- 3 Şubat 2025
- 143
- 311
- 18
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #8.861
Ah yaa vardır bunda da bir hayır diyip yolumuza devam edicez mecbur. Belki de bu süre içinde kendiliğinden oluverirCanım naptın hangi hastanede tedavi görüyorsun sürecin ne durumdaa?
Benim 2 yılda 1.71 den 0.57 ye düştü diye tüp bebeğe başlıyoruz kuzum ama amhdan ziyade az olsa da yumurtaların kaliteleri önemliymişş
Canım 29-30 nisan gibii olurum regl muhtemelen
Aynen öyle canım şehir hastanesi olunca öyle oldu maalesef zaten 9 gün birleştirmedelerde bayramın 2. Günü regl oldum yine taril olacaktı
Canım şehir hastanesi daha ilk kez kontrole gitmiştim teglin 2. Günü gel demişti
Artımedin hepsi yalancı kuzu bende geçtiğimiz aylarda bariz çift çıkmıştı ama negatifti başka testle tekrarlanmalı.
Ay kızlar sayfaların hepsini okuyum derken anca gelebildim ya ben
Kuzum bugün gonal f ve pergorovis miydi ay reçetem arabada kaldı ona başlayacağım. Çarşamba sabahtan kontrole çağırdı. Zaten ben geçen hafta estrofem kullandığım için foliküllerim baskılanmış. Doktorum dedi ki adette başlamamızın sebebi foliküllerin tam gelişme evresi olması yani benim şu an zaten adetli gibiymiş. Çarşamba kontrolden sonra gelişime göre ya iğneye devam edilecek ya da opuya hazırlık yapılacak. Çatlama önleyici bir iğne daha yazdı onu foliküller büyüdükten sonra kullanacağım. Ovitrelle aldım bir de. Paketli gıdalardan, sigara ve alkolden uzak durmamı istedi. Benim için paketli gıdayı bırakmak çok zorHayırlısı olsun canım. İğne tedavisi nasıl ilerliyor ne zaman bitip OPU planlanıyor böyle olunca peki?
Bu gün farklı markayla test yaptım negatif çıktı ya artımed hayatta almam bı dahaCanım naptın hangi hastanede tedavi görüyorsun sürecin ne durumdaa?
Benim 2 yılda 1.71 den 0.57 ye düştü diye tüp bebeğe başlıyoruz kuzum ama amhdan ziyade az olsa da yumurtaların kaliteleri önemliymişş
Canım 29-30 nisan gibii olurum regl muhtemelen
Aynen öyle canım şehir hastanesi olunca öyle oldu maalesef zaten 9 gün birleştirmedelerde bayramın 2. Günü regl oldum yine taril olacaktı
Canım şehir hastanesi daha ilk kez kontrole gitmiştim teglin 2. Günü gel demişti
Artımedin hepsi yalancı kuzu bende geçtiğimiz aylarda bariz çift çıkmıştı ama negatifti başka testle tekrarlanmalı.
Ay kızlar sayfaların hepsini okuyum derken anca gelebildim ya ben
Ya sizde mi kayseri memorial bende orda dün transfer oldumKayseri Memorial canım. Transfer sonrası 7. Günüm bekliyorum bakalım
Aa bana da aplikatör zor gelmişti öncedenCanım varsa bana da söylehiç sevmem şu fitil olayını. Uzun aplikorlu jel vardi sıkıyorsun o mis ama ayni mg olmadığı için doktorum yazmadı. İlla fitil de fitil kız ağızdan da kullanılıyor ama sen yine de doktor nasil dediyse öyle kullan bacım iş çıkarma kendine
Lekelenme mi ? Bana da ilac kullanirken beyaz parca gibi gelebilir merak etmeyin normal demişler. Seninki tutunmadan kaynakli olabilir mi ?Yok b
ay valla fitilim oldumya çok garip fitilden sonra lekelnmm oluyor gittiğimde soracam kuzum
Nazlıkız sen 14 nisan mı gideceksin hastaneye? Ben 12 nisan kan verip doktorumun yanına gideceğimAhh inşallah canımTest yapmadan önce haber ver belki bizde gaza geliriz kuzu
Bilmiyorum bana da o kolay geldi. Bunda geri gelcek mi oldu mu derdi oluyor. Onda sık çıkAa bana da aplikatör zor gelmişti öncedenbu daha iyi geldi
Canım ben 14 Nisanda kan verip sonucumu atıcam doktorumaNazlıkız sen 14 nisan mı gideceksin hastaneye? Ben 12 nisan kan verip doktorumun yanına gideceğim
Canim nasil geçti kontrolün, ne dedi doktor, ne aşamadasınKızlar günaydın bugün kontrole geldim ben de. Geçen hafta foliküllerden biri çok büyüdüğü için tedaviye başlayamamıştık. Estrofem kullanarak küçültmeye çalışmıştık. Bakalım ne olmuş
Canim tam gölgeye gelmiş ben göremedim ne durumda şuangünaydın kızlar bugün 9. günüm sizce var mı
Aminnn inşallah canım pozitiflerimizi paylaşalım burdan işteTeşekkür ederiz aminn cümlemize güzel pozitif sonuçlar almak nasip olsun
Hep öyle olur zaten kiz bu adam senden de mi pimpirikli yoksa
Daha önceden böyle çok beklediyse demek ki insan inanamıyordoğum yapinca deseydin bak herif bu bizim kızımız hala ikna olmadin mi diye
Ahahahah bu erkekler yaaa sen ona haber vericegine o sana vermiş
Kızlar günaydın bugün kontrole geldim ben de. Geçen hafta foliküllerden biri çok büyüdüğü için tedaviye başlayamamıştık. Estrofem kullanarak küçültmeye çalışmıştık. Bakalım ne olmuş
Kızlar geçen hafta 14 mm olan folikülüm bu hafta 26 mm olmuş kiste dönüşmüş yani. Ama geride 4’e yakın folikül gördüğümüz için doktorum bu ayı değerlendirmek istedi. Sedasyonla kisti boşaltıp iğne tedavisine başlayacağız
Nazli kizim rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Dün saydım sabah 8 den gece 01:00 kadar toplam 18 olmak üzere hap, fitil, iğne kullanmışım.Kızlar ben hap, fitil ve iğne üçünüde kullanıyorum şuanda
Ayyy neler çekmiştim ondan Allah biliyor kolonya soğuk sıcak uygulama ne desen yaptım negatif oldu o üzüntü yetmiyor gibi bide bir ay o ağrıyı çektimCanım iğneyi 1 aydır onuda yaptırıyorum hem iğne hem fitil kalçam aynen o durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?