- 11 Kasım 2015
- 1.135
- 1.699
- 133
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #8.821
Yaaa ne kadar güzel bir sürpriz olmuş öyleKız o kadar umudu kesmişim ki reglim tam iki hafta geçti hiçbir belirti yoktu dedim kesin stresten gecikmiştir 4.yıldan sonra gelince hamilelik aklımın ucunda yoktu baktım olacağı yok dedim hele ben test yapayım varsa çıkar yoksa kesin sıkıntı var nasıl yaptım birden çift çizgi koyu çıktı sabah doktorumu aradık öğleden sonra gel dedi ilk ultrason girdim dedi kese görünüyor 6+2 olmuş dedi haftaya gel kalp atımını dinliyelim inanırmısın ondan sonra belirtiler ortaya çıktı
Bende hep kararlı çıktı yıllardır kullanıyorum negatifse negatif pozitifse pozitifBu pozitifimide art medle öğrendim
Amin canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruzİyi fikirmiş bende saklarım o kadar bekledik sonuçtahatta burayada fotosunu atmak nasip olsun inşallah hepimizeee
Benimde kaç gün ince sağ. boslugumda ağrı oldu hatta böbreğim mi diye düşündüm.Hirka bağladım sıcak olsun diye .Sonradan geçtiYa benim dün sağ boşluğumda ağrı vardı, böbrek dedim ama boşluk olsa gerek
Bugün solumda hafif oldu.
Şimdide karnıma doğru indi sanki adet sancısı gibi
İnternette araştırdım tam ağrıyıda anlatamadığımdan birinde safra kesesi enfeksiyonu yazıyor (buna pek inanmadım aynı başım ağrıyor diye sorup tümör ola bilir yazdığı gibi)
Birindede organlar yer değiştiriyor yavaş yavaş rahim büyümeye hazırlanıyor dedi.
Anlamadım gitti
Yaaa ne kadar güzel bir sürpriz olmuş öyleSen birde kötü tarafını düşünüp yapmışsın küçük mucizenin o anlarina şahit olmak isterdim. Ama şimdi olucaz inşallah annesi mayalam ya ne harika zaman anlar dimi Rabbim tekrarini yaşatsın, olmayanlara da yaşamayı nasip etsin inşallah
Kocamda kocam diyorsun pasamda paşammm
Anne baba olarak en güzel ilk anlarÇok teşekkürederim canım benim zaten ilk gördük inanamadık şok olduk elim ayağım boşaldı çok tuhaf olmuştum ağlamaya başladık eşim hatta inanmadı dedim daha önceler niye bu çizgi yoktu doktora gidene kadar inanmam dedi ah ne güzel zamanlardı tabi önceden teknoloji bu kadar ilerlemiş ki kameraya çekelim kendimizi
Amin amin çok sağol cancağzımAnne baba olarak en güzel ilk anlarRabbim hep böyle mutluluktan ağlatsın sizi başka üzüntü görmeyin inşallah baksana eşinde garanticiymis illa doktordan onay alacak olsun kuzum artık çekirdek aile olarak çekersiniz kendinizi
Kız yok kendi numarasını onlara vermiş onlarda onu arıyor hatta laboratuvardaki doktor aradı diyor eşine ver o çok acı çekti onla konuşmak istiyorum bana verdi dedim benim numaramı bu sefer ver sen çalışıyorsun ben senin beni aramanı bekleyemem
Heeeee şimdi anladımKız yok kendi numarasını onlara vermiş onlarda onu arıyor hatta laboratuvardaki doktor aradı diyor eşine ver o çok acı çekti onla konuşmak istiyorum bana verdi dedim benim numaramı bu sefer ver sen çalışıyorsun ben senin beni aramanı bekleyemem
Heeeee şimdi anladımahahaha ne kadar akıllı kocan benimkinin aklına asla gelmez
Daha önceden böyle çok beklediyse demek ki insan inanamıyorAmin amin çok sağol cancağzımya hem de ne garantici tüp bebekte bile kan testi onaylanmış evdeki testler çift çıkıyor yine diyor inanmam
Hep öyle olur zaten kiz bu adam senden de mi pimpirikli yoksaŞimdi hala diyor bunlar niye bu tedaviyi uzattı bunlara güvenmiyorumama pozitif olsun bu sefer diyecek ay bunlar ne kadar iyi uzman işine geldiği gibi konuşuyor
İyi geceler bebişim tatlı rüyalar sende Allaha emanet ol çok öpüyorumHayırlı geceler canlar erken uyanmıştım gözlerim artık kapanıyor sabah görüşmek dileğiyle öpüyorumAllah’a emanet olun buralar size emanet
Canım varsa bana da söyleYa bu progestan fitilin başka bi türü yok mu acaba iğnesini yapıorum bugün her fitilden sonra lekem oldu ya bunun hap olanı yok mu fitili yutacam az kaldı
Canım varsa bana da söylehiç sevmem şu fitil olayını. Uzun aplikorlu jel vardi sıkıyorsun o mis ama ayni mg olmadığı için doktorum yazmadı. İlla fitil de fitil kız ağızdan da kullanılıyor ama sen yine de doktor nasil dediyse öyle kullan bacım iş çıkarma kendine
ay valla fitilim oldumCanım varsa bana da söylehiç sevmem şu fitil olayını. Uzun aplikorlu jel vardi sıkıyorsun o mis ama ayni mg olmadığı için doktorum yazmadı. İlla fitil de fitil kız ağızdan da kullanılıyor ama sen yine de doktor nasil dediyse öyle kullan bacım iş çıkarma kendine
Bazen sağda bazen solda batmalar oluyorKramplarınız nasıl bir kramp acaba?
Karında mı adet krampı gibi veya böyle sap sol yanlarda mı?
Kendi doktorunuzla görüştünüz mü bide ona sorun isterseniz sonuçta vücutta bir sürü değişiklik oluyor bende öyle bişey olmadı ama benim daha yeni size göre o yüzden olabilir kahverengi akıntım çok yoğun gelmeye başladı benimYa benim dün sağ boşluğumda ağrı vardı, böbrek dedim ama boşluk olsa gerek
Bugün solumda hafif oldu.
Şimdide karnıma doğru indi sanki adet sancısı gibi
İnternette araştırdım tam ağrıyıda anlatamadığımdan birinde safra kesesi enfeksiyonu yazıyor (buna pek inanmadım aynı başım ağrıyor diye sorup tümör ola bilir yazdığı gibi)
Birindede organlar yer değiştiriyor yavaş yavaş rahim büyümeye hazırlanıyor dedi.
Anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?