- 4 Aralık 2024
- 3.565
- 3.354
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #9.521
Progestérone kullanıyorum canm devam edeyimmi? Aksam da devam etse?
Devam et canım sakın bırakma kan test sonucunu görmeden bırakma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Progestérone kullanıyorum canm devam edeyimmi? Aksam da devam etse?
Tamam cnm inşallah kanama artmazDevam et canım sakın bırakma kan test sonucunu görmeden bırakma![]()
Mayalam 5 embriyon oluyormus çifter çifter yaparsın artık ins.Çok teşekkürediyorum canım benim
Amin inşallah![]()
Mayalam 5 embriyon oluyormus çifter çifter yaparsın artık ins.Hepsi sağlıklı gelsin hiçbir sorun çıkmasın ins.
Rabbim zorunu kolaylastirsin
![]()
Acıbadem hastanesi direkt yapıyor bence. Fiyat sorarken PGTli bu kadar diye ayrıntılı fiyat veriyor.Bu pgt daha once hic transfer olmamış birinin embriyolarina yapılır mi? Yoksa negatif sonuçlar sonrasında mi yapılıyor
Şimdi gördüm canm sende cevap bekliyorsun inşallah güzel haberler verirsinCanım adet olmazsın kullandığın ilaçlar adet olmanı engelliyoİçini ferah tut geç tutunmaysa belki idrarda gözükmeyebilir
Bekle kan gününde kanını ver canım daha önce idrarda negatif görüp kan gününde pozitif gören arkadaşlar oldu. İnşallah seninde öyledir canım
![]()
Bence test gününe kadar devam et canım kan testini ver eğer o zamanda negatif çıkarsa o zaman bırakırsın. Ayy inşallah pozitiftir idrara yansımamıştır canımProgestérone kullanıyorum canm devam edeyimmi? Aksam da devam etse?
Kanamanız olsa bile kan testi yaptırıp doktorunuza bildirmeden ilaçları kesmeyin deniliyor bilgilendirme kağıdında.Progestérone kullanıyorum canm devam edeyimmi? Aksam da devam etse?
Ayy inşallah kuzum ya inşallahŞimdi gördüm canm sende cevap bekliyorsun inşallah güzel haberler verirsin![]()
Arkadaşlar transfer esnasında anestezi talep edebiliyor muyuz
Öncesinde doktorundan talep edebilirsin canımArkadaşlar transfer esnasında anestezi talep edebiliyor muyuz
Ben yurtdisindayim canm burda öğle bi şey denilmedi bana o yüzdenKanamanız olsa bile kan testi yaptırıp doktorunuza bildirmeden ilaçları kesmeyin deniliyor bilgilendirme kağıdında.
AminAyy inşallah kuzum ya inşallah![]()
Biz İzmir'de fiyat verilirken hic pgt li fiyat almadık doktorumuz da pgt den bahsetmişti ama muhtemelen gerek görmediği için yapalım tarzı bi konuşma geçmedi bende çok üstünde durmadım ama kalp atim durması dusukleri duydukça benimde başıma gelir mi diye korkmaya başladım şimdi de keske yaptirsaydim diyorumAcıbadem hastanesi direkt yapıyor bence. Fiyat sorarken PGTli bu kadar diye ayrıntılı fiyat veriyor.
Daha önce 2 şişli Memorial olumsuz denemeden sonra acıbadem pgtli yaptı bana
Amin canım benim inşallah yaz bize mutlaka merak ediyorum seniGünaydın hayırlı sabahlar canlarım Amin çok teşekkür ederim birazdan ultrasona gireceğim bekliyorum hepimiz için en güzeli en hayırlısı olsun inşallah![]()
Ben yurtdisindayim canm burda öğle bi şey denilmedi bana o yüzden![]()
Amin canım benim inşallah yaz bize mutlaka merak ediyorum seni