Masumm'un Başarı Öyküsü 28 Kilo Verdi

Çoook teşekkür ederim... Moniagne diyetini bilmiyorum. Açıkçası 2.5 yıldır Yasmin kullanıyorum. Bir kere kesmeyi denedim ve adet olamayınca yine başladım. Spor muhakkak yapıcam zaten. Ben bu zamana kadar kiloyu zor vermemin sebebini metabolizmaya bağlardım. PKO mu hiç düşünmezdim. Doktorum bana sadece zayıflarsan iyi olur demişti. Demek ki bu uyarıyı çok ciddiye almamışım. Sayenizde PKO dan dolayı metablozimanın yavaşladığını öğrendim. Bu sindirim sistemine de etki ediyor ve sadece haftada 2 kere tuvalete çıkabiliyorum. Sanıyorum bu da kilo vermemi zorlaştırıyor.

monti topigine gel ordan yardımcı oluruz sana cnm

Teşekkür ederim,maşallah diyorum çok güzelleşmişsin.Kendine güvenin gelmiştir.Ellerine iradene sağlık umarım ben de yayınlayabilirim burda.Şuan 2 ay geçti,mayıs başında ben de belki böyle senin gibi güzel olabilirim.

İlk halinle son halin arasında dağlar kadar fark var. Şu an kendimden utandım. Ki sen evlisin, çocukların var ama her şeye rağmen başardın. Ben 3 senedir bi türlü beceremedim. Yaş 30 olmadan zayıflamam lazım

inanın sonuna kadar okudum ve kendimi yaşadım sizde. bende pkoluymuşum yaklaşık 8 ay önce öğrendim. ve dünya başıma yıkıldı çünkü bebek istiyordumdoktorum 6+3 aylık bi tedavi var dayanabilecek misin dedi.mecburum dedim ama ağlıyodum.diyetisyene de gitmelisin dedi tamam dedim ve macera başladı...zorlu bi yolculuktu ama hayatım boyunca ilk defa kilo verebiliyodum.mutluluk ve iltifatlar motive ediyordu...başladığımda 85,5 kiloydum. şu anda 65,5 oldum 20 kilo gitti:)) tabi 70ten sonra yavaşladı kilo vermem.ama hala diyete devam ediyorum çok zor oluyor ama çünkü tam bir tatlı tutkunuyum.şimdi eski resimlere bakıyorumda hele düğün fotoğraflarıma sanki kocam 40 yaşında biriyle evlenmiş gibi(( şimdi sırada bebek meselesi var umarım allah yardımcım olur.ama bana tekrar bi motivasyon yaşattı yazdıkların aslında sadece teşekkür etmek istemiştim...saol: 34:

Azmine hayran kaldım.Tebrik ederim.

Eklentiler

• $a134eeec9f4b0e29f70a3dd5b509bc81.gif
    15,6 KB · Görüntüleme: 221

teşekür ederim bende sizi tebrik ediyorum pko ile kilo vermek büyük başarı
zor gidiyor kilollarrr bend etakılmış durumdayım 65 kiloyum şuanda vee bir türlü inemiyorum altınaa
inşş bebeginezede kavuşursunuz kısa zmandaa

Azmine hayran kaldım.Tebrik ederim.

teşekür ederimmm

en son halimi ve ilk halimi ekleidm umarım bunlar görünür:)

yazacak bise bulamiyorum yani BRAVO sana tüm kalbimle tebrik ediyorum seni
cok imrendim sana cok kiskandim..... cok üzüldüm halime.... ömrüm diyetle geciyo günlük hayatimin zevkini yasayamiyorum
sürekli düsünüyosun napsam netsem neyi nasil yesem ne pisirsem nefsime nasil hakim olsam
biktim ya valla keske su kg alamayanlardan olsaydimya hayatimin tadini cikartirdim....

neyse cok harikasin bacim seksi olmu$sun :))) güle güle kullan bu yeni vücüdünü

Merhaba, size ablacım demek istemiyorum. Çünkü fotoğrafta gencecik, güzel ve en önemlisi kilo vermesi diğer insanlara oranla 2 katı zor olmasına rağmen zafıylamış birini görüyorum. Ben de pkoluyum ve henüz 19 yaşındayım. Azıcık yememe rağmen tatlı tutkumdan dolayı (pkoyla had safhaya ulaştı bu) olmuyor bir türlü, yavaş zayıflıyorum. iki yıl önce toplam 6-7 ayda 9 kilo vermiş, ideal kilomda olmasam da kilomla yetinmeyi bilmiş mutlu bir insan olmuştum. 2 yıl bu düzen böyle devam etti ancak üniversite başlayınca hayatımın hatasını yaparak tüm kiloları geri aldım. Yazsan beri de uğraşıyorum ancak 5-6 kilo tek gidebildi.. Vermek istediğim 7-8 kilo var şu an 6 kiloya da razıyım yeter ki o tartıda 59 u göreyim 4 yıl aradan sonra..
Monti diyetini uygulamayı çook isterdim ancak yurt ortamı buna hiç uygun değil. Yememe dikkat edip, haftanın 1-2 günü az miktarda tatlı yiyip en önemlisi spor yaparak kilo vermeyi planlıyorum.

Azminizi, sabrınızı, inancınızı, sizi ne kadar tebrik etsem az. Verdiğiniz her bir gramı sonuna kadar hak etmişsiniz:) Yetinmeyip bizimle de paylaşarak ben (benimki çok ileri düzeyde değil henüz) ve diğer pkolulara umut olmuşsunuz. Fazla kilo nedir bilmeyeceğiniz, ailenizle geçireceğiniz güzel bir ömür diliyorum.

canım coooooook tebrık ettım senı harıka olmussun ve bıseyler sormak ıstedım sana cevap verırsen sımdıden teskkurler canım ust resmınde kac kılo ydun ve spor ne yaptın gobek aynı benımde ama senınkı nereye gıtmıs goremedım bıde neler yedığini paylasırsan cok sevınırım

merhabaa üstteki resimde 90 üzeriyim sanırım 93 filan
göbek hala var ama belli olmamış foto çekme açısından
tabi eskisi gibi yokk

spor olarak yürüdm genelde ne yedim siye sorarsanda klasikk diyet yani
bol yeşil çay içtim,sebze meyve,süt yogurt ve protein dengeli kh aldım
tşk edeirm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…