Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ahh bacim ayni dert bende de var. Başkasına yaparim ama kendime yapamam yok çok şükür Progestan dex yakmıyor yaksa o kadar süre nasıl vurulurduk bilmiyorum. İşte bu oksapar inşallah yakmiyordur diyordum srn yakiyor diyorsun ne diyim Allah sonumuzu hayretsin. İyi sonuçlar almamızı nasip etsin de çektiğimize değsin

Haydi inşallah birde o koyu kırmızıydı hale öyle bu sefer de o koyu kırmızı çizgiyi görmek nasip olsun hepimize benim kız 7. Haftaya nerdeyse yol almıştı te ho ben ancak öğrenmiştim
Amin inşallah hepimiz görcez o çift çizgileri hay maşallah kizcemizin de hiç acelesi yokmuş maşallah biraz daha beklesen doğum da öğrenecekmişsin

Amin inşallah hepimiz görcez o çift çizgileri hay maşallah kizcemizin de hiç acelesi yokmuş maşallah biraz daha beklesen doğum da öğrenecekmişsin

Kız o kadar umudu kesmişim ki reglim tam iki hafta geçti hiçbir belirti yoktu dedim kesin stresten gecikmiştir 4.yıldan sonra gelince hamilelik aklımın ucunda yoktu baktım olacağı yok dedim hele ben test yapayım varsa çıkar yoksa kesin sıkıntı var nasıl yaptım birden çift çizgi koyu çıktı sabah doktorumu aradık öğleden sonra gel dedi ilk ultrason girdim dedi kese görünüyor 6+2 olmuş dedi haftaya gel kalp atımını dinliyelim inanırmısın ondan sonra belirtiler ortaya çıktı

Bayağı kocacı oldun sen cancağızımmm valla çift çizgiyi gördüm dedim direk kulübümdeki kızlara yazıcam önce size yazdım attım sonra eşime bizim kadar derdini dinliyor anlıyor mu kocacığınnn kızzz valla aliniriz ilk bizim duymak hakkımız

Doktor eşimi aradığı için ilk o duyuyor otamatikmen

Bazen sağda bazen solda batmalar oluyor
Ya benim dün sağ boşluğumda ağrı vardı, böbrek dedim ama boşluk olsa gerek
Bugün solumda hafif oldu.
Şimdide karnıma doğru indi sanki adet sancısı gibi

İnternette araştırdım tam ağrıyıda anlatamadığımdan birinde safra kesesi enfeksiyonu yazıyor (buna pek inanmadım aynı başım ağrıyor diye sorup tümör ola bilir yazdığı gibi)

Birindede organlar yer değiştiriyor yavaş yavaş rahim büyümeye hazırlanıyor dedi.
Anlamadım gitti

Merhaba ben 45 dk kadar idrarı tuttum sonra dayanamadım lavaboya gittim .Ama 2 saat tuttular hastanede .Yatağın ayak kısmını hafif kaldırmışlardi.Protein ağırlıklı beslenmemi .aynı gün istersem ayakta duş alabileceğimi ama suyun çok sıcak olmaması gerektiğini söylediler.Ben 3.gün duş aldım Ağırr kaldırmamamı ama günlük rutinime devam etmemi söylediler..ilk 3 gün hiç iş yapmadım ama hareketsiz de değildim.Hep yatakta kalmadım.Evin içinde yürüyüşler yaptım.Kirmizi et çok tükettim .Avakado,kabak çekirdeği ,ceviz,fındık ,kaju ve badem tükettim.Hepsi çiğdi.sonraki günler normal ev işlerini yaptım kendimi yormadan.Daha ince iki tüp bebek yapmıştım.Onlarda çok az herektliydim.tutmadi.Belki tesadüf ama bunda daha hareketliydim .

Yaa canim işte gerçekten nasip olunca her türlü oluyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…