Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Benim henüz pozitif değil ama transferimi yaptıklarında aşırı sıkışık değildim. Odaya geldikten yarım saat sonra kalkabilirsin dediler wc gittim. Öyle dediklerine göre yarım saat yetiyodur o kadar idare edersin inşallah.
He aslında odaya gelir gelmez istersen sürgü verelim dediler, yarım saatse idare ederim dedim.

Ben öyle abartılı bir su içmedim, sabah 11:00 gibiydi transfer. Peşpeşe olmaycak şekilde toplam üç bardak su içtim, ama meşrubat bardağıyla 280 ml ölçüsü. Yani bir litre civarı su içtim ve gayet yeterliydi. Önemli olan hepsini birden içmemek ve aşırı su içmemek. Transfer sonrası yarım saat uzandım, lavaboya da sanırım bir saat veya bir buçuk saat sonra gittim, aşırı sıkışık olmayınca sıkıntı olmadı çünkü.

Olmaz olmaz riskli bişey olsa göndermezler merak etme

Beyza sen hangi şehirdesin? Tedavi için bursa demişsin erzurum demişsin Memorial demişsin :)

Çok şükür yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayirlisiyla opudan da cikta bize güzel haberler ver

Maşallah canım hayırlı olsun transferin bebişin sıkı sıkı tutunsun hiçbirşey olmaz canını sıkma risk olsa zaten 1 gün hastanede bizleri yatırırlar içimiz rahat etsin diye o yatırmayı yapıyorlar benim doktorum taş patlasın 15 dk uzatıyor nasibi varsa tutacaktır gönlünü ferah tut sağlıcakla gelsin bebişlerimiz Amin bu arada test günün ne zaman canım ?

Ben 9 sevmiyorum 11 olur 7 olur 13 olur 9 olmaz ama mecbur olacakmış
Süpersiniz ya neşeniz daim olsun arka arkaya transfer olacağız inşallah adetin kaçıncı günü oluyor sizin benim 21 günü neden bu kadar geç dedim estrofem kullandigim 19 . Günü transfer yapılıyor dedi banada kaçıncı gün embriyosu bu arada

Amin canım insallaah gören herkesten dua beklerimm, muhakkak sonucu buraya yazacağım

Rabbim transferini olanlara hayirli güzel pozitif sonuçlar aldirsin biz henüz olmayan araştırma yapanlara en doğruyu göstersin pozitif almışlara sağlıkla kulaklarına almayı nasip etsinAllah razı olsun fikir verenlerden hepsini not aldım değerlendireceğim birde sizlere Brüksel tup bebek cem çeliği soracağım hanımlar o da var aklımda bilgisi olan var mi

Ağam bizle eğleniy... diyecem ama elbet doktorlarımız daha iyisini biliyor. Eminim çok güzel herşey iyi olacak cankm benim Allah in izni ile sonu güzel olacak. Geç olsun , güc olmasın..

Ağam bizle eğleniy... diyecem ama elbet doktorlarımız daha iyisini biliyor. Eminim çok güzel herşey iyi olacak cankm benim Allah in izni ile sonu güzel olacak. Geç olsun , güc olmasın..

Bu sefer yumurtalar bizle eğleniyor gülüm
Diyor siz mi pazartesi günü plan yapan dur bakim ağır büyüyeyim benim istediğim zaman da olur diyorlar yumurtalarım bu sefer naz yapıyorlar yüz görmesi istiyor zaar

Amin Amin inşallah hepimiz için en güzeli olsun sağlıklısı hayırlısı olsun

Amin amin inşallah canım herşey gönlünce olsun dilerim işinin Ehl-i bir ekibe denk gelirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…