- Konu Sahibi mayala katar
-
- #8.681
Çok teşekkür ederim, amin inşallahMaşallahcanım hayırlı olsun transferin bebişin sıkı sıkı tutunsun hiçbirşey olmaz canını sıkma risk olsa zaten 1 gün hastanede bizleri yatırırlar içimiz rahat etsin diye o yatırmayı yapıyorlar benim doktorum taş patlasın 15 dk uzatıyor nasibi varsa tutacaktır gönlünü ferah tut sağlıcakla gelsin bebişlerimiz Amin bu arada test günün ne zaman canım ?
Ayyy Bayadır yazamadım Berlin’e gitmiştim döndüm geri ve misafirler vardıKızlarda Regl bekleniyor yazdıkça ve okudukça ben stres oluyorumsabırsızlanıyorum Transfer günü için
@Umudayolculuk35 @CinnamonQueen @ikosan @hturkmenLunaLovegoodd @marmelad01 @Defnee11 @Vignette @Daydi @depresifbirpolyanna
tamam teşekkür ederim doğru diyorsunOlmaz olmaz riskli bişey olsa göndermezler merak etme
Allah razı olsun canım benim amin inşallah valla o heyecan bende tavanTabi ki düzeltiriz minik kuşumuzu
Sağlıcakla gelsin heyecanla annesine tutunmasını bekliyoruz inşallah
Aaa niye öyle oldu ki. Bayram dolayısıyla reçeteyi önceden yazip regl olunca kullanin bulduğunuz bir doktora da kontrolünüze gidin deselerdi keşkeBen 2 gün önce regl oldum ama bayram sebebiyle hastanem kapalı olduğu için bir sonraki reglimi bekliycem maalesef
Benim de adetin 5. günü idi . Yazıyordum ki KiWu dan TLF geldi. Çarşamba 9:20 de randevum doktorla. Aynı şekil devam edeceğim o vakte kadar. 2 kere burun spreyi synarela ve 300lük o ovaleop. Hayırlısı olsunBu sefer yumurtalar bizle eğleniyor gülüm
Diyor siz mi pazartesi günü plan yapan dur bakim ağır büyüyeyim benim istediğim zaman da olur diyorlar yumurtalarım bu sefer naz yapıyorlaryüz görmesi istiyor zaar
Kızlar artımed test yapan varmı internetten baktım çoğu kişi yalancı pozitif veriyor demişler.
Ay maşallah canım bende böyle öğrenmiştimEki Görüntüle 3570390 kizlar 7. Günüm ve dayanamayıp test yaptım sizce nasıl ilk idrarimla yapmadım kargodan yeni geldiler12 buçuk gibi yaptım 2 dakikada bu şekilde oldu
Benim de adetin 5. günü idi . Yazıyordum ki KiWu dan TLF geldi. Çarşamba 9:20 de randevum doktorla. Aynı şekil devam edeceğim o vakte kadar. 2 kere burun spreyi synarela ve 300lük o ovaleop. Hayırlısı olsunhepimiz için. Bu yumurtalar pek nazlı . 8. günü çağırıyorlar. Orda direk yumurta toplama randevusu verirler herhalde
Sende durumlar nasıl canım lekelenmelerin durdu muİnşallah her şey gönlünce olur
Ayyy Bayadır yazamadım Berlin’e gitmiştim döndüm geri ve misafirler vardıeşim rkı sezonunu açtı da belasını ben çektim öldüm yorgunluktan yaaa kızlar rüyamda 2 tane embriyo transfer ediyorlardı bana ne kadar taktıysam kafaya bugün uyandım bi değişik oldum bi Regl olsam da yapılsa şu transfer 5aa 4 ab ettiler hatta rüyamda bile kaliteleri sordum doktora djakdbjsks
Benim transferin 8. Günü 3 gün embriyosu bu gün yaptım çok silik çizgi çıktı varmıdır acabaBurada arkadaşımız yaptı pozitif çıkardı kan testi de pozitif çıktı
Çok teşekkür ederim, amin inşallahhepimizin kucağımızı doldursun Allah’ım inşallah mucizelerimize hayırlısı ile sağlıkla kavuşalım 16 Nisan inşallah
Benim transferin 8. Günü 3 gün embriyosu bu gün yaptım çok silik çizgi çıktı varmıdır acaba
Sağol canım benim Allah razı olsun teşekkür ederim inşallah kan değerlerimde güzelce yükselirAy maşallah canım bende böyle öğrenmiştim
Ahahahah olsun olsun kuzum sağlıklı olsunlar tutunsunlarda 9unda olsunEvet ya 8 10 tamam da 9 ne dü dabiz bu şansla inşallah hamile kalip doğum yaparız
Canım benim transfer günü hariç 6.günümdü idrarda öyle görünce gidip kan vermiştim 38 çıkmıştı ama benden tavsiye dayanabilirsen kan için gününü bekle bn çok stres olmuştum dayanamayıp hergğn gidiodumSağol canım benim Allah razı olsun teşekkür ederim inşallah kan değerlerimde güzelce yükselirsen kaçıncı gününde test yaptırdın ve beta kaçtı öğrendiğinde canım
Pazartesi gidicem canım doktora mesaj attım yerleşme dedi kramplarda normal daha çok olacak dedi pazartesi gel dedi işte bakalımAynısını ben de yaşadım canım gittin mi doktora ne dedi doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?