Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

N nurnaciyee bak arkadaş bugün dediğin doktora gidiyormuş bir sor istersen inşallah içine sinen bir yer bulursun inşallah

Ay maşallah. 5. Gün embriyosuydu değil mi ? Var mıydı herhangi bir belirti
Evet canım 5. Gün embriyosuydu evet belirti vardı belirti ben diyorum çünkü ben ilaç kullanmadım doğaldı sadece vitamin ve progestan fitil kullanıyorum yani bana göre belirtiydi inanılmaz kasık ağrısı özellikle bugün ağrıdan masada oturup kahvaltı bile edemedim düşün belim ağrıdı ama çok ağrı kesici içecek şekilde değil birde seyirme hissettim kasıklarım da 1 2 defa birde adet olucakmışım gibiydim

Merhaba gittiniz mi cem hocaya ben de duydum onu ve gitmeyi düşünüyorum surecle ilgili bilgilendirir misiniz beni de

Hepimizin neşesi daim olsun benimki 20. Güne denk geliyor. 5. Gün embriyosu

Transferden önce oksapar kullanmaya başlıyoruz ya eğer hamilelik olursa kaçıncı aya kadar kullanıyoruz bilen var mı kızlar

Transferden önce oksapar kullanmaya başlıyoruz ya eğer hamilelik olursa kaçıncı aya kadar kullanıyoruz bilen var mı kızlar
Canim ben onu doğuma kadar kullanan da var biliyorum ama tam bilgim yok. Benim coraspirine alerjim var diye doktor sana oksapar veririz dedi henüz vermedi. Bakalim transfere gittiğimde ne dicek.

mayala katar canım hemşireye şimdi sordum. Ben 5. Gün embriyosu saniyordum 6. Gün embriyosuymuş. Gayet iyi dedi blastokistmiş. umarım iyidir. Sen tabloda düzeltirsin olur mu ?

Tabi ki düzeltiriz minik kuşumuzu
Sağlıcakla gelsin heyecanla annesine tutunmasını bekliyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…