Masumm'un Başarı Öyküsü 28 Kilo Verdi

azmin elinden hiçbirşey kurtulamıyor. tebrikler. bende diyetisyenle birlikte 5 kilo verdim. aslında 38 bedendim. ama göbeğimi pko yüzünden bir türlü eritemiyordum. şimdi spor, yüzme, dengeli beslenmeyle beraber kas oranım arttı..hatta saç dökülmem normal seviyeye indi. kötü besleniyordum çünkü.

"Abla" diyorum saygısızlık etmemek için ablacımm tebrik ederim seni gönülden. gerçekten fıstık gibi olmuşsun naza değmesin güzelliğine..
ben de yemek yemeye bayılıyorum. boyum 1.68 kilom 63'tü. ama lisede olunca insan çok özeniyor çevresine.. diyete ve spora başladım ben de 10 kilo verdim 53 kiloyum. ama bende de polikistik over var hastalığım çok düzensiz, bir başlıyor iştahım açılmaya, abartısız 1 ay hastalık bekliyorum.. tabi bu arada gelsin kilolar... yine kilo aldım 55 oldum çok yiyorum.. sporu da bıraktım. acaba pilatesin çok yararını gördünn mü yorumların hepsini okuyamadım da? pilatese başlamayı düşünüyorum acaba işe yarar mı 48 kilo olmak istiyorum daa?

cnm ben 28 yaşındayım farketmezzz abla de veya banu de
pko çok kötü bir hastalık ciddennn ben tarçın ve civanperçemi sayesinde kurtuldum tabi birde zayıflık sayeisnde
iştahıda çoke tkiliyor tabi
plates kiloo evrdirmiyor cnm sıkılaştırıp şekle sokuyor vucudu

tşk ederim cnm evet pkoda göbek büyük dert bend eplates ile kurtulmaya çalışıyorum

oncelikle seni tebrik ederim azminden dolayi supersin çok guzel olmussun gençlesmissin darisi bana insallah bende yeni basladim 11.5 kilo verdim dahada vermem gereken 25 30 kilo var yolum uzun insallah basaracagim bende 28 yasindayim 3 çocugum var senin gibi çitir anne olmak istiyorum bisorum olacakti sarkma falan olldumu 28 kilo vermissin baya var spor olarak en fazla hangisini yaptin cevaplarsan sevinirim tekrar tekrar tebrik ederim

merhabaa cnm
bende snei tebrik ediyorum hem 11 kilo için hemde 3 çocuk için
bende sarkma olmadı hiç çünkü hep spor yaptım
kışın diyete başlamıştım ben o kış evde bisiklet sürdümm twsitenshep diye bir alet var onu kullandım ve ip atladım
yazın yürüdümmm geçen kışta leisle sensoli var evd eyürüyüş yaptıran bir kadın onu yaptım
ama yazları hep yürüyorum cnm şimdi ise paltes yapıyorum hafta 6 gün 4 günde 1 saat yürüyorum
başlamışsın sonu gelir cnm emn oll kolay gelsin

insallah gelir bende gunduz leslie ile evde yapiyorum 30dk aksamlarida arkdasla 1saat disarida tempolu yuruyus yapiyorum hergun olmasada malum buranin havasi genelde yagisli bugun de kapali yagacak gibi aslinda kosu bandi ve bisiklet var ama disarida daha zevkli arkadasla çikinca zaman çabuk geçiyo insallah yagmazda disari çikarim

Son düzenleme:

he benim istediğim de o sıkılaşsın diyetle zaten kilo veririm doktorlar hala tam olarak teşhis koyamadı bana o yüzden sürekli farklı ilaçlar kullanıyorum ve çok etkiliyor haliyle. tarçın ve civanperçemini nasıl kullandın çay mı içtin acaba öyle :44: vallahi nazarlardan korun ablacım nazar boncuğu taşı hep yanında nasıl harika olmuşsunn

Son düzenleme:
banum , bu uzun marotonunu tam olrak, yeni okuyabildim .. büyük bir azim örnegisin .
bizde seni çokkkk seviyoruz

merhaba
ben 18 yaşındayım...sizden küçüğüm ve size abla diye hitap edeceğim...ilk önce sizi tebrik ederim kilolarınızı vermişsiniz:) umarım darısı bizim de başımıza olur...ben şu anda 18 yaşındayım boyum 1.60 ve kilom 75...zayıflamam gerekiyor..çünkü kilolarımdan hiç de memnun değilim...bebekliğimden beri hep kiloluyum...benim bir problemim daha var...ben adet olduğumda 13 yaşındaydım ve 2-3 ay arayla adet oluyordum.bu 16 yaşıma kadar devam etti ve ben son adet olduktan sonra 6 ay hiç olmadım...anneme söyledim bunu ve beni hemen kendi doktoruna götürdü..doktora anlattım durumumu beni hemen ultrasona koydu ve bana senin yumurtalıkların büyüyor ama çatlamıyor ve erkeklik hormonun fazla dedi...yani polistik over hastası olduğumu öğrendim..bana hemen zayıflamaya başla dedi adetlerin düzelir,bu rahatsızlığın geçer dedi...ama ben hala zayıflamadım...ama artık koydum kafama başlıyorum inşallah diyete...ama size birşey sorcam...zayıflayınca inşallah benim polikistik over rahatsızlığım geçer mi gerçekten...burda diyet hikayesini anlatan abla da pko.luymuş ve zayıflayınca geçmiş...cevap verirseniz sevinirim:26:

merhaba cnmmm
ne güsle çok genç yaşın ve bu snein için bir avantaj ben 16 yaşında adet oldum hep bir adet sorunum vardı
polikistik overdim yaniii ne genç kızken nedee evliyken adetleirm bu kadar dğzenli olmadı
evet ben 2 çocuk annesiyim ve zayıflayınca gerçekten pko dan kurtuldum cnmm
hemen diyete başla ve ssen şanslısın yaşın genç ama bizim gibi plko luların
vermesi biraz zor oluyor ama veriyorsun

spor yap mutlaka kii zamkanın vardır snein ben 2 çocukla vakit buluyorum bir şekildee

güsel haberlerini bekliyorum fıstık..............

maşallah azimlisiniz ve çok güzel görünüyorsunuz masum hanım
biz de burada 7 kg yu nasıl vericez diye 7 aydır düşünüyoruz

merhaba arkadaşlar bende pcosluyum hastası demek hoş değil zaten hastalık değil bi sendrom ende 9 senelik evliyim ve bebek yok olsun diyo çok tedavi oldum tabi pcos ve tedavi beni en sonunda 77 kiloya çıkardı bi de tüp bebekte ohss olunca sorun ikiye katlandı 90 kiloyu bile vurdum...sonra 76 77 gidip gelirken doktora gittim tüp bebekten sonra bana doktorum sen kilo ver vermezsen seni tedavi etmem dedi bende benim kilom yok ki o kadar dedim ve bi çıktım 77 olmuşum ben kendimi hep 67 falan zannederdim verdim gibi gelirdi ama kendimi kandırmışım eşime dedim ben bu kiloyu verecemertesi gün hemen bi eve dijital tartı aldım başladım nisan 1 de diyete hı bu rarada adetlerim düzene girsin diye korunma hapnada başladım artı şeker hapını bırakmıştım onada başladım kahvaltıma 2 dilim kepek ekmek bir dilim beyaz peynir salatalık domates işe gelirken yayan hep oturuyorum yani kısacası kendime bi beslenme düzeni oturttum 3 litre su yeşil çay 4 fincan elma salatalık çok yedim artı çok spor yaptım elimden geldiği kadar şu an 64 kiloyum şubattanbu yan hiç doktora gitmedim ama kendimle barıştım görenler şaşırıyo bende seviniyorum şimdi dua ediyorum bi bebeğim olsun inşallah birazda olsa pcos bitmiştir diye 13 kilo gitti inşallah bi şeyler değişmiştir ama ne olursa olsun beslenmem şu an çok güzel değiştirmeyi düşünmüyorum diyet değil yaşam tarzı oldu birde cumartesi doktordan randvevu aldm bana ne olur dua edin 4 ay korunma hapı birazda olsa kistlerimi eritmiştir diyorum benimde hikayem bu inşallah bende mutlu sona ulaşırım

sanki siz gitmissiniz yerine baskasi gelmis.tebrikler bravo.insallah darisi basimiza en cok hangi diyeti uyguladin

okurken o kadar kötü oldumki benim duygularım resmen ama okadar güzel olmuşsunki azmine hayran kaldım kilo berbat bişey 10 yaş gençleşmişsin sankii ne güzel darısı benim gibi iradesilerin başına

yaa süpersin sen yaaa maşşallah resımlerını gorunce şok oldum hele ılk o kırmızılıyı gorunce sayfayı yukarı çekip tekrar tekrar baktım muhtesemsın tebrıklerrrrrrrrr... bu arada bende pko var (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…