- Konu Sahibi mayala katar
-
- #8.641
Benim henüz pozitif değil ama transferimi yaptıklarında aşırı sıkışık değildim. Odaya geldikten yarım saat sonra kalkabilirsin dediler wc gittim. Öyle dediklerine göre yarım saat yetiyodur o kadar idare edersin inşallah.Kızlar pozitif sonucu gören arkadaşlar transferden sonra neler yaptılar paylaşabilirler mi. Beni en çok yoran şey transfer günü idrara sıkışık olma durumu transferden hemen sonra dayanamıyorum işte ayağa kalkayım mı kalkmayayım mı lavaboya gideyim mi gitmeyeyim mi bu düşünce çok geriyor beni. ne kadar uzandınız ne kadar dinlendiniz transferden sonra yürüyüş spor falan yaptınız mı neler yediniz neler içtiniz.Paylasabilirseniz çok sevinirim
Ay maşallah. 5. Gün embriyosuydu değil mi ? Var mıydı herhangi bir belirtiEki Görüntüle 3570390 kizlar 7. Günüm ve dayanamayıp test yaptım sizce nasıl ilk idrarimla yapmadım kargodan yeni geldiler12 buçuk gibi yaptım 2 dakikada bu şekilde oldu
Ben öyle abartılı bir su içmedim, sabah 11:00 gibiydi transfer. Peşpeşe olmaycak şekilde toplam üç bardak su içtim, ama meşrubat bardağıyla 280 ml ölçüsü. Yani bir litre civarı su içtim ve gayet yeterliydi. Önemli olan hepsini birden içmemek ve aşırı su içmemek. Transfer sonrası yarım saat uzandım, lavaboya da sanırım bir saat veya bir buçuk saat sonra gittim, aşırı sıkışık olmayınca sıkıntı olmadı çünkü.Kızlar pozitif sonucu gören arkadaşlar transferden sonra neler yaptılar paylaşabilirler mi. Beni en çok yoran şey transfer günü idrara sıkışık olma durumu transferden hemen sonra dayanamıyorum işte ayağa kalkayım mı kalkmayayım mı lavaboya gideyim mi gitmeyeyim mi bu düşünce çok geriyor beni. ne kadar uzandınız ne kadar dinlendiniz transferden sonra yürüyüş spor falan yaptınız mı neler yediniz neler içtiniz.Paylasabilirseniz çok sevinirim
Olmaz olmaz riskli bişey olsa göndermezler merak etmeKızlar bende 1 saat önce transfer oldum, kafama bişey takıldı şimdi herkes transferden sonra tuvalete gitmemiş, ben çok sıkışıktım o yüzden 10 dk sonra tuvalete gitmemi söylediler çok sıkışık yatmakta olmazmış, şimdi ben kalktım ya acaba bişey olur mu
Beyza sen hangi şehirdesin? Tedavi için bursa demişsin erzurum demişsin Memorial demişsin :)Kızlar pozitif sonucu gören arkadaşlar transferden sonra neler yaptılar paylaşabilirler mi. Beni en çok yoran şey transfer günü idrara sıkışık olma durumu transferden hemen sonra dayanamıyorum işte ayağa kalkayım mı kalkmayayım mı lavaboya gideyim mi gitmeyeyim mi bu düşünce çok geriyor beni. ne kadar uzandınız ne kadar dinlendiniz transferden sonra yürüyüş spor falan yaptınız mı neler yediniz neler içtiniz.Paylasabilirseniz çok sevinirim
Çok şükür yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayirlisiyla opudan da cikta bize güzel haberler verTeşekkürederim canım bugün cuma günü personel az ancak 10:20 de çıktım eve gidiyorum herşey yolunda kan çıkar bir iki saate eğer değerlerde iyiyse son kez pazartesi günü tekrar kontrole gideceğim Opu daha çarşamba yâda perşembe günü olacam dedi bekliyoruz sabırla
Çok şükür yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayirlisiyla opudan da cikta bize güzel haberler ver
Kızlar bende 1 saat önce transfer oldum, kafama bişey takıldı şimdi herkes transferden sonra tuvalete gitmemiş, ben çok sıkışıktım o yüzden 10 dk sonra tuvalete gitmemi söylediler çok sıkışık yatmakta olmazmış, şimdi ben kalktım ya acaba bişey olur mu
İnşallah her şey gönlünce olurAmin Sagol canım benim öyle çok şükür hamdolsun bu kadar bekledik birkaç gün daha bekleriz inşallah
Eki Görüntüle 3570390 kizlar 7. Günüm ve dayanamayıp test yaptım sizce nasıl ilk idrarimla yapmadım kargodan yeni geldiler12 buçuk gibi yaptım 2 dakikada bu şekilde oldu
İnşallah her şey gönlünce olur
Süpersiniz ya neşeniz daim olsunBen 9 sevmiyorum11 olur 7 olur 13 olur 9 olmaz ama mecbur olacakmış
Tamam canım ben genel arama yapmıştım çok teşekkür ederimCanım Şişli Memorial zaten bitane. Memorialin bir çok şubesi var ama bizim gittiğimiz Şişli'de ki.
Amin canım insallaah gören herkesten dua beklerimm, muhakkak sonucu buraya yazacağımİnşallah canım dilerim sıkı sıkı tutunsunlar kalitelerine takılma nasibi olan gelecektir inşallah herşey gönlünce olsunbizi de haberdar et canım durumundan Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın dilerim bu ay hepimiz pozitifleri görürüz amin
Ağam bizle eğleniy...Amin canım benim hepimiz her Daim güzel haberler alıp vermek nasip olsun şu an 5 adet folükül büyümüş hepsi aynı eşitlikte dedi bu güzel olumlu dedi sadece bu sefer vücudum ağırdan alıyor ama kötü değilmiş iyionun için pazartesi gibi tekrar son kontrolü olacağım Opu bitik ihtimalle çarşamba yada en geç perşembe dedi olur folüküller toplanacak boyuta gelmeli yoksa boş ve olgun çıkmaz onun için bu sefer böyle oldu dilerim sonu güzel olsun Amin
Ağam bizle eğleniy...diyecem ama elbet doktorlarımız daha iyisini biliyor. Eminim çok güzel herşey iyi olacak cankm benim Allah in izni ile sonu güzel olacak. Geç olsun , güc olmasın..
Ağam bizle eğleniy...diyecem ama elbet doktorlarımız daha iyisini biliyor. Eminim çok güzel herşey iyi olacak cankm benim Allah in izni ile sonu güzel olacak. Geç olsun , güc olmasın..
Rabbim transferini olanlara hayirli güzel pozitif sonuçlar aldirsin biz henüz olmayan araştırma yapanlara en doğruyu göstersin pozitif almışlara sağlıkla kulaklarına almayı nasip etsinAllah razı olsun fikir verenlerden hepsini not aldım değerlendireceğim birde sizlere Brüksel tup bebek cem çeliği soracağım hanımlar o da var aklımda bilgisi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?