Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Çok teşekkür ederim, amin inşallahhepimizin kucağımızı doldursun Allah’ım inşallah mucizelerimize hayırlısı ile sağlıkla kavuşalım 16 Nisan inşallah

Ayyy Bayadır yazamadım Berlin’e gitmiştim döndüm geri ve misafirler vardı eşim rkı sezonunu açtı da belasını ben çektim öldüm yorgunluktan yaaa kızlar rüyamda 2 tane embriyo transfer ediyorlardı bana ne kadar taktıysam kafaya bugün uyandım bi değişik oldum bi Regl olsam da yapılsa şu transfer 5aa 4 ab ettiler hatta rüyamda bile kaliteleri sordum doktora djakdbjsks

Benim de adetin 5. günü idi . Yazıyordum ki KiWu dan TLF geldi. Çarşamba 9:20 de randevum doktorla. Aynı şekil devam edeceğim o vakte kadar. 2 kere burun spreyi synarela ve 300lük o ovaleop. Hayırlısı olsun hepimiz için. Bu yumurtalar pek nazlı. 8. günü çağırıyorlar. Orda direk yumurta toplama randevusu verirler herhalde

Benimkiler aramadı zaten aramazsam dedi pazartesi günü sabah gel kontrole dedi Amin Amin az daha sabır
İyi çok şükür herşey yolunda olsun amin
Büyük ihtimalle yumurtalarının büyümesine göre verirler randevuyu benim diğer üç tüp bebeğim bu kadar uzamamıştı en fazla adetin 15. Günü toplandı bu sefer doktor dedi çok ağırdan gidiyor

ay allahım tama yatıyoz kalkıyoz embriyo hadi inşallah sağlıcakla inşallah ilerler sürecin Amin

Sağol canım benim Allah razı olsun teşekkür ederim inşallah kan değerlerimde güzelce yükselir sen kaçıncı gününde test yaptırdın ve beta kaçtı öğrendiğinde canım
Canım benim transfer günü hariç 6.günümdü idrarda öyle görünce gidip kan vermiştim 38 çıkmıştı ama benden tavsiye dayanabilirsen kan için gününü bekle bn çok stres olmuştum dayanamayıp hergğn gidiodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…