- Konu Sahibi mayala katar
-
- #8.841
AhahahHe öyle şeyleri akıl eder ben pozitif haberi doktorumdan duyamadım onun için kalktı işe gitti bu sefer doktor aramış ben yokum eşim müjdeyi bana verdi
Kızlar geçen hafta 14 mm olan folikülüm bu hafta 26 mm olmuş kiste dönüşmüş yani. Ama geride 4’e yakın folikül gördüğümüz için doktorum bu ayı değerlendirmek istedi. Sedasyonla kisti boşaltıp iğne tedavisine başlayacağızKızlar günaydın bugün kontrole geldim ben de. Geçen hafta foliküllerden biri çok büyüdüğü için tedaviye başlayamamıştık. Estrofem kullanarak küçültmeye çalışmıştık. Bakalım ne olmuş
İnşallah Allah razı olsunnnİnşallah canım dilerim bir aksilik çıkmaz su gibi geçsin sürecin Allah’ın izniyle
Teşekkür ederiz aminn cümlemize güzel pozitif sonuçlar almak nasip olsunSüreciniz hayırlı olsun Rabbim güzel sonuçlar göstersin inşallah
Cnim onu hap olarak da kullabiliyorsun yani alttan aldığını direk hap olarak kullabiliyorsun aynı zaman da iğnesi de var ama asla tavsiye etmem beni mahvetmisti bildiğin kalçam botokslu davul gibiydi mosmordu yatamiyordum bileYa bu progestan fitilin başka bi türü yok mu acaba iğnesini yapıorum bugün her fitilden sonra lekem oldu ya bunun hap olanı yok mu fitili yutacam az kaldı
Karanlık çıkmış telefonu üstüne tuttuğun için canım görünmüyor hiçgünaydın kızlar bugün 9. günüm sizce var mı
Ahh inşallah canımVallahi ahtım var hamile olduğuma çok emin olduğumda bir idrar testi yapacağım o iki çizgiyi görücem taktım kafaya
Aynı bende öyle ablam geldi yanıma o işlerimi yapıyor çok şükür yarında yatacağım pazar günü kalkarım yatmam diye düşünüyorum ama yine çok harekette etmem heralde Allahım o sevinci yaşatsın bizlere inşallah
Benimde bugün yok şükür bir ağrı ve benzeriBenimde kaç gün ince sağ. boslugumda ağrı oldu hatta böbreğim mi diye düşündüm.Hirka bağladım sıcak olsun diye .Sonradan geçti
Yok canım, doktoruma söylemedim bugün geçti şükürBazen sağda bazen solda batmalar oluyor
Kendi doktorunuzla görüştünüz mü bide ona sorun isterseniz sonuçta vücutta bir sürü değişiklik oluyor bende öyle bişey olmadı ama benim daha yeni size göre o yüzden olabilir kahverengi akıntım çok yoğun gelmeye başladı benim
Hayırlısı olsun canım. İğne tedavisi nasıl ilerliyor ne zaman bitip OPU planlanıyor böyle olunca peki?Kızlar geçen hafta 14 mm olan folikülüm bu hafta 26 mm olmuş kiste dönüşmüş yani. Ama geride 4’e yakın folikül gördüğümüz için doktorum bu ayı değerlendirmek istedi. Sedasyonla kisti boşaltıp iğne tedavisine başlayacağız
Ben profestan dex kullanıyorum kalçadan değil göbekten kendim vuruyorumCnim onu hap olarak da kullabiliyorsun yani alttan aldığını direk hap olarak kullabiliyorsun aynı zaman da iğnesi de var ama asla tavsiye etmem beni mahvetmisti bildiğin kalçam botokslu davul gibiydi mosmordu yatamiyordum bile
Aynenn benim vücudum çok kötü olunca sonra ona geçmiştim yanlış hatırlamıyorsam fiyat farkı vardı daha pahalıydı dimiBen profestan dex kullanıyorum kalçadan değil göbekten kendim vuruyorum
Fark olarak bilmiyorumAynenn benim vücudum çok kötü olunca sonra ona geçmiştim yanlış hatırlamıyorsam fiyat farkı vardı daha pahalıydı dimi
Siz böyle deyince benim korkular başladı yine bana da illa fitil olarak kullan dedi bugün başladım daha transfer olmadım ben bu aradaYa bu progestan fitilin başka bi türü yok mu acaba iğnesini yapıorum bugün her fitilden sonra lekem oldu ya bunun hap olanı yok mu fitili yutacam az kaldı
Canım iğneyi 1 aydır onuda yaptırıyorum hem iğne hem fitil kalçam aynen o durumdaCnim onu hap olarak da kullabiliyorsun yani alttan aldığını direk hap olarak kullabiliyorsun aynı zaman da iğnesi de var ama asla tavsiye etmem beni mahvetmisti bildiğin kalçam botokslu davul gibiydi mosmordu yatamiyordum bile
Korkma canım benm bi şekilde Allah güç veriyor söylenen herşeyi yapıosunSiz böyle deyince benim korkular başladı yine bana da illa fitil olarak kullan dedi bugün başladım daha transfer olmadım ben bu aradamerkezle pazarlık yaptım fitil olmaz yutarim ben bunu benim dusuklerimde hep leke kanama yaşadığım için psikolojim bozuldu lekelenme yapar diye kullanmak istememiştim yapmiyormus rahat ol dediler sorun yasarsan ara iğneye ceviririz dediler zaten iğnede oluyoruz anlamadım kaç iğne olacaz böyle inşallah önemli birşey yoktur sağlıkla geçsin gebeliginiz
Canım naptın hangi hastanede tedavi görüyorsun sürecin ne durumdaa?Ben yarın olacağım nasip olursa. Anestezisiz olacağım. Bence çok özel bir an tanık olmak çok güzel olacaktır
Benim 2 yılda 1.71 den 0.57 ye düştü diye tüp bebeğe başlıyoruz kuzum ama amhdan ziyade az olsa da yumurtaların kaliteleri önemliymişşİnşallah İnşallahhep beraber mutlu olalım müjdeli haberler alalım. Amh 0,4 ile kimse hamile kaldı mı kizlar? Çok imkansız mi? Ayreten ben Almanya dan katılıyorum araniza
Canım 29-30 nisan gibii olurum regl muhtemelenKuzum bat ne zaman? Benim 23 nisan gösteriyor. Ben de regl oldum gittim ama tek yumurtam vardı başlayamadık.
Aynen öyle canım şehir hastanesi olunca öyle oldu maalesef zaten 9 gün birleştirmedelerde bayramın 2. Günü regl oldum yine taril olacaktıTüh yaa çok kötü olmuş. İki gün için bütün bir ay gidiyor
Canım şehir hastanesi daha ilk kez kontrole gitmiştim teglin 2. Günü gel demiştiAaa niye öyle oldu ki. Bayram dolayısıyla reçeteyi önceden yazip regl olunca kullanin bulduğunuz bir doktora da kontrolünüze gidin deselerdi keşke
Artımedin hepsi yalancı kuzu bende geçtiğimiz aylarda bariz çift çıkmıştı ama negatifti başka testle tekrarlanmalı.Kızlar artımed test yapan varmı internetten baktım çoğu kişi yalancı pozitif veriyor demişler.
Kayseri Memorial canım. Transfer sonrası 7. Günüm bekliyorum bakalımCanım naptın hangi hastanede tedavi görüyorsun sürecin ne durumdaa?
Benim 2 yılda 1.71 den 0.57 ye düştü diye tüp bebeğe başlıyoruz kuzum ama amhdan ziyade az olsa da yumurtaların kaliteleri önemliymişş
Canım 29-30 nisan gibii olurum regl muhtemelen
Aynen öyle canım şehir hastanesi olunca öyle oldu maalesef zaten 9 gün birleştirmedelerde bayramın 2. Günü regl oldum yine taril olacaktı
Canım şehir hastanesi daha ilk kez kontrole gitmiştim teglin 2. Günü gel demişti
Artımedin hepsi yalancı kuzu bende geçtiğimiz aylarda bariz çift çıkmıştı ama negatifti başka testle tekrarlanmalı.
Ay kızlar sayfaların hepsini okuyum derken anca gelebildim ya ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?