- Konu Sahibi mayala katar
-
- #8.801
Amin inşallah Allahım hepimize o duyguları yaşatsınİnşallah Rabbim size hepimize tekrardan o çift çizgileri görmeyi nasip eylesin inşallah
Ahh bacim ayni dert bende de var. Başkasına yaparim ama kendime yapamamBizim yasadiklarimizin yanında bı elin lafı olmaz bence iğneler haplar bitirdi bizi Yakıyor maalesef progesteronda mi yakıyor onu hiç karından vurulmadim bilmiyorum acısını iğneden korkmam ama yakmasindan korktuğum için bende iğneleri eşime yaptırıyorum yoksa ben enjekte edemiyorum
O testin yanında yer aç şekerim az kaldı Allahın izniyleBenim 10 sene önceki testim hala duruyor
Vallahi gittim büyük ihtimalle 20 Nisan transferim ama belli değil henüz daha net olarakCanım ne yaptın gittin mi muayeneye?
O testin yanında yer aç şekerim az kaldı Allahın izniyle
Vallahi gittim büyük ihtimalle 20 Nisan transferim ama belli değil henüz daha net olarak
Amin inşallah hepimiz görcez o çift çizgileriHaydi inşallah birde o koyu kırmızıydı hale öyle bu sefer de o koyu kırmızı çizgiyi görmek nasip olsun hepimizebenim kız 7. Haftaya nerdeyse yol almıştı te ho ben ancak öğrenmiştim
AhahaÖncelik teyzelerin an be an yanındaydık
Amin inşallah hepimiz görcez o çift çizgilerihay maşallah kizcemizin de hiç acelesi yokmuş maşallah biraz daha beklesen doğum da öğrenecekmişsin
Bayağı kocacı oldun sen cancağızımmmYok bacım yok sen yine de en yakın yoldaşın, bu yolu birlikte yürüdüğün eşinle paylaş en büyük hak onun.yani ben öyle düşünüyorum. Hanimlar bu konuda kusura bakmayın bende ilk önce eşim gelir zaten büyük ihtimalle yanimda olur birlikte öğrenir size haber veririm. Ay kocacı mı oldum ben ya
Ahahaöyle gerçekten teyzeleriiiiiii kan sonucumu da ilk sizinle paylasicamm senden de hepinizden de böyle güzel.haberleri duyalım inşallah
Bayağı kocacı oldun sen cancağızımmmvalla çift çizgiyi gördüm dedim direk kulübümdeki kızlara yazıcam önce size yazdım attım sonra eşime bizim kadar derdini dinliyor anlıyor mu kocacığınnn kızzz valla aliniriz ilk bizim duymak hakkımız
Başka bir marka ilede deneyin benceMavi olandan erken gebelik testi 5 dakikada çıktı inşallah doğrudur ya
Ya benim dün sağ boşluğumda ağrı vardı, böbrek dedim ama boşluk olsa gerekBazen sağda bazen solda batmalar oluyor
Amin canım yabende öyle yapmıştım. Önce kan testi sonra çift çizgiyi görmek için test yapmıştım hala saklarım
İyi fikirmiş bende saklarım o kadar bekledik sonuçtaBenim 10 sene önceki testim hala duruyor
İyi fikirmiş bende saklarım o kadar bekledik sonuçta
Merhaba ben 45 dk kadar idrarı tuttum sonra dayanamadımKızlar pozitif sonucu gören arkadaşlar transferden sonra neler yaptılar paylaşabilirler mi. Beni en çok yoran şey transfer günü idrara sıkışık olma durumu transferden hemen sonra dayanamıyorum işte ayağa kalkayım mı kalkmayayım mı lavaboya gideyim mi gitmeyeyim mi bu düşünce çok geriyor beni. ne kadar uzandınız ne kadar dinlendiniz transferden sonra yürüyüş spor falan yaptınız mı neler yediniz neler içtiniz.Paylasabilirseniz çok sevinirim
Yaa canim işte gerçekten nasip olunca her türlü oluyor yaniMerhaba ben 45 dk kadar idrarı tuttum sonra dayanamadımlavaboya gittim .Ama 2 saat tuttular hastanede .Yatağın ayak kısmını hafif kaldırmışlardi.Protein ağırlıklı beslenmemi .aynı gün istersem ayakta duş alabileceğimi ama suyun çok sıcak olmaması gerektiğini söylediler.Ben 3.gün duş aldım Ağırr kaldırmamamı ama günlük rutinime devam etmemi söylediler..ilk 3 gün hiç iş yapmadım ama hareketsiz de değildim.Hep yatakta kalmadım.Evin içinde yürüyüşler yaptım.Kirmizi et çok tükettim .Avakado,kabak çekirdeği ,ceviz,fındık ,kaju ve badem tükettim.Hepsi çiğdi.sonraki günler normal ev işlerini yaptım kendimi yormadan.Daha ince iki tüp bebek yapmıştım.Onlarda çok az herektliydim.tutmadi.Belki tesadüf ama bunda daha hareketliydim .
Bende hep kararlı çıktı yıllardır kullanıyorum negatifse negatif pozitifse pozitifKızlar artımed test yapan varmı internetten baktım çoğu kişi yalancı pozitif veriyor demişler.
Kocamda kocam diyorsun pasamda paşammmDoktor eşimi aradığı için ilk o duyuyor otamatikmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?