Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar geçen hafta 14 mm olan folikülüm bu hafta 26 mm olmuş kiste dönüşmüş yani. Ama geride 4’e yakın folikül gördüğümüz için doktorum bu ayı değerlendirmek istedi. Sedasyonla kisti boşaltıp iğne tedavisine başlayacağız

Ya bu progestan fitilin başka bi türü yok mu acaba iğnesini yapıorum bugün her fitilden sonra lekem oldu ya bunun hap olanı yok mu fitili yutacam az kaldı
Cnim onu hap olarak da kullabiliyorsun yani alttan aldığını direk hap olarak kullabiliyorsun aynı zaman da iğnesi de var ama asla tavsiye etmem beni mahvetmisti bildiğin kalçam botokslu davul gibiydi mosmordu yatamiyordum bile

Ahh inşallah canım Test yapmadan önce haber ver belki bizde gaza geliriz kuzu

Benimde kaç gün ince sağ. boslugumda ağrı oldu hatta böbreğim mi diye düşündüm.Hirka bağladım sıcak olsun diye .Sonradan geçti
Benimde bugün yok şükür bir ağrı ve benzeri
Ama iki gün düşündürdü beni Allah var.
İlk sağ taraf sonra dün solda çok hafif oldu akşama doğru sanki rahime doğru karnımda vardı.
Şimdi yok, aman olmasın
Bende korktum böbrek mi diye, hamilelikte böbrek büyümesi de görünüyormuş.
Pazartesi kan ve idrar verme için randevum var cuma günüde muayene hayırlısıyla

Yok canım, doktoruma söylemedim bugün geçti şükür
Pazartesi Hacettepe randevum var cuma günüde doktoruma muayene, bakalım hayırlısı

Hayırlısı olsun canım. İğne tedavisi nasıl ilerliyor ne zaman bitip OPU planlanıyor böyle olunca peki?

Cnim onu hap olarak da kullabiliyorsun yani alttan aldığını direk hap olarak kullabiliyorsun aynı zaman da iğnesi de var ama asla tavsiye etmem beni mahvetmisti bildiğin kalçam botokslu davul gibiydi mosmordu yatamiyordum bile
Ben profestan dex kullanıyorum kalçadan değil göbekten kendim vuruyorum

Ya bu progestan fitilin başka bi türü yok mu acaba iğnesini yapıorum bugün her fitilden sonra lekem oldu ya bunun hap olanı yok mu fitili yutacam az kaldı
Siz böyle deyince benim korkular başladı yine bana da illa fitil olarak kullan dedi bugün başladım daha transfer olmadım ben bu arada merkezle pazarlık yaptım fitil olmaz yutarim ben bunu benim dusuklerimde hep leke kanama yaşadığım için psikolojim bozuldu lekelenme yapar diye kullanmak istememiştim yapmiyormus rahat ol dediler sorun yasarsan ara iğneye ceviririz dediler zaten iğnede oluyoruz anlamadım kaç iğne olacaz böyle inşallah önemli birşey yoktur sağlıkla geçsin gebeliginiz

Canım iğneyi 1 aydır onuda yaptırıyorum hem iğne hem fitil kalçam aynen o durumda

Korkma canım benm bi şekilde Allah güç veriyor söylenen herşeyi yapıosunAmin canım benim inş şeninde güzel pozitif haberlerini alırız Rabbim yolumuzu kolaylaştırsın inşallah

Ben yarın olacağım nasip olursa. Anestezisiz olacağım. Bence çok özel bir an tanık olmak çok güzel olacaktır
Canım naptın hangi hastanede tedavi görüyorsun sürecin ne durumdaa?
İnşallah İnşallah hep beraber mutlu olalım müjdeli haberler alalım. Amh 0,4 ile kimse hamile kaldı mı kizlar? Çok imkansız mi? Ayreten ben Almanya dan katılıyorum araniza
Benim 2 yılda 1.71 den 0.57 ye düştü diye tüp bebeğe başlıyoruz kuzum ama amhdan ziyade az olsa da yumurtaların kaliteleri önemliymişş
Kuzum bat ne zaman? Benim 23 nisan gösteriyor. Ben de regl oldum gittim ama tek yumurtam vardı başlayamadık.
Canım 29-30 nisan gibii olurum regl muhtemelen
Tüh yaa çok kötü olmuş. İki gün için bütün bir ay gidiyor
Aynen öyle canım şehir hastanesi olunca öyle oldu maalesef zaten 9 gün birleştirmedelerde bayramın 2. Günü regl oldum yine taril olacaktı
Aaa niye öyle oldu ki. Bayram dolayısıyla reçeteyi önceden yazip regl olunca kullanin bulduğunuz bir doktora da kontrolünüze gidin deselerdi keşke
Canım şehir hastanesi daha ilk kez kontrole gitmiştim teglin 2. Günü gel demişti
Kızlar artımed test yapan varmı internetten baktım çoğu kişi yalancı pozitif veriyor demişler.
Artımedin hepsi yalancı kuzu bende geçtiğimiz aylarda bariz çift çıkmıştı ama negatifti başka testle tekrarlanmalı.

Ay kızlar sayfaların hepsini okuyum derken anca gelebildim ya ben

Kayseri Memorial canım. Transfer sonrası 7. Günüm bekliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…