ediyorum.. kilo insanı nasıl farklı gösteriyor. azmin elinden hiçbir şey kurtulmuyor. Yazınızla diyet yapmaya niyetlenip cesareti kırılan arkadaşlara da yardımcı olacaksınız ..

canım tebrık ederim sen.ı çok mutlu oldum senın adına. en çok da rahatsızlıklarının gitmesıne sevındım. bende de pco,insilün direnci ve tiroit bezlerimin yavaş çalışması problemı var. geçen sene oldugu gibi yıne başladım spora 2. haftaya yaklaşıyoruz sadece 1 kilo verebıldım. günlük 1 saat yürüyorum ayrıca haftanın 3 günü ayrobic'e gidiyorum. kilonun yavaş gitmesi hevesimi kırıyo çok yavaş veriyorum. bana önerebilecegın bişey var mı? pcom gitse dünyanın en mutlu insanı ben olurum heralde

merhaba öncelikle sizi tebrik etmek istiyorum inanılmaz hırslı ve iradelisiz geçmişte yaşadığınız duyguları şuan ben de yaşıyorum ve bana inanılmaz destek oldunuz bu yazınızla okurken çok duygulandım inşallah hepimiz sizin gibi hedefe ulaşabiliriz.yazınız için teşekkürler :)

canim okadar güzel yazmissinki üstünede resimlere bakinca duygulanmamak elde degil!

umarim en kisa zamanda hepimiz hedeflerimize ulasiriz!

yaa ablacm bşey sormalıyım.. sen maşallah 28 kilo vermişsinya dogum kilo vs çatlakların varsa eger zayıfladıktan snra herhangi bi sarkma kötü görüntü incelmeme gbi bi sorunun oldu mu yanıtlarsan çook sevinirm

harika görünüyorsun. bendede insülin direnci var diyatisyene basladım 1 hafta oldu bakalım hayırlısı artık

içbacaklarımd abiraz sarkma var cnm birde malum göbekte onun dışında yokk
onlarda dogumna kalma
ben diyet boyunc aspor yaptım hep
çok sarkmadımm

gülşa teşekür ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…