Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar pozitif sonucu gören arkadaşlar transferden sonra neler yaptılar paylaşabilirler mi. Beni en çok yoran şey transfer günü idrara sıkışık olma durumu transferden hemen sonra dayanamıyorum işte ayağa kalkayım mı kalkmayayım mı lavaboya gideyim mi gitmeyeyim mi bu düşünce çok geriyor beni. ne kadar uzandınız ne kadar dinlendiniz transferden sonra yürüyüş spor falan yaptınız mı neler yediniz neler içtiniz.Paylasabilirseniz çok sevinirim 🥰
Benim henüz pozitif değil ama transferimi yaptıklarında aşırı sıkışık değildim. Odaya geldikten yarım saat sonra kalkabilirsin dediler wc gittim. Öyle dediklerine göre yarım saat yetiyodur o kadar idare edersin inşallah.
He aslında odaya gelir gelmez istersen sürgü verelim dediler, yarım saatse idare ederim dedim.

Kızlar pozitif sonucu gören arkadaşlar transferden sonra neler yaptılar paylaşabilirler mi. Beni en çok yoran şey transfer günü idrara sıkışık olma durumu transferden hemen sonra dayanamıyorum işte ayağa kalkayım mı kalkmayayım mı lavaboya gideyim mi gitmeyeyim mi bu düşünce çok geriyor beni. ne kadar uzandınız ne kadar dinlendiniz transferden sonra yürüyüş spor falan yaptınız mı neler yediniz neler içtiniz.Paylasabilirseniz çok sevinirim 🥰
Ben öyle abartılı bir su içmedim, sabah 11:00 gibiydi transfer. Peşpeşe olmaycak şekilde toplam üç bardak su içtim, ama meşrubat bardağıyla 280 ml ölçüsü. Yani bir litre civarı su içtim ve gayet yeterliydi. Önemli olan hepsini birden içmemek ve aşırı su içmemek. Transfer sonrası yarım saat uzandım, lavaboya da sanırım bir saat veya bir buçuk saat sonra gittim, aşırı sıkışık olmayınca sıkıntı olmadı çünkü.

Kızlar bende 1 saat önce transfer oldum, kafama bişey takıldı şimdi herkes transferden sonra tuvalete gitmemiş, ben çok sıkışıktım o yüzden 10 dk sonra tuvalete gitmemi söylediler çok sıkışık yatmakta olmazmış, şimdi ben kalktım ya acaba bişey olur mu😔
Olmaz olmaz riskli bişey olsa göndermezler merak etme

Beyza sen hangi şehirdesin? Tedavi için bursa demişsin erzurum demişsin Memorial demişsin :)

Teşekkür 😍 ederim canım bugün cuma günü personel az ancak 10:20 de çıktım eve gidiyorum herşey yolunda kan çıkar bir iki saate eğer değerlerde iyiyse son kez pazartesi günü tekrar kontrole gideceğim Opu daha çarşamba yâda perşembe günü olacam dedi bekliyoruz sabırla 🤲🥰😘
Çok şükür yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayirlisiyla opudan da cikta bize güzel haberler ver 🥰🥰

Kızlar bende 1 saat önce transfer oldum, kafama bişey takıldı şimdi herkes transferden sonra tuvalete gitmemiş, ben çok sıkışıktım o yüzden 10 dk sonra tuvalete gitmemi söylediler çok sıkışık yatmakta olmazmış, şimdi ben kalktım ya acaba bişey olur mu😔

Maşallah 🧿 canım hayırlı olsun transferin bebişin sıkı sıkı tutunsun hiçbirşey olmaz canını sıkma risk olsa zaten 1 gün hastanede bizleri yatırırlar içimiz rahat etsin diye o yatırmayı yapıyorlar benim doktorum taş patlasın 15 dk uzatıyor nasibi varsa tutacaktır gönlünü ferah tut sağlıcakla gelsin bebişlerimiz Amin 🤲🥰 bu arada test günün ne zaman canım ?

Ben 9 sevmiyorum 🤣🤣 11 olur 7 olur 13 olur 9 olmaz ama mecbur olacakmış 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Süpersiniz ya neşeniz daim olsun 😂 arka arkaya transfer olacağız inşallah 🥰 adetin kaçıncı günü oluyor sizin benim 21 günü neden bu kadar geç dedim estrofem kullandigim 19 . Günü transfer yapılıyor dedi banada kaçıncı gün embriyosu bu arada

İnşallah canım dilerim sıkı sıkı tutunsunlar kalitelerine takılma nasibi olan gelecektir inşallah herşey gönlünce olsun 🤲👼 bizi de haberdar et canım durumundan Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın dilerim bu ay hepimiz pozitifleri görürüz amin 🤲❤️
Amin canım insallaah gören herkesten dua beklerimm, muhakkak sonucu buraya yazacağım 🥰🥰

Rabbim transferini olanlara hayirli güzel pozitif sonuçlar aldirsin biz henüz olmayan araştırma yapanlara en doğruyu göstersin pozitif almışlara sağlıkla kulaklarına almayı nasip etsin🤲Allah razı olsun fikir verenlerden hepsini not aldım değerlendireceğim birde sizlere Brüksel tup bebek cem çeliği soracağım hanımlar o da var aklımda bilgisi olan var mi

Amin canım benim hepimiz her Daim güzel haberler alıp vermek nasip olsun şu an 5 adet folükül büyümüş hepsi aynı eşitlikte dedi bu güzel olumlu dedi sadece bu sefer vücudum ağırdan alıyor ama kötü değilmiş iyi 😌 onun için pazartesi gibi tekrar son kontrolü olacağım Opu bitik ihtimalle çarşamba yada en geç perşembe dedi olur folüküller toplanacak boyuta gelmeli yoksa boş ve olgun çıkmaz onun için bu sefer böyle oldu dilerim sonu güzel olsun Amin 🤲😘👼
Ağam bizle eğleniy...😂🤭 diyecem ama elbet doktorlarımız daha iyisini biliyor. Eminim çok güzel herşey iyi olacak cankm benim 🥰 🥹 Allah in izni ile sonu güzel olacak. Geç olsun , güc olmasın..

Ağam bizle eğleniy...😂🤭 diyecem ama elbet doktorlarımız daha iyisini biliyor. Eminim çok güzel herşey iyi olacak cankm benim 🥰 🥹 Allah in izni ile sonu güzel olacak. Geç olsun , güc olmasın..

Bu sefer yumurtalar bizle eğleniyor gülüm 😂
Diyor siz mi pazartesi günü plan yapan dur bakim ağır büyüyeyim benim istediğim zaman da olur diyorlar yumurtalarım bu sefer naz yapıyorlar 😆 yüz görmesi istiyor zaar 😝

Amin Amin inşallah hepimiz için en güzeli olsun sağlıklısı hayırlısı olsun 🤲🫶💕

Rabbim transferini olanlara hayirli güzel pozitif sonuçlar aldirsin biz henüz olmayan araştırma yapanlara en doğruyu göstersin pozitif almışlara sağlıkla kulaklarına almayı nasip etsin🤲Allah razı olsun fikir verenlerden hepsini not aldım değerlendireceğim birde sizlere Brüksel tup bebek cem çeliği soracağım hanımlar o da var aklımda bilgisi olan var mi

Amin amin inşallah canım herşey gönlünce olsun dilerim işinin Ehl-i bir ekibe denk gelirsin inşallah 🤲❤️

Back
X