Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ah yaa vardır bunda da bir hayır diyip yolumuza devam edicez mecbur. Belki de bu süre içinde kendiliğinden oluverir

Hayırlısı olsun canım. İğne tedavisi nasıl ilerliyor ne zaman bitip OPU planlanıyor böyle olunca peki?
Kuzum bugün gonal f ve pergorovis miydi ay reçetem arabada kaldı ona başlayacağım. Çarşamba sabahtan kontrole çağırdı. Zaten ben geçen hafta estrofem kullandığım için foliküllerim baskılanmış. Doktorum dedi ki adette başlamamızın sebebi foliküllerin tam gelişme evresi olması yani benim şu an zaten adetli gibiymiş. Çarşamba kontrolden sonra gelişime göre ya iğneye devam edilecek ya da opuya hazırlık yapılacak. Çatlama önleyici bir iğne daha yazdı onu foliküller büyüdükten sonra kullanacağım. Ovitrelle aldım bir de. Paketli gıdalardan, sigara ve alkolden uzak durmamı istedi. Benim için paketli gıdayı bırakmak çok zor ama bende hiç heyecan falan yok duygularımı aldırmış gibiyim. 4-5 folikül görüldü bu arada

Bu gün farklı markayla test yaptım negatif çıktı ya artımed hayatta almam bı daha

Aa bana da aplikatör zor gelmişti önceden bu daha iyi geldi

Hep öyle olur zaten kiz bu adam senden de mi pimpirikli yoksa

Kız ben daha sabırlıyım ve çok pimpirik yapmamaya çalışırım eşim hem sabırsız hem de herşeyi düşünür onun için dedim sen beni çok geriyorsun artık muayenelere gelme ben tek gider gelirim öyle yaptık bu sefer tek o gün kan vermesi gerekiyordu geldi o gün de allahtan hızlı bitti yoksa çok stres yapıyor

İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın herşey gönlünce olsun canım benim

İnşallah canım herşeyin hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…